Перейти до змісту

Конкурент для Борда? Запросто!

Rodomsky

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чувааак, давааай! Я за тебе вболіваю Ще трішки і ти поб’єш усі рекорди на борді по кількості безглуздих тем і повідомлень за сутки.

Опубліковано

якщо щось дійсно варте уваги, то спочатку це роблять, а потім анонсують, а коли навпаки ..... В любому випадку, для ТС надалі перебування нра борді буде недоцільне, якщо все вдастся то буде підтримувати й розвивати свій проект, а не на борді сидіти, а якщо не вдастся ..... то навіщо нам на борді черговий балабол ? :)

Опубліковано

я точно знаю - конкурента травці, яку курить ТС, точно нема!

MANJAK11, что нам стоит дом построить? Нарисуем - будем жить. :_07:

Підтримую, здається дюдина намагається виділитись вміням зробити щось маштабне (проінсталити іпб непроблема а от купити :) )

Спочатку зроби а потім хвались, точніше вислуховуй поради як має бутти правильно

І ще одне, якщо хочесь виділитись зроби щось неповторе, тоді справді буде цікаво

Опубліковано

Вже рипались.

якби не моя вроджена лінь - можна було б знайти штук 5 схожих теми з "погрозами" відкрити щось альтернативне, щось навіть відкривалось.... я навіть там реєструвався...

але коли "власніки" бачили що не має по 1000+ реєстрацій в день і "бабло не тече річкою" втрачали інтерес до цієї ідеї.....

так що, як я вже писав,

2топістартер "мчі" :)

Опубліковано

Коли відкрилась борда, то в Луцьку був вже нормальний форум - Блекфорум, де сиділо дофіга народу. Але в борди було те чого не було в інших проектів - власники, які крутилися у всіх (декількох) ІТ-тусовках міста. Проект почався з ідеї і був підтриманий зачасту просто щоб відчепились :) Але потім купа ентузіастів взялися за розвиток і форум набрав оборотів. А коли став популярним - то його вже Барахолка тягнула за собою.

Напевно якось так.

А ще альтернативу створити не вийде, бо коли зростала борда то не було такого букету соц.мереж но людям десь спілкуватись тра було.

Опубліковано

Коли відкрилась борда, то в Луцьку був вже нормальний форум - Блекфорум, де сиділо дофіга народу.

а ще були "світлан"(то Візор на який я всіх посилав) і форум еЛуцка

Опубліковано

десь подібні маразматично-ахінеїстичні ідеї вже проскакували тут.

Кожне українське місто має свій форум, де тусується найбільше людей. Звісно, є інші форуми, але менш популярні і жваві.

Створити конкуренцію Борді зараз - НЕРЕАЛЬНО!!!! Не вистачить грошей і терпіння!

І якщо в автора теми нічого не вийде - то він балабол!

Опубліковано

Коли відкрилась борда, то в Луцьку був вже нормальний форум - Блекфорум, де сиділо дофіга народу. Але в борди було те чого не було в інших проектів - власники, які крутилися у всіх (декількох) ІТ-тусовках міста. Проект почався з ідеї і був підтриманий зачасту просто щоб відчепились :) Але потім купа ентузіастів взялися за розвиток і форум набрав оборотів. А коли став популярним - то його вже Барахолка тягнула за собою.

Напевно якось так.

А ще альтернативу створити не вийде, бо коли зростала борда то не було такого букету соц.мереж но людям десь спілкуватись тра було.

де в луцьку IT-тусовка знаходиться? :_02:

Опубліковано

да, форум елуцка непоганий був :0160:

його власник досі тут, серед вас :smile3:

ps. й один з небагатьох розуміє яка це неблагодарна та тяжка робота – підтримка та обслуговування великого форума

Опубліковано

підтримка та обслуговування великого форума

Ага. Коли через одного юзери кричать "праізвол мадераторофф і адміністраторофф" "Заберіть Борду у власника і віддайте мені! Я наведу порядок!"

І т.д.

А між іншим, дуже багатьох людей зараз не зустрінеш на Борді, а ці люди були її історією, вони її творили, плекали і леліяли. Старалися і жертвували на її благо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...