Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Про ОБСЕ я тут ще пару сторінок назад писав, що після того, як посол РФ вернувся в Україну - він буде давити на АТО через ОБСЕ. Так що очікуємо. На жаль, я в казки не вірю, тому прогнозую на сході замороженний конфлікт на роки, а то й десятиліття. До тих пір, поки не буде повномаштабна реформа в армії та міліції, та у всьому силовому блоку країни. Тоді і Крим вернеться шляхом вже всеукраїнського референдума по Криму за участю міжнародних спостерігачів.

Звичайно, можна говорити про те, що будуть йти мирні переговори і в цей же час точково будуть братись під стражу головні зачинщики. Щоб для світової спільноти була одна картинка, а на справді була - інша. Але таке може бути тільки у казках, тому я в таку ситуацію не вірю.

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Dieselsmart, без мабуть. треба все, що незаконно перетинає кордон, без питань накривати авіацією, іншого виходу не має.

осталось тільки команду й координати артилеристам та льотчикам дати
Опубліковано

Про ОБСЕ я тут ще пару сторінок назад писав, що після того, як посол РФ вернувся в Україну - він буде давити на АТО через ОБСЕ. Так що очікуємо. На жаль, я в казки не вірю, тому прогнозую на сході замороженний конфлікт на роки, а то й десятиліття. До тих пір, поки не буде повномаштабна реформа в армії та міліції, та у всьому силовому блоку країни. Тоді і Крим вернеться шляхом вже всеукраїнського референдума по Криму за участю міжнародних спостерігачів.

Звичайно, можна говорити про те, що будуть йти мирні переговори і в цей же час точково будуть батись під стражу головні зачинщики. Щоб для світової спільноти була одна картинка, а на справді була - інша. Але таке може бути тільки у казках, тому я в таку ситуацію не вірю.

заморожений конфлікт кого з ким?
Опубліковано

Ще скажіть, що на кордоні величезні фури ніхто перевіряти не буде.

а хто їх буде перевіряти якщо надцять прикордонних пунктів просто залишені
Опубліковано

Звичайно, можна говорити про те, що будуть йти мирні переговори і в цей же час точково будуть батись під стражу головні зачинщики. Щоб для світової спільноти була одна картинка, а на справді була - інша. Але таке може бути тільки у казках, тому я в таку ситуацію не вірю.

заморожений конфлікт кого з ким?

Террористів і української армії. При чому ротація перших буде постійно. РФ зараз буде робити все, щоб АТО зупинити, щоб санкції економічні не були введені. Як це буде робити - побачимо. Але на мою власну думку, ПОП і Путін будуть домовлятись. І першому прийдеться чимось поступитись. Чим - я не знаю. Побачимо.

Опубліковано

Дві проблеми - одне коріння <_<

Опубліковано

Дві проблеми - одне коріння <_<

насправді з цього коріння усі проблеми

Семен Семенченко

От имени добровольческого батальона спецназначения Нацгвардии Украины "Донбасс" обращаемся к командованию Нацгвардии и министру внутренних дел Украины с просьбой ускорить процесс нашего вооружения и отправить боеготовые части в Донецкую область досрочно в течение ближайших нескольких дней. Командование и офицерский состав батальона обеспечит проведение подготовки оставшегося личного состава в установленный срок. В связи с наличием уже более чем 1500 резерва патриотов желающих защищать Родину в составе батальона Донбасс, ходатайствуем о формировании батальона Донбасс -2. В случае принятия соответствуюшего решения офицерский состав обязуется сформировать и подготовить его в кратчайшие сроки. Готовы написать заявления об отказе от денежного довольствия в случае если эти затраты не предусмотрены в бюджете. Командование и личный состав батальона Донбасс.

Опубліковано

хтось там фото танків в сніжному просив. фоток не має, є відео

Про ОБСЕ я тут ще пару сторінок назад писав, що після того, як посол РФ вернувся в Україну - він буде давити на АТО через ОБСЕ

я ще пару місяців тому писав, щоб ви не розраховували на європу.

й ОБСЄ це лише початок...

Опубліковано

Dieselsmart, що саме цікаво, це більш реальні погрози, чим дійдемо до києва. особливо враховуючи, що диверсійні групи вати є у кожній області...

Опубліковано

хтось там фото танків в сніжному просив. фоток не має, є відео

це танк Т-64 підтверджую на 100%, на озброєнні у рашки таких нема, таких взагалі у рашки нема, не виключаю що це техніка захоплена кацапами в Криму.
Опубліковано

Тимчук: В Украине эти танки выведены из боевого состава Вооруженных сил. Вместе с тем, они находятся на вооружении армии России.

http://glavcom.ua/news/212430.html

Опубліковано

Андрій Віталійович, якщо побють як погрожують нинішніх керовніків то є шанс що на їх місце прийдуть адекватні командири.

