Перейти до змісту

Росія - "страна дураков"?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 16.09.2018 в 15:14, tata сказав:

напевно, гастрольори вагнера із Сірії

Показати  

Зате бабам яка радісь - прикопали іх алкашів з Сирії під номерками, щей рублів дали. Можна і за путіна спєть!

Опубліковано
  В 16.09.2018 в 16:24, rl72 сказав:

Показати  

Та це пізд@ц якийсь :0016:. Всі персонажі фактурні, але баба що стоїть справа на відео - це "кащенко")). А мужик взагалі в прострації і не знає, що він тут робить.

В 16.09.2018 в 13:49, Ha3aP сказав:

Якщо це натяк на АТО то сенс гнати тіла аж під Пітєр?

Показати  

Заплутати сліди). Чи захоронити в Ростовській області було б логічніше?

Опубліковано
  В 16.09.2018 в 18:42, Юріч сказав:

Заплутати сліди). Чи захоронити в Ростовській області було б логічніше?

Показати  

Дешевше. Ти думаєш шо всі прийдуть на могили як ті 2 жінки? Хоча, якось пофіг. Шо хтіли те мають. Най пожинають свої плоди. Потроху там очі вже відкриваються. Почитав коментарі про Армянськ то вже нас багато хто захищає...

А вони дуріють. Пенсія, побиття депутатом чувака при всіх, визов генералом на дуель... Далі буде.

Якось вже питав, забув блін, тут на борді пару років назад хтось давав дуже точний прогноз коли раісі буде ппц і вона розвалиться. Нагадає хтось ту дату?

Опубліковано
  В 16.09.2018 в 19:17, Юріч сказав:

А причому тут це? 

Показати  

Ну ховають для чого? Бо знають хто це і щоб рідні ходили до могили? Бо росказуючи шо "їх там нєт" то ці могили лише доказ того злочину.

Опубліковано
  В 16.09.2018 в 19:20, Ha3aP сказав:

Ну ховають для чого? Бо знають хто це і щоб рідні ходили до могили? Бо росказуючи шо "їх там нєт" то ці могили лише доказ того злочину.

Показати  

Да я не про те говорив. Ти спитав, чого під Пітером, якщо тіла з АТО. Я відповів, що такі захоронення в ростовській області було б явним доказом (чи принаймні наводили на думки) звідки ті тіла. А так, вже є версії "а може то з Сірії". Так зрозуміло?

Опубліковано
  В 16.09.2018 в 19:29, Юріч сказав:

Да я не про те говорив. Ти спитав, чого під Пітером, якщо тіла з АТО. Я відповів, що такі захоронення в ростовській області було б явним доказом (чи принаймні наводили на думки) звідки ті тіла. А так, вже є версії "а може то з Сірії". Так зрозуміло?

Показати  

бачиш, коментатори в ФБ пишуть, що то бомжів поховали. тоже версія

Опубліковано
  В 16.09.2018 в 18:20, jurgen007 сказав:

Зате бабам яка радісь - прикопали іх алкашів з Сирії під номерками, щей рублів дали. Можна і за путіна спєть!

Показати  

Забрали алкаша, дали дали купу грошей - лєпота! :)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...