Jump to content

how to make him come back???

Recommended Posts

hey...has anyone here ever loose something that was really valuable in their lives????????i'm kinda lost inside of myself.....im trying to put everything,but I just can't be without him......It's more than year since we broke up,but I still love him...I was trying new relationships....but it doesnt work......i want him to come back.....but nw he is dating another girl.....what i supposed to do????can anyone help me?????/looking forward hearing from u.....thanx a lot....

1. тут не всі володіють англійською.

2. якщо пишеш англ., то пиши без помилок.

3. для таких тем потрібен не форум, а ЖЖ )))

4. не нам у такому віці судити про любов. якщо ви розійшлися, значить були на то причини, якщо хтось мав претензії до іншого і ініціював розрив --- то *лять про яку в 3,14*ду любов тут іде мова? самонакручування? від нефігшоробити?? я сама в моменти саможаління теж думаю, що в мене була любов до одного гомо сапієнс. але від того легше не стає. стосунки особисті-- це так важливо????? займися чимось толковим і не *би собі мозги, бо то невдячне діло отак себе катувати.

З,І. і чого, коли мені було хріново, то ніхто такого 4-го пункта не написав!!!!))

Нам би ше таку вкладочку як disclaimer зробити. Шоб точно знати якими мовами можна писати і всякі легал кондішнс

По-моєму англ. входить в цей список.

На рахунок теми, це все дійсно залежить від обставин, чому ви розійшлися і як він зараз до тебе ставиться, і чи дійсно варто це робити. Тут є багато нюансів, і не завжди буде краще все повертати, повір мені. Може треба час, при чому зовсім не мало, років 4-5, може вам і не треба бути разом. Але шоб дійсно шось сказати треба знати майже все про ваші стосунки, навіть ті шо не всім хочеться говорити, але це точно не проста річ, шоб зробити якісь висновки з цього всього...

4. не нам у такому віці судити про любов. якщо ви розійшлися, значить були на то причини, якщо хтось мав претензії до іншого і ініціював розрив --- то *лять про яку в 3,14*ду любов тут іде мова? самонакручування? від нефігшоробити?? я сама в моменти саможаління теж думаю, що в мене була любов до одного гомо сапієнс. але від того легше не стає. стосунки особисті-- це так важливо????? займися чимось толковим і не *би собі мозги, бо то невдячне діло отак себе катувати.

З,І. і чого, коли мені було хріново, то ніхто такого 4-го пункта не написав!!!!))

Це не вихід в любому випадку, і катувати вона себе зможе перестати коли знайде когось, шо замінить їй ту людину, аце ой як тяжко... дуже дуже.

Навіть не скажу шо тобі робити. Гарно проводь час, хоча там це важко трошки, але можна, але все рівно це не те шо тут....

Напиши ше шось, може більше відповім.

А ты уверена, что чувствуешь к нему люовь?!? Ведь может...тебе просто не хватает общения..и хочется, чтоб тебя утешили... пожалели... попалкаться в жилетку кому-то...

Я думаю, тебе стоит хорошо подумать, нужно ли пытаться вернуть эти отношения... Ведь у этого человека есть своя жизнь... в которой тебе может и не быть места, к сожалеию... И если ты действительно его любишь, то нужно простить ему это и дать возможность быть счастливым, даже если сейчас тебе от этого плохо...

Как бы там ни было, всему свое время...и если тебе не суждено быть с этим человеком, то уважай, цени и помни то, что у вас было... Но продолжай идти вперед... Быть может, настоящее счастье ждет тебя где-то за углом, а ты его не замечаешь.. а оно, счастье это, так же страдает по тебе, как и ты по человеку, с которым отношения уже закончились... Будь сильнее!

И вот еще... прочти свою подпись! Ты очень верно там написла... про дверь! И выходит, сейчас ты как раз упираешься взглядом в ту самую..закрытую...

Хотя советовать просто... (Хоть и не всегда... ведь ты почти ничего не рассказала о ваших отношениях, причине разрыва, ситации между вами сегодня, о характерах...поступках...) На самом деле только твое сердце знает, как правильно поступить...

Поясню усім хто не знає. Наша форумчанка Dhany живе та навчається у Сполучених Штатах Америки.

І купити клавіатуру із РОС/УКР літерами не представляється можливим.

Тому дівчина і пише англійською - їй вона рідна...

Те що текст написаний англійською , а не транслітом. її помилка. є різного роду програми та плагіни . але з цим згодом.

Ви караще порадьте дівчині як їй поступити.. що вдіяти.. адже вона КОХАЄ..

Тепер по темі.

Сонечко, ти ще мала і не бачила Життя, тобі здається що то ВІН - той самий єдиний та неповторний, якого любиш.

ТИ сама сказала - "це не весело- це життя" - так от тобі моя порада (я теж був молодим зеленим і думав що то любов- ан ні . В Світі є ДУЖЕ багато маолодих людей кращих за того хто тобі зараз дорогий. Ти просто їх ще не зустрічала. Час все поставить на свої місця та залікує душевні рани. Повір.

Тому вище носика - і вперед крокувати до щастя! :)

Dhany, приїдеш сюди поговориш з ним і все стане на свої місця!.. Яка б причина вашого розлучення не була, думаю він не відмовиться ще раз з тобою зустрітись і поговорити!..

