Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 27.09.2018 в 19:35, Віталій СК сказав:

суцільна маніпуляція.

Показати  

Маніпуляція - це це фото! Як типу випросили це фото і втюхують людям ніби авторитет... :) Якби була офіційна зустріч, то було б обидва прапора голів держав, а так - посмиховисько і розрахунок на біомасу - от я з Трампом... :)

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
  В 28.09.2018 в 07:03, ForZa сказав:

Маніпуляція - це це фото! Як типу випросили це фото і втюхують людям ніби авторитет... :) Якби була офіційна зустріч, то було б обидва прапора голів держав, а так - посмиховисько і розрахунок на біомасу - от я з Трампом... :)

Показати  

Пля, знов за рибу гроші...

Найди хоч одне офіційне джерело, де це фото показано, як результат зустрічі з Трампом.

• -1 1
Опубліковано
  В 28.09.2018 в 08:03, Віталій СК сказав:

Там є хоч слово про зустріч, чи ти гальмо?

Показати  

Ти чого агришся ?  Зустріч  була, а ти шукаєш якісь неясні відмовки. А де твої факти що цього не було ?

• +1 2
Опубліковано
  В 28.09.2018 в 08:06, Houston сказав:

А де твої факти що цього не було ?

Показати  

На сайті Адміністрації Президента немає ні слова про цю зустріч.

• -1 2
Опубліковано (змінено)
  В 28.09.2018 в 08:03, Віталій СК сказав:

Там є хоч слово про зустріч

Показати  

Якщо вже такого не розуміти... то випей йоду!!!

Змінено користувачем ForZa
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
  В 28.09.2018 в 08:12, Віталій СК сказав:

На сайті Адміністрації Президента немає ні слова про цю зустріч.

Показати  

Там багато чого немаєєє...особливо про нічні збіговиська в АП і ЦУ тиску на неугодних... :)

Змінено користувачем ForZa
  • -1 1
Опубліковано
  В 28.09.2018 в 08:27, ForZa сказав:

Якщо вже такого не розуміти... то випей йоду!!!

Показати  

А ти фантаст ще той. Як можна у фразі Цеголко "Коли навіть дрескод символізує єдність позицій стратегічних партнерів" побачити заяву про зустріч? 

• +1 1
Опубліковано
  В 28.09.2018 в 08:24, fedot сказав:

@Віталій СК тобі РО мало було? Я щедрий, можу додати...

Показати  

Як хочеш, влада в твоїх руках. Я і так небагато пишу на борді, для мене це трагедією не буде.

А якщо уважно прочитати четвертий пункт загальних правил, то тут половині треба РО давати.

Опубліковано
  В 28.09.2018 в 07:11, Віталій СК сказав:

посмиховисько і розрахунок на біомасу - от я з Трампом...

Показати  

Почитав коментарі під статтею вольньньюз "Фотка господаря зі своєю шісткою". Ну, в принципі, знаєте... Я б теж з радістю сфоткався з президентом США, як і президент Хорватії чи прем'єр-міністр Іспанії. А от наші "щирі" українці кажуть що це посьмиховисько. Ну, я такий... Хоча, того чого хотів @iiron він і добився, не в образу Вам сказано.

Опубліковано
  В 28.09.2018 в 08:58, Віталій СК сказав:

Як хочеш, влада в твоїх руках. Я і так небагато пишу на борді, для мене це трагедією не буде.

А якщо уважно прочитати четвертий пункт загальних правил, то тут половині треба РО давати.

Показати  

Тому і "попередив", а не "виписав". Різницю розумієш?

• +1 1
Опубліковано

Народ, за шо ви говорите взагалі ?  Це ж CNN- фейк ньюс. Довіряти їм це те саме що вірити RT або 1-му російському чи Кіселю з Соловйом. Трамп їх навіть не слухає і по можливості не пускає на конференції або взагалі банить, ви тільки подивіться послухайте цю істерію, бальзам на душу )))

https://www.youtube.com/watch?v=oI_k_UMkk58

Опубліковано

О, трампісти в тему зайшли. А то нічого, що сам Трамп фейк-президент, якого до влади привів зговір з москалями? Хай-но Мюллер доведе своє розслідування до кінця, буде Трампу пісєц. Хоча, думаю, празидентський термін свій він досидить.

Опубліковано
  В 01.10.2018 в 07:54, Віталій СК сказав:

О, трампісти в тему зайшли. А то нічого, що сам Трамп фейк-президент, якого до влади привів зговір з москалями? Хай-но Мюллер доведе своє розслідування до кінця, буде Трампу пісєц. Хоча, думаю, празидентський термін свій він досидить.

