Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 хвилин тому, Orfey сказано:

тобто все зроблено правильно? І те що президент країни, порушуючи закон займається бізнесом, і навідь відкриває рахунки в овшорах - це нормально?

Цифри будуть ?

Які порушення закону ?

Конкретику давай

• -1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Mykola81 сказано:

Цифри будуть ?

Які порушення закону ?

Конкретику давай

які цифри? тож гнап написав, наєм з лєщом підтвердили, тут без цифр все ясно.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Відповідно до ст.16 Закону “Про державну службу” та Закону “Про боротьбу з корупцією”, державний службовець не має права займатись підприємницькою діяльністю безпосередньо чи через посередників або бути повіреним третіх осіб у справах державного органу, де він працює.

• +1 6
  • -1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Orfey сказано:

Відповідно до ст.16 Закону “Про державну службу” та Закону “Про боротьбу з корупцією”, державний службовець не має права займатись підприємницькою діяльністю безпосередньо чи через посередників або бути повіреним третіх осіб у справах державного органу, де він працює.

Тобто , він займався  "підприємницькою діяльністю безпосередньо чи через посередників або бути повіреним третіх осіб у справах державного органу, де він працює"  ?

А що кажуть юристи ? :D

• +1 1
  • -1 2
Опубліковано
7 минут назад, Mykola81 сказал:

Цифри будуть ?

Які порушення закону ?

Конкретику давай

Та які цифри? Яка конкретика? Цим повинні займатись компетентні органи! Простий народ повинен бачити, що керівництво країни хоча б намагається робити позитивні зрушення. Порох доводить країну до зубожіння, як ще можна писати якісь позитивні відгуки про його роботу, я не розумію... 

Опубліковано
28 хвилин тому, nickel сказано:

Та я ващє олігофрен, куда мені до команди упоротих, але ти себе мав оцінити, а не мене.

Уяви , що ми в психлікарні .

Ти пацієнт , а я добрий санітар :lol:

• -1 1
Опубліковано

зараз найкращий вибір для вашого шефа такий - Прем'єр Ісландії подав у відставку на тлі скандалу з офшорами. Всі були б в ахує. А через три роки на дострокових виборах, після того як обісруть чергового президента - виграв вибори і знову в один тур :). 

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
12 хвилин тому, Selbeor сказано:

Та які цифри? Яка конкретика? Цим повинні займатись компетентні органи! Простий народ повинен бачити, що керівництво країни хоча б намагається робити позитивні зрушення. Порох доводить країну до зубожіння, як ще можна писати якісь позитивні відгуки про його роботу, я не розумію... 

А свого розуму немає ? Треба компетентні органи ?

Простий народ бачить те  , що хоче бачити . І зараз народу більш подобається  шоу йулі  і т.п.

Я не пишу позитиву  , я пишу  факти

Що ти маєш на увазі  під доведенням до зубожіння ? Краде бюджет ? :D

Як на мене , дно ми пройшли ,  в багатьох  газузях   економіки плюси  , робота робиться . Ці підтверждується і  МВФ , і всесвітнім банком , і т.п.   , навіть , прогнозують зростання економіки 

Головне особисто  для мене в економіці  , щоб не впустили гривню  далі падати   , бо мені невигідно , коли в людей немає грошей .

• +1 1
  • -1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

chernyj-vlastelin_19754102_orig_.jpg

#чотаржу

Я ж написав --- добрий санітар , а не з нагайкою з сексшопу :D

Хоча , кожному своє

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Mykola81 сказано:

Простий народ бачить те  , що хоче бачити . І зараз народу більш подобається  шоу йулі  і т.п.

Я не пишу позитиву  , я пишу  факти

Що ти маєш на увазі  під доведенням до зубожіння ? Краде бюджет ? :D

Як на мене , дно ми пройшли ,  в багатьох  газузях   економіки плюси  , робота робиться . Ці підтверждується і  МВФ , і всесвітнім банком , і т.п.   , навіть , прогнозують зростання економіки 

Головне особисто  для мене в економіці  , щоб не впустили гривню  далі падати   , бо мені невигідно , коли в людей немає грошей .

