Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

В рашці новим уповноваженим по справах дітей стала така собі Анна Кузнєцова. Вона - багатодітна мати,  жінка попа, відповідно сама православнута на голову, гомофобка і противниця абортів. Крім того, вона активно допомагає даунєцкім сепарам, вірить в телегонію і "информационно-волновую память женской матки".:D

Коротше кажучи, чергове дно пробито.

Обмудсматка

Аркадий Бабченко
4 год. · 

Из комментов

Опубліковано
1 година тому, Ha3aP сказано:

8376204.png

і щоб було ясно для чого це треба зазначити що в якогось капітана (звання можу плутати) на квартирі при обшуку знайшли не багато не мало 7 млрд (ні я не помилився) рублів.

Опубліковано
2 хвилин тому, la20 сказано:

і щоб було ясно для чого це треба зазначити що в якогось капітана (звання можу плутати) на квартирі при обшуку знайшли не багато не мало 7 млрд (ні я не помилився) рублів.

В полковника захарченка.

Опубліковано
3 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

це тіпа має бути смішно ?

Ти просто не в темі. Весь нет зараз в тих мемах після того як ці 2 карлика уху їли.

Опубліковано
7 минут назад, Ha3aP сказал:

Ти просто не в темі. Весь нет зараз в тих мемах після того як ці 2 карлика уху їли.

Згідний, не в темі. Але до чого цей *шедевр* в темі, де викладаєтся реально існуючі брєд і тупізна з країни кацапстан ?

• +1 1
Опубліковано
Світлина від Комсомольская правда.
Комсомольская правдаЗбереження...

Признайтесь, вам сложно было представить, как могут выглядеть почти 9 миллиардов рублей наличкой. Уж нам - так точно. Но теперь никому не надо напрягать фантазию. В Сети опубликовали фото изъятых у полковника Дмитрия Захарченко миллиардов: http://www.kp.ru/online/news/2506631/ Сосчитаете, сколько тут сумок?

Опубліковано

але зверніть увагу, в національній валюті зберігав, вірить людина в країну

(а наші все в юро-і-доларахххххх)

треба йому медальку дати, за "спробу натягнути москалів на ваучер", хоч і невдалу спробу

Опубліковано
3 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

але зверніть увагу, в національній валюті зберігав, вірить людина в країну

(а наші все в юро-і-доларахххххх)

треба йому медальку дати, за "спробу натягнути москалів на ваучер", хоч і невдалу спробу

з чого ти взяв, що тільки в національній?

wx1080.jpg

Опубліковано

навіть не знаю, як це сприймати (стьоб на самих себе, чи вони це серйозно), але мені бридко

Марина Король с премьерой клипа «Россия Я патриотка»  
Hide  
Опубліковано
6 хвилин тому, jack74 сказано:

навіть не знаю, як це сприймати (стьоб на самих себе, чи вони це серйозно), але мені бридко

Марина Король с премьерой клипа «Россия Я патриотка»

якась жахлива пародія на Олю Полякову

• +1 3
Опубліковано

Первые 20 лет новейшей истории Россия не могла "встать с колен", т.к. Украина "воровала газ", а теперь эти "проклятые предатели" не отдают "долг Януковича"... Безобразие! Эти циничные бандеровцы и фантастические подлецы сидят там в Киеве и издеваются над российскими ветеранами и пенсионерами!!!1

— Владимир Владимирович, а почему мы такие нищие? Где индексация пенсии?
— А биндеровцы не отдают 3 миллиарда! Но вы все-таки держитесь и хорошего настроения!
— Вот жеж проклятые биндеровцы!!!1 Зла никакого на них нет!

Видео из Киева: https://www.youtube.com/watch?v=vWIgI71e2KE

Світлина від Sergey Naumovich.

Подобається
У захваті
Ха-ха
Овв

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...