Перейти до змісту

Екзит-Пол "Борда голосує" 25.05.2014

Arden

454 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

З Юлькой і так все було зрозуміло,вона ще сьогодні буде кричати про фальсифікації, коли оприлюднять екзитполи. А Ляшко я думаю буде здивований результатом, і для чого йому оскаржувати, якщо буде другий тур, а там в нього шанси є .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 132
  • Створено
  • Остання відповідь

Голосував за Гриценка, але також вважаю що Ляшко був би супер Президентом. Так, якби то сказати толерантніше, він починав з активного гейства. Він був активним геєм. Що в випадку обирання його на пост Президента виграє Україна:

- Путін не захоче відкрито контактувати з активним геєм;

- Західні політики з радістю будуть контактувати з активним геєм.

Короче, матимемо покращення звязків з Заходом і консервацію конфліктів з Кацапією. Я за.

ось така справа:

740.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Золотиє люді, всьо о народє думают.Отдохнуть ім надо.

а чому це видаляють?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ляшко, можливо, останнім часом й піариться, але реально перебуває на передовій - щось реально робить для спільної справи в боротьбі з колорадами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі щось змахує на велику провокацію та обман з підрахунком.

...

Простий і легкий развод хохлов.

Воно й не дивно, якщо тобі внушили, що Порошенко пройде в першому турі, то теперішні результати будуть підозрілі. Розвели так розвели.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто ще за Порошенка голосує? ужас...

Я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ляшка результат мабуть здивує всіх....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто вже дістали соплежуї.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сомнения были между Порошенко и Ляшко, у первого большой рейтинг везде, особо по крупному нигде не "испачкался", хотя и работал при всех властях. Ляшко прямой и резкий, много делает на "передке" (в зоне вооруженного столкновения) и в ВР вносит нужные законопроэкты, его рейтинг стремительно вырос. Я за один тур выборов, дабы страна имела как можно быстрее легитивного президента. По-этому, не самый лучший выбор (на мой взгляд) - Порошенко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я голосую за Ляшко. Той хоч щось робить, не тільки словом, а й ділом. Ті товстопузи, бізнесмени, задовбали. Прийдуть до влади й тільки за свій бізнес печуться. Ляшко=реальний мужик. Як хто=а я за нього. Він, якщо прийде до влади, наведе порядок як в парламенті, так й в державі, я впевнений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ляшко +1

Порошенко = балабол суто моя точка зору! Приклад бруківка на Грушевського, якщо вже пробалаболив що далі буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже я не доживу до таких виборів,коли не треба буде обирати серед купи г_вна,те,яке меньше смердить?

Якби не довгі вуха Льовочкина за спиною Ляшка,то голосував би за нього,а так прийшлось голосувати за г_вно в шоколаді.

А село підтримує "мученицю".Тому на борді в неї малий відсоток.

Кароче,при любих розкладах,треба готуватись до Майдану№2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голосував за Ляшко. Хоча також є багато сумнівів на рахунок його кандидатури. Обирав між Ляшко/Гриценко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А село підтримує "мученицю"

А от не факт. Вчора був якраз в селі цілий день, поспілкувався з людьми на цю тему.

Так на ВАНУ плюються, як на чорта. В основному збираються голосувати за Гриценка\Ляшка або Порошенка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже я не доживу до таких виборів,коли не треба буде обирати серед купи г_вна,те,яке меньше смердить?

Якби не довгі вуха Льовочкина за спиною Ляшка,то голосував би за нього,а так прийшлось голосувати за г_вно в шоколаді.

про довгі вуха можна конкретніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому це видаляють?

коменти почитай
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А село підтримує "мученицю"

А от не факт. Вчора був якраз в селі цілий день, поспілкувався з людьми на цю тему.

Так на ВАНУ плюються, як на чорта. В основному збираються голосувати за Гриценка\Ляшка або Порошенка.

Точно не факт! Є на Хмельниччині тихе, спокійне село (моя дружина звідти родом). Із телефонної розмови зі старенькими батьками (моїмим тестем і тещею, обом за 80), стало відомо, що вони і їх сусіди голосуватимуть за Ляшка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порохно бачу своєю рекламою робить непоганий результат, ще одне пузо-президент буде.....=(

я не хотів голосувати за людину яка агітацяю побудувала на надмірній кількості реклами. І шкода тих хто вірить в рекламу(

Також, для статистики екзит пол на харківському форумі:

http://www.kharkovfo...d.php?t=3735812

Очень интрнестно)Ляшко опередил Порошенка.

Це тому, що Ляхко рве на собі сорочку і з вилами в руках "пробує щось виправити", а Порох все пробує "домовитись" чи то із кадировцюми чи то з путаною з паРашки. А люди в тому регіоні втомилися боятись, і хочуть радикальних змін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гугл рулить

http://censor.net.ua...odyat_dosug_smi

і ще багато інфи є.Звертаю увагу,що це інфа 2012-2013 років,коли Майданом і не пахло.

Крім того поспілкуйтесь з любим сотником Самооборони.Вони роскажуть про двіж Ляшка і команди під Радою і як "ляшковці" вальнули Кличка(який теж дружбан Льовочкіна) з вогнегасника.

Але то таке,зараз про це немає сенсу говорити.Часу в кожного до виборів було вдосталь.Але картинка й досі рулить нашими мізками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голосував за Ляшко. Хоча також є багато сумнівів на рахунок його кандидатури. Обирав між Ляшко/Гриценко.

і я так само, але зупинився на Гриценку. (просто про нього в неті нічого поганого не знайшов) бо Ляшко був помічений в кількох аферах(

та й з другого боку потрібно обирати нових людей, до всі старі вже між собою давно перетрахались

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно обирати нових людей, до всі старі вже між собою давно перетрахались

,,,,??? Має пан на увазі Ляшка з Гриценком?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гугл рулить

http://censor.net.ua...odyat_dosug_smi

і ще багато інфи є.Звертаю увагу,що це інфа 2012-2013 років,коли Майданом і не пахло.

Крім того поспілкуйтесь з любим сотником Самооборони.Вони роскажуть про двіж Ляшка і команди під Радою і як "ляшковці" вальнули Кличка(який теж дружбан Льовочкіна) з вогнегасника.

Але то таке,зараз про це немає сенсу говорити.Часу в кожного до виборів було вдосталь.Але картинка й досі рулить нашими мізками.

Ляшко - чудовий приклад впливу зомбування та сучасних можливостей ПиаР технологій по створенню "героя" України.

Думаю що майбутнє підтвердить моє (і не тільки як виявилось) ІМХО.

П.С. жаль, але тільки діти можуть повірити в диво і безкорисну справедливість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ляшко то робить там але дуже дивно.

Всі сили які там є так чи інакше вступали в бойові сутички та мають втрати.

Про сили ляшка - схоже як в кіно. Всіх завжди побили - ранених та вбитих немає.

Або в нього там просто супер професіонали , або,.... " ми на вас типу нападаємо, ну а ви типу обороняєтесь та тікаєте лишивши зо два лоха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...