навіть при юлі такої жопи не було як зараз

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, Mykola81 сказал:

Які на%ер плюси?! Яка робота? Яке зростання економіки?! Яйценюка надивилися? Це нехай пенсіонер чи простий робітник підтвердить, як на його шкурі відчутно зростання економіки ! 

Опубліковано
Щойно, Selbeor сказано:

Які на%ер плюси?! Яка робота? Яке зростання економіки?! Яйценюка надивилися? Це нехай пенсіонер чи простий робітник підтвердить, як на його шкурі відчутно зростання економіки ! 

Ще один лемінг .

"хліба і видовищ" :D

• +1 3
  • -1 7
Опубліковано
9 минут назад, Mykola81 сказал:

Я ж написав --- добрий санітар , а не з нагайкою з сексшопу :D

Хоча , кожному своє

chernyj-vlastelin_19754102_orig_.jpg

#чотаржу

• +1 5
  • -1 1
Опубліковано
33 хвилин тому, Orfey сказано:

зараз найкращий вибір для вашого шефа такий - Прем'єр Ісландії подав у відставку на тлі скандалу з офшорами. Всі були б в ахує. А через три роки на дострокових виборах, після того як обісруть чергового президента - виграв вибори і знову в один тур :). 

Ну нафіга писати те що не є правдою, не у відставку він подав. всі спростували а упячка як завше. http://ua.korrespondent.net/world/3663710-premier-islandii-u-vidstavku-ne-podavav

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
Щойно, Mykola81 сказано:

Ще один лемінг .

Читаю такі пости одного олігофрена і тільки я думаю, що він мудак, чи не тільки я так вважаю?

П.с.: Можете мінуснути і образитись "шановний", це буде сприйнято як плюс в квадраті

• +1 1
Опубліковано
34 минуты назад, Mykola81 сказал:

Ще один лемінг .

Нащо та пи*здьож дурна ? Про зростання й остальне. Щоб ото я, в базарний день, на оптовому, за три тижні до Пасхи, сидів, горобцям дулі тикав й тобі оцю ху*ню писав ? Данунах. Останній раз така фігня приблизна, була років з вісім назад й то не до такої степені. Буде, буде тобі видовища, ще й такі, що хліба вже мабуть й не захочется

• +1 6
  • -1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

Нащо та пи*здьож дурна ? Про зростання й остальне. Щоб ото я, в базарний день, на оптовому, за три тижні до Пасхи, сидів, горобцям дулі тикав й тобі оцю ху*ню писав ? Данунах. Останній раз така фігня приблизна, була років з вісім назад й то не до такої степені. Буде, буде тобі видовища, ще й такі, що хліба вже мабуть й не захочется

Значить  треба  думати і працювати  , а не  "сидіти на оптовому і давати горобцям дулі"  і плакатись

Чекаєш доброго  дядю ? :D

• +1 1
  • -1 4
Опубліковано
1 година тому, Mykola81 сказано:

Уяви , що ми в психлікарні .

Ти пацієнт , а я добрий санітар :lol:

Оце у вас рольові ігри! ...

Я пас.

• +1 1
Опубліковано
10 минут назад, Mykola81 сказал:

Значить  треба  думати і працювати  , а не  "сидіти на оптовому і давати горобцям дулі"  і плакатись

Чекаєш доброго  дядю ? :D

Тобі я бачу задохєра весело ? Давай, навчи мене бізнес вести

Опубліковано

Порошенко зараз в Японії:

Image 5.png

Цитата
Петро дивиться на слухняного робота і думає ото файний Гройстман буде Прем’єр  :laugh: такий самий слухняний

:lol:

• +1 6

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...