Перейти до змісту

Новий "лєтнік" на соборності

yucore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Свіжозварене в підвалі "Буратіно" пиво не продається...

Не чіпляє. Я разок зайшов туди на пиво з дружиною. Почало "брати" після 6 бокалу. і зупинився лише на 9му, бо грошей стало шкода )))
  • Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо так, то весело буде, деякі матчі будуть починатися в 22,00/23,00, а деякі в 01,00 :D

Продаж алкоголю в цей час заборонений. Як і розпиття.

пивом і квасом будуть заливатись і кричати на пів району. Місяць футболу може дати непоганий заробіток, але тільки тим, які будуть працювати десь до 24,00

Опубліковано

пивом і квасом будуть заливатись

Пиво заборонено уже після 22,00.

буду знати. От і побачимо, як виконуються постанови Романюка на його ж "лєтніку" :)

Опубліковано

пивом і квасом будуть заливатись

Пиво заборонено уже після 22,00.

буду знати. От і побачимо, як виконуються постанови Романюка на його ж "лєтніку" :)

Підозрюю, що ніяк. Хоча, можу й помилятися.

Опубліковано

Лєтнік буде від Карабаса-Барабаса.

Козюра+Романюк?

Булу Сергія забули додати до Козюри і Романюка.

Опубліковано

дивлюсь вже і супутникову тарілку поставили, але саме головне де? Якщо я добре побачив, то на стовпі для великого рекламного щита :D

Опубліковано

Просто співчуваю Вам! Нічого не зробите! Потрібно буде терпіти. Зазвичай як і кругом за розміщенням летніків стоять не прості люди, тому, що це великий потік грошей в сезон! Порахуйте скільки ви з друзями оставляєте за вечір, коли йдете на пивко. Або потрібно, щоб до них підійшов правий сектор, вони мають хоть якийсь вплив на бізнесменів і мажорів, посадовців.

• Адміністратори
Опубліковано

Кілька разів згорить і тоді може подумають, що не варто ігнорувати думку людей, що живуть поруч.

Джерелом влади є народ!

Відчуваються аналогії з відомими подіями в Україні: поки народ сам не розпочне захищати свої інтереси та права - ніхто допомагати не буде. І міліція та нинішня влада поки не повернулась лицем до людей.

Опубліковано

Я тоже так кажу. на другий день після :)

Я вже давно так кажу. Півроку чи десь так. Бо й не п'ю :)

Квас п'ю лише Луцький, а не той чорний "Тарас" солодкий і противний.

Опубліковано

там тільки сьогодні розгружали столи, так що ще він не паше.....але розмах там ніби не лєтнік а цілий ресторан на березі моря...тільки замість моря вихлопні гази автомобілів :_36::_39:

Опубліковано

А заборона на продаж пива після 22:00 на кого діє? На бари ж не діє. Назвуть його спортбар і будуть собі продавати мотивуючи тим, що який же футбол без пива. Та й хто буде туди ходити на футбол якщо не можна буде пити пива? Тоді вже простіше дома дивитись :)

Опубліковано
Назвуть його спортбар і будуть собі продавати мотивуючи тим, що який же футбол без пива

Точно такий самий, як і з пивом.

Надивились, блін, реклами про радісні обличчя, голи і "одне биття" на фоні Чернігівського <_<

Опубліковано

А заборона на продаж пива після 22:00 на кого діє?

На винос ніззя. А там можна. 100 метрів до входу в школу нема? Нема. П'ємо!

Опубліковано

а вивіску "Безкоштовний туалет" на під'їзді сусіднього будинку вже вивісили? :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

то як ситуація (шумлять сильно? довго гульня?) хтось кудись листи, жалоби, звернення писав? щось з'ясували?

бо щось на сайті Луцької міської ради рішення виконавчого комітету про дозвіл на розміщення тимчасової споруди не знайшов. Чи може споруда не тимчасова?

Опубліковано

Навмисне зайшов подивитися що там і як. Просто зайшов. Нічого не замовляв.

Але що кинулося в очі - то це продукція. "напій пивний "пиво шо-то-там""!

Це напій пивний. Це навіть не пиво! Так як продукт сирний чи сметанний.

Одним словом - бодяга!

Можливо комусь це буде до вподоби... але я пас..

Людей було мало, була десь 18-19 година. Кілька днів тому.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...