Перейти до змісту

Чи є в нас ставки спіймав-відпустив?

VaLeRa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Для мене рибалка вже давненько перетворилася в процесс отримання задоволення та відпочинку. Але заплативши 100-150 грн за саму рибалку якось влом відпускати рибу, хоча мені потрібно всього 3-5 рибов додому. Так от чи є в нас такі ставки - де я можу приїхати, заплатити 30-50 грн за 3-5 невеликих рибок на пательню, а всю іншу просто випустити, щоб росла собі більшою. Зрозуміло то все на Стирю можно робити і я так і буду робити. Хоцца ставка з великим рибом :).

Га?

Опубліковано

Був по ті роки один в Чарукові, в темі відповідній є про нього. Платиш шото там 10 чи більше грн., а далі на вагу. Але цього року там таку схему відмінили, кажись.

Опубліковано

Чув, на Рівненщині багато таких водойм, але тільки ЧУВ, кординат-контактів та назв не знаю.

Опубліковано

bodia88888, то так вийде, шо замість того шоб платити 100-150 грн за рибалку, тра їх виїздити до ставка :). Хоча можно й спробувати, авось сподобається :)

Опубліковано

В адреналіні, правда там здається 70грн.(зате бензину майже "0") великі екземпляри відпускають,а карпіка на 1,2 кг. забирай з радістю)) сам був давно і 1раз.треба сідати подалі від бесідок та палаток,щоб був спокій і лови на здоров"я там великих апаратів куча і люди часто ловлять фоткаються і відпускають.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...