Перейти до змісту

Конкурент для Борда? Запросто!

Rodomsky

Рекомендовані повідомлення

И в ближайшее время. Ждите новостей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И в ближайшее время. Ждите новостей.

І що це буде? Питання на повному серйозі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чувааак, давааай! Я за тебе вболіваю Ще трішки і ти поб’єш усі рекорди на борді по кількості безглуздих тем і повідомлень за сутки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС у тебя пригорело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо щось дійсно варте уваги, то спочатку це роблять, а потім анонсують, а коли навпаки ..... В любому випадку, для ТС надалі перебування нра борді буде недоцільне, якщо все вдастся то буде підтримувати й розвивати свій проект, а не на борді сидіти, а якщо не вдастся ..... то навіщо нам на борді черговий балабол ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я точно знаю - конкурента травці, яку курить ТС, точно нема!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я точно знаю - конкурента травці, яку курить ТС, точно нема!

MANJAK11, что нам стоит дом построить? Нарисуем - будем жить. :_07:

Підтримую, здається дюдина намагається виділитись вміням зробити щось маштабне (проінсталити іпб непроблема а от купити :) )

Спочатку зроби а потім хвались, точніше вислуховуй поради як має бутти правильно

І ще одне, якщо хочесь виділитись зроби щось неповторе, тоді справді буде цікаво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще одне, якщо хочесь виділитись зроби щось неповторе, тоді справді буде цікаво

lld%20-%20abubctht%20rdturl.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже рипались.

якби не моя вроджена лінь - можна було б знайти штук 5 схожих теми з "погрозами" відкрити щось альтернативне, щось навіть відкривалось.... я навіть там реєструвався...

але коли "власніки" бачили що не має по 1000+ реєстрацій в день і "бабло не тече річкою" втрачали інтерес до цієї ідеї.....

так що, як я вже писав,

2топістартер "мчі" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли відкрилась борда, то в Луцьку був вже нормальний форум - Блекфорум, де сиділо дофіга народу. Але в борди було те чого не було в інших проектів - власники, які крутилися у всіх (декількох) ІТ-тусовках міста. Проект почався з ідеї і був підтриманий зачасту просто щоб відчепились :) Але потім купа ентузіастів взялися за розвиток і форум набрав оборотів. А коли став популярним - то його вже Барахолка тягнула за собою.

Напевно якось так.

А ще альтернативу створити не вийде, бо коли зростала борда то не було такого букету соц.мереж но людям десь спілкуватись тра було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли відкрилась борда, то в Луцьку був вже нормальний форум - Блекфорум, де сиділо дофіга народу.

а ще були "світлан"(то Візор на який я всіх посилав) і форум еЛуцка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, форум елуцка непоганий був :0160:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми його навіть пробували "українізувати" - але мене на довго не вистачило :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Упокой Господи его бинарную душу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, вийми вату з голови !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь подібні маразматично-ахінеїстичні ідеї вже проскакували тут.

Кожне українське місто має свій форум, де тусується найбільше людей. Звісно, є інші форуми, але менш популярні і жваві.

Створити конкуренцію Борді зараз - НЕРЕАЛЬНО!!!! Не вистачить грошей і терпіння!

І якщо в автора теми нічого не вийде - то він балабол!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли відкрилась борда, то в Луцьку був вже нормальний форум - Блекфорум, де сиділо дофіга народу. Але в борди було те чого не було в інших проектів - власники, які крутилися у всіх (декількох) ІТ-тусовках міста. Проект почався з ідеї і був підтриманий зачасту просто щоб відчепились :) Але потім купа ентузіастів взялися за розвиток і форум набрав оборотів. А коли став популярним - то його вже Барахолка тягнула за собою.

Напевно якось так.

А ще альтернативу створити не вийде, бо коли зростала борда то не було такого букету соц.мереж но людям десь спілкуватись тра було.

де в луцьку IT-тусовка знаходиться? :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

його власник досі тут, серед вас :smile3:

ps. й один з небагатьох розуміє яка це неблагодарна та тяжка робота – підтримка та обслуговування великого форума

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримка та обслуговування великого форума

Ага. Коли через одного юзери кричать "праізвол мадераторофф і адміністраторофф" "Заберіть Борду у власника і віддайте мені! Я наведу порядок!"

І т.д.

А між іншим, дуже багатьох людей зараз не зустрінеш на Борді, а ці люди були її історією, вони її творили, плекали і леліяли. Старалися і жертвували на її благо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це для ТС, пошукай по книжковим магазинам:

tw8jd.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де в луцьку IT-тусовка знаходиться? :_02:

всі подорослішали, пообзаводилися дітьми, а дехто і внуками....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...