Перейти до змісту

Варвари, свині, дибіли

Саша Иванов

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
бо чоловік не дуже хоче зі мною їздити, йому перед друзями стидно,

Я свою дружину постійно беру, їй також подобається. Через місяць має син народитись, от тоді вже порибалимо!

Опубліковано

В них навіть *ТАМ* мозку немає :_07:

Зате хоч риба буде :_07:

Ото зібратися б рибалкам, виловити таких "заготівельників" - і добре перерахувати їм ребра <_<

Ага, і всавити їм пару "трофеїв" туди, де у них мозок розташувався. :0121:

Памятаю як малою постійно ходила на ставки (Кічкарівка) на рибу, улов був майже завжди , карась, окунці, а зараз можна цілий день просидіти і нічого не впіймати, риби з кожним роком все менше.

))))))))))приємно чути це від дівчини)))))))))))))я без під йо.. бо сам колись виріс на цих ставках, да і зараз заїзджаю.

Дякую, а я там вже пару років не була, останній раз на рибалці була 3 роки назад в Ставищі, просто декркт за декретом і рибалки повільно відійшла на задній план, але вже так хочеться..... Тепер треба чекати поки синочки підростуть і складуть мені в цьому ділі компанію, бо чоловік не дуже хоче зі мною їздити, йому перед друзями стидно, бо я майже завжди більше за ньго зловлю, і вони постійно над ним прикалуються ( я не хвастаюсь, просто чомусь постійно так виходить) хоча снасті в нього набагато кращі за мої, і наживка одинакова)))

Ну прям ідеальна дружина 9a3110b35540f5c91156df537555c7c0.gifпотрібно тебе зі своєю познайомити, так, не взначай)))

Опубліковано

В них навіть *ТАМ* мозку немає :_07:

Зате хоч риба буде :_07:

Ото зібратися б рибалкам, виловити таких "заготівельників" - і добре перерахувати їм ребра <_<

Ага, і всавити їм пару "трофеїв" туди, де у них мозок розташувався. :0121:

Памятаю як малою постійно ходила на ставки (Кічкарівка) на рибу, улов був майже завжди , карась, окунці, а зараз можна цілий день просидіти і нічого не впіймати, риби з кожним роком все менше.

))))))))))приємно чути це від дівчини)))))))))))))я без під йо.. бо сам колись виріс на цих ставках, да і зараз заїзджаю.

Дякую, а я там вже пару років не була, останній раз на рибалці була 3 роки назад в Ставищі, просто декркт за декретом і рибалки повільно відійшла на задній план, але вже так хочеться..... Тепер треба чекати поки синочки підростуть і складуть мені в цьому ділі компанію, бо чоловік не дуже хоче зі мною їздити, йому перед друзями стидно, бо я майже завжди більше за ньго зловлю, і вони постійно над ним прикалуються ( я не хвастаюсь, просто чомусь постійно так виходить) хоча снасті в нього набагато кращі за мої, і наживка одинакова)))

Ну прям ідеальна дружина 9a3110b35540f5c91156df537555c7c0.gifпотрібно тебе зі своєю познайомити, так, не взначай)))

Дякую, я вже маю такий "досвід", колись одного разу колега чоловіка взяв з нами за компанію свою дружину, дав її удочку залишив її біля мене, а сам пішов на другий берег :friday: . Так от через пів години такої "компанії" я думала що ще хоч слово, і я їй на удочку на голові переламаю :0167: , бо оце щохвилинне : надінь мені мастирку, поможи мені закинути, а це в мене клює, поможи я зацепилась, а як воно має клювати, надінь червяка,а як ти його надягаєш, а як це ти зловила, а що це за риба, ітд мене просто збісили, після чого в мене пропало бажання їздити на рибалку з дівчатами які не вміють ловити.

Опубліковано

Дякую, я вже маю такий "досвід", колись одного разу колега чоловіка взяв з нами за компанію свою дружину, дав її удочку залишив її біля мене, а сам пішов на другий берег :friday: . Так от через пів години такої "компанії" я думала що ще хоч слово, і я їй на удочку на голові переламаю :0167: , бо оце щохвилинне : надінь мені мастирку, поможи мені закинути, а це в мене клює, поможи я зацепилась, а як воно має клювати, надінь червяка,а як ти його надягаєш, а як це ти зловила, а що це за риба, ітд мене просто збісили, після чого в мене пропало бажання їздити на рибалку з дівчатами які не вміють ловити.

чоловіків теж таких хватає, причому не тільки по рибалці, а й по життю

Опубліковано

Де ж ви були коли на заліві біля приладу раків підсаками по відру черпали???Раки лізли просто на берег і ходило таких ділків з підсаками дуже багато.Це було ще в березні.

• 11 місяців потому...
Опубліковано

В Прилуцьку знову те саме. Мабудь, хочуть ВСЕ вибити.

Цікаво, чому рибінспекція і екологи нічого не роблять? В тому що знають навіть не сумніваюсь.

Опубліковано

вчора в ночі в районі динамівського моста браконьєри підводники били ляща, що збирається на нерест.

а потім нормальні рибаки дивуються, що риби не має...

От ляща шкода' на шо дивиться рибоохорона тим паче від їхнього офісу до моста 1 км. Ще в дитинстві бачив як лящі десь по 5 кг. Нерестились в старицях стиру. А от карась це не цінна риба і все на совісті самих так званих браконєрів хай ловлять мішками шоб потім розказували дітям шо всю рибу колись повиловлювали ось тим підсаком що на хліві висить.

Опубліковано

В Прилуцьку знову те саме. Мабудь, хочуть ВСЕ вибити.

Цікаво, чому рибінспекція і екологи нічого не роблять? В тому що знають навіть не сумніваюсь.

В неділю тесть був в прилуцьку зловив штук 15 карасів на пружину. Карась в березі ляпотів скрізь. За тими карасями бігали і малі і старі. Не факт шо наловили по 4 відра, але діти наверно остались задоволені, а в дорослих своя голова на плечах. Там карась дрібний і родословна в ного така.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...