Dhany, personally when I was sixteen, only valuable things I had in my life were friends (mostly long haired thrash metal lovers), beer and heavy metal music. lets grow first then talk about love actually. so fuck it. go and find someone else you can pass time with.

блин. ну вы зануды :lol:

зато время правильно использовано. что важнее :lol:

Поясню усім хто не знає. Наша форумчанка Dhany живе та навчається у Сполучених Штатах Америки.

І купити клавіатуру із РОС/УКР літерами не представляється можливим.

Тому дівчина і пише англійською - їй вона рідна...

Те що текст написаний англійською , а не транслітом. її помилка. є різного роду програми та плагіни . але з цим згодом.

Ви караще порадьте дівчині як їй поступити.. що вдіяти.. адже вона КОХАЄ..

дуже дякую а інфу))) коли я була в США (тобто по тій же програмі, що наша форумчанка), то друкувала по-укр. всліпу. єслі очєнь захатєть...

ето раз. і ми не про це.

дффа:

яке кохання в такому віці???

• Любовь долготерпит, милосердствует, любовь не завидует, любовь не превозносится, не гордится,

• Не бесчинствует, не ищет своего, не раздражается, не мыслит зла,

• Не радуется неправде, а сорадуется истине;

• Все покрывает, всему верит, всего надеется, все переносит.

• Любовь никогда не перестает, хотя и пророчества прекратятся, и языки умолкнут, и знание упразднится.

коли ми проживемо хоча б трішки, отоді і тільки отоді ми будемо знати і судити чи це любов чи ні.

Skoder на всі сто правий. і до мене це теж дійшло. поздно конєчно)))))))но всьо же

трі.

порадити?

я порадила. скоро повернеться додому. і хз коли знову випаде можливість потрапити у Штати. нема чого нюні розпускати по якомусь там, який в Україні. seize the fuckin' moment, cuz this is THE true happiness. watch, observe and LIVE and quit this nurdy stuff.

блин. ну вы зануды :)

зато время правильно использовано. что важнее :)

:lol: :lol: :lol::D :D :D :D (самій смішно)

гггг. так справа в тому, що еееееееее...неправильно. :lol:

я за чистоту мови

не парьте мне моск.

согласования нет, по перфект к месту.

не парьте мне моск.

согласования нет, по перфект к месту.

мля. :lol:

не вреднічайте))

краще старі записи пошукайте

2 Forever autumn

ja nikolu ne poviriy wo v tebe v zutti nikolu ne bylo momentiv kolu tu vtra4ala koxany liyduny....i znajew vid ciogo vik ne zalezut....navit jakwo meni zaraz zdajetisa jak dejaki kazyt wo ce liybov, to vid ciogo z po4yttia vsereduni ne miniajytsia, pravda z??????a nawet pomulok,to skazy tobi odne,navit amerukanci ne volodijyt svojejy movojy doskonalo...ja ne dymajy wo tu teper nikolu ne dopyskajew pomulok,tomy ja vvazajy ne dyze potribnum krutukyvatu za ce inwux...

2 everyone

VSIM VELUKE - VELUKE DJAKYJY!!!!!!ja ne xo4y vsi podrobuci vukladatu na forymi,tomy jakwo xtos xo4e dopomogtu,vu mozete znajtu mij nomer icq v profile.thankx......love ya

лучше писать на английском чем на таком СМС-ном транслите.

а про любовь и возраст... вы не слыхали о "Ромео и Джульетте"? :lopata:

Dhany, все будет хорошо. просто он тебя недостоин :)

2 shura

thnk u !!!!but....u know it's just the way i feel...and it's so fuck me up!!!!!!!

2 Forever autumn

ja nikolu ne poviriy wo v tebe v zutti nikolu ne bylo momentiv kolu tu vtra4ala koxany liyduny....i znajew vid ciogo vik ne zalezut....navit jakwo meni zaraz zdajetisa jak dejaki kazyt wo ce liybov, to vid ciogo z po4yttia vsereduni ne miniajytsia, pravda z??????a nawet pomulok,to skazy tobi odne,navit amerukanci ne volodijyt svojejy movojy doskonalo...ja ne dymajy wo tu teper nikolu ne dopyskajew pomulok,tomy ja vvazajy ne dyze potribnum krutukyvatu za ce inwux...

бууулоооо. і стан був точнісінько такий самий як у тя. але з кожним разом приходить нове розуміння таких от аналогічних ситуацій. сама побачиш. і неправильно було з мого боку намагатися вимагати з тебе отого отакого розуміння ситуації. соррі.

помилки?))) ги. чим далі --тим менше. а от щодо америкосів. найбільше мене вбило "what do he say?" наповал. зразу. :):D :D :D

але нащо уподобляццо американцям???

є критика. а є думка. чи вказання на помилки. то різні речі.

Зараз дівки почнуть сваритися кому було/є гірше. .:)

Головне - що все скінчилося , А Dhany можу сказати ще таке, тримайся - буду чекати твого приїзду у травні, і тоді можливо ти мені все розповіси що - і як..

** є спеціальні екранні клавіатури - за допомогою яких можна друкувати нормальними українськими/російськими буквами (себто кирилицею)***

А мені подобається стиль написання першого посту.

Слова типу "u", "thanx" і т.д. просто тішать моск =) Сам так любиш і досі люблю коряжити англійську мову ;-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...