Показати  

Ха, а Петра Олексійовича, відповідно, до влади привів договір з піндосами американцями і жидо-бандерівцями. І, по словах багатьох людей на цьому форумі, він теж досидить/повинен досидіти свій термін. А на рахунок Трампа, на мою думку, він все ж-таки в плані дій кращий, ніж "глибоко стурбований" Обама, як би там не було. А прийшов він до влади на фоні певних настроїв американців (в нас було не так само ?), а Манафорт їх йому підказав. І сама система влади США (і люди, які в ній) не дозволить йому робити абсолютно все, що заманеться.

Опубліковано
  В 01.10.2018 в 10:48, YVitaliy сказав:

Ха, а Петра Олексійовича, відповідно, до влади привів договір з піндосами американцями і жидо-бандерівцями.

Показати  

Блін, а я думав, що його до влади привів екскаватор на Банковій...

А на рахунок Трампа, на мою думку, він все ж-таки в плані дій кращий, ніж "глибоко стурбований" Обама, як би там не було.

Показати  

Яких саме дій? Якщо ти про введення санкцій проти Росії, то вони вводяться скоріше всупереч волі Трампа, а не завдяки їй.

А прийшов він до влади на фоні певних настроїв американців (в нас було не так само ?), а Манафорт їх йому підказав.

Показати  

Ага, і санкції проти Росії за втручання у вибори США введені тільки на фоні певних настроїв американців і 12 ГРУ-шників розшукуються теж через певні настрої. А зустріч Манафорта, сина і зятя Трампа з росіянами у 16 році - то вони підказки шукали.

І сама система влади США (і люди, які в ній) не дозволить йому робити абсолютно все, що заманеться.

Показати  

І слава богу, що саме так і є, бо досі США не були б нашим найбільшим союзником.

• +1 1
Опубліковано
  В 01.10.2018 в 11:41, Віталій СК сказав:

екскаватор на Банковій

Показати  

Після Банкової було ще пів року, так що не в цьому суть (Тягнибока чи Яроша і компашку хтось десь чув останнім часом?).

всупереч волі

Показати  

А при Обамі, звісно, всупереч занепокоєності, ні нормальних санкцій, ні постачання зброї Україні?

Ага, і санкції проти Росії за втручання у вибори США введені тільки на фоні певних настроїв американців

Показати  

Це все в межах національних інтересів США (інститут демократії - виборча система), і України чи чиїхось настроїв ніяк не стосується. Те, що за Трампа (певну ідею) проголосували більшість виборців - факт, а те що їм "припудрили мізки" росіяни - зовсім інше.

Опубліковано
  В 01.10.2018 в 11:53, YVitaliy сказав:

А при Обамі, звісно, всупереч занепокоєності, ні нормальних санкцій, ні постачання зброї Україні?

Показати  

Трамп саботує введення санкцій, навіть тих, які ввести його зобов'язує закон, прийнятий конгресом минулого року. 

В 01.10.2018 в 11:53, YVitaliy сказав:

Те, що за Трампа (певну ідею) проголосували більшість виборців - факт, а те що їм "припудрили мізки" росіяни - зовсім інше.

Показати  

Ти сам собі суперечиш: то Манафорт Трампу настрої виборців підказав, то виборцям мізки запудрили росіяни...

Хоч про це ще не оголошено офіційно, а може ніколи і не буде, Трамп вступив у зговір з Росією проти США. І це факт, з яким тяжко сперечатись.

Опубліковано
  В 01.10.2018 в 12:22, Віталій СК сказав:

Трамп вступив у зговір з Росією проти США.

Показати  

Все значно простіше - зробив все, аби виграти вибори. Все інше - з розряду зрадофільства, порохоботства, жидомасонства, ордену ілюмінаті, НЛО і тд. Весь свій бізнес він (його предки) підняв у США, і, як недурна людина, він прекрасно знає, що являє собою Росія. Ну, використав він росіян (Путіна) в своїх цілях, ну спалився, Бог з ним.

Опубліковано
  В 01.10.2018 в 07:54, Віталій СК сказав:

Показати  

А ти часом не той який SJW підстилка ? Бо я тебе спостерігаю в коментарях і бачу шо в тебе якісь дивні замашки

Опубліковано
  В 01.10.2018 в 16:27, Houston сказав:

А ти часом не той який SJW підстилка ? Бо я тебе спостерігаю в коментарях і бачу шо в тебе якісь дивні замашки

Показати  

Та нє, що ти, боже збав. Так собі, флудю по трохи.

• Ха-ха 1
Опубліковано
  В 26.09.2018 в 15:31, zaHARE сказав:

На моїй пам'яті це перший президент,який все намагається робити згідно конституції України.

Показати  

На моїй також. Чотаржу.

42946587_2194486137499432_47959101193741

• Ха-ха 5

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...