теж як пишуть нібито танк зі Сніжного і це теж Т-64

Bp7PTc1IAAAQxl4.jpg

якщо це дійсно так то воювати з ними буде важкувато адже вони на порядок кращі за рашотрактор Т-72

Опубліковано

фашисти з рашкі для потрібної картинки уже здатні на будь які звірства

боевики захватили автобус с детьми – 25 детей-сирот и воспитанников детских домов направлялись на оздоровление в Днепропетровскую обл. Террористы перехватили автобус, оттеснив сотрудников ГАИ. По предварительным данным, боевики повели автобус в сторону оккупированного Крыма. Но, как сообщает пресс-служба ДонОГА, «по данным, имеющимся сейчас в управлении по делам семьи и молодежи облгосадминистрации, автобус с детьми из Снежного проследовал в г. Красный Луч Луганской области, откуда направился на КПП «Должанский», - то есть, к границе с Российской Федерацией.

О планах людей, перехвативших автобус, ничего не известно. Для пересечения государственной границы у детей и лиц, их сопровождающих, необходимых документов нет, подчеркивают в ОГА.

Очевидно, террористы планируют использовать сирот для создания «нужной» картинки для «Путин-ТВ». Ведь ранее ни одно сообщение российских властей о том, что люди с Востока Украины массово бегут в сторону РФ, не подтвердилось.

Тем более, прием с участием обездоленных детишек в сюжетах «Путин-ТВ» уже отработан: ранее российские «журналисты», работающие в Славянске, не давали вывезти из города больного малыша, которому срочно нужна была медицинская помощь.

Опубліковано

Василий Олейник

Сергей Вихров : " Пока все идет очень плохо:

1 генералы остались те же.

2 против пятой колонны ничего не предпринимается.

3 РФ затягивает время, и это ей удается.

4 Наши войска увязли в Славянске, а область все больше уходит из под контроля. Т.е. Стрелков выполняет указание Кремля, и это ему удается.

5 Проукраинские граждане покидают Донецкую и Луганскую область. РФ этому всячески способствует, и новый президент к сожалению повелся на такие действия.

6 Мы свою границу не контролируем. Опять все по плану РФ.

7 Оплченцы, Нацгвардия и добровольцы на правах нищих и беспризорных. Военные и командование их периодически "подставляют", оргвыводов небыло, значит такое положение власть устраивает.

8 Садимся с РФ за стол переговоров, не выгнав со своей территории террористов. Путин слабых наказывает. Лоха не кинуть-себя не уважать.

9 Не отслеживается изменение настроений жителей Донецкой и Луганской областей.

10 Нет даже попыток начать увольнение ментов в восточных областях.

11 Боимся визового режима с РФ ...

Опубліковано

ні ні, краще генштаб вальніть, ми вам навіть дякуємо скажем, замість цих кончених, нормальні прийдуть й будуть хоч трохи думати, що роблять

Опубліковано

Анатолій Гриценко

Може, вже досить?

З початку російської агресії люди пожертвували на підтримку армії 129 мільйонів. Міноборони з цієї суми спромоглося витратити лише 7 мільйонів. Жодної копійки на бронежилети, щоби солдати не гинули від куль терористів. Жодної копійки на прилади нічного бачення, на сучасні снайперські гвинтівки і набоі до них. Врешті, жодної копійки на питну воду, якої хронічно не вистачає військам у зоні АТО...

За таку нерозторопність і саботаж треба зривати погони, звільняти без пенсії й віддавати під суд. Рішенням міністра. Дисциплінарний статут надає йому таке право. Як я це робив у 2005-2007 у випадках, коли ганьбилося високе звання Офіцера.

Де міністр? Уряд? Генеральна прокуратура? Президент як Верховний головнокомандувач? Адже всі ці та інші подібні факти бездіяльності й саботажу стали відомими не сьогодні, про них говорять і пишуть постійно. Починаючи з бездарноі здачі Криму, незахищеного дотепер кордону. Може, досить уже покривати злочинну бездіяльність, за якою - деморалізовані силові структури, пригнічене суспільство, поранені й убиті солдати та цивільні громадяни?!

Опубліковано

Щось мовчання президента починає вже насторожувати...

Хто його вибрав? Вже пройшло дуже багато часу після виборів.

Опубліковано

Террористы ищут летчиков и танкистов – активист

"По каналам боевиков был объявлен срочный набор пилотов Л-29; Л-39; МИ-2; КА-26 и водителей танков Т-72", - заявил он

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/06/12/7028826/

скоро і літати почнуть(((, а наші чекають мани небесної.

Порох бізнесок рятує, святкує призначення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...