Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

[/media ]Половина ис их разыскиваются силами правопорядка, а в Донецкой ОГА заседают )) Ничего не напоминает? )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Привіт з Луганська!!! Bq1bKnSIQAAetvc.jpg

Гарна листівка, мови нема. Але, краще б вже стріляли в спину, чи куди можливо. Це їх місто, і кому як не їм в першу чергу наводити порядок? Дістали сепаратисти - "валіть їх", арештовуйте, допомагайте нашім хлопцям які( простіть мене хлопці), майже з голою дупою захищають той самий Луганськ. Нехай беруть за горло місцевих олігархів і всю ту бандоту, а не скидають всю відповідальність на наших хлопців. Перепрошую за емоції, просто дістало це.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10292543_1430547493880929_7923437917787875984_t.jpg

Батальон "АЙДАР"

ДВА ФРОНТА «АЙДАРА»

ВТОРОЙ ФРОНТ (продолжение, извиняемся за задержку)

«Айдар» не имел потерь пока его не послали в бой генералы.

С утерей пяти единиц бронетехники, почти двадцатью убитыми, раненными и попавшими в плен десантниками дорога на Счастье для террористов была открыта. «Айдар» не просто закрыл эту дыру, но и предотвратил саму возможность прорыва:

1) отбив технику назад,

2) уничтожив засадную группу «колорадов» перед блок-постом в Металлист,

3) выбив наемников с блок-поста.

4) удерживая позиции до самого вечернего перемирия для обмена 200-и пока не подошло подкрепление.

5) ВСЕ трофеи на поле боя взяты только «Айдаром».

Обгадившееся на первом этапе операции генеральство, увидев что вроде все наконец выровнялось, вытряхнуло из штанов использованные памперсы и принялось безбожно перевирать факты в своей победной реляции. В конечном итоге в потоке лжи была задействована и пресса. (http://censor.net.ua/news/290498/batalon_ayidar_shturmoval_pozitsii_boevikov_v_luganske_samovolno_i_popal_v_zasadu_minoborony) Все написанное в этой заметке широколампасная брехня.

Так для «Айдара» продолжился второй фронт. Фронт войны с бездарными штабными лгунами пытающимися опорочить честь павших воинов не только «Айдара» но и Черновицкого батальона десантников.

Штабисты, возьмите в свои головы как аксиому (если знаете что это такое) несколько простых принципов которые приняты в «Айдаре»:

1) мы добровольцы,

2) нам плевать на деньги, звания, должности, ордена, выслугу, статус и прочую мишуру важную для вас,

3) мы служим Украине, а не вам,

4) девиз «Айдара» –

«МИ ПРИЙШЛИ ПЕРЕМОГТИ! І РОЗІЙТИСЯ ПО ДОМІВКАХ».

Мы прекрасно сознаем, что вы можете намеренно бросить нас в пекло, как это было 17-о. Но мы выжили и победили с разромным для сепаратистов счетом (http://censor.net.ua/news/290590/polnostyu_razgromlen_batalon_luganskih_terroristov_zarya_unichtojeno_bolee_100_boevikov_smi). Задумайтесь. Для любого честолюбивого генерала-стратега «Айдар», «Азов», «Донбасс» и другие добровольческие батальоны – бесценная лаборатория изучения тактики нелинейных действий в условиях навязанной нам гибридной войны, необычных вариантов использования вооружения и его сочетаний, обмундирования, внешнего вида, кадрового и возрастного составов, мобилизационных планов, тылового и прочего обеспечений и многого другого. Просто живя с нами вы наберете материала не на один десяток докторских диссертаций для дальнейшего развития военной мысли и техники.

Старые стратегии не работают в нынешних условиях. Чтобы побеждать Добровольческие Батальоны были вынуждены отойти от стандартных схем и шаблонов. Это привело их к успеху… и вашей ревности.

Вы и подконтрольная вам пресса с удовольствием раздуваете и смакуете малейшую шероховатость в жизни ДБ и всячески замалчиваете успехи:

1) на успешную проводку «Айдаром» колонн военной техники взвыла только вражеская пресса,

2) обеспечение выборов 25 мая и пленение без потерь с нашей стороны 13-и сепаратистов с оружием освещалось сквозь зубы в коротеньких заметках на 2-3-й день без упоминания имени «Айдар».

3) Взятие без потерь города Счастье и ключевых на 200 км в округе мостов также освещалась с опозданием.

4) Разгром сепаратистского батальона «Заря» и победа при Металлисте присвоена генералитетом, а «Айдару» с какого-то стекломойного бодуна приписано полное уничтожение. Так и хочется спросить «Что вы там в Генштабе курите»?

Все это попахивает конкретным предательством интересов Украины на информационном фронте. Или скудоумием, льющим воду на мельницу российской пропаганды.

О хорошем.

В четверг мы прощались с нашими побратимами. На прощальную церемонию прибыли пани Веригина с Парубием и Луценко. Помимо множества вопросов заданных им, была и одна просьба. От имени коллектива Док попросил наградить после окончания АТО на востоке весь личный состав «Айдара» бесплатными путевками.

В Крым!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новости Донбасса@novostidnua 22 хв.

Милиция в Донецке заодно с вооруженными сепаратистами?!Оплачуєм гайцам зарплати і зішрібаєм останні гроші на амуніцію віськовослужбовцям Є...ТЬ А..НА реальність(post-16609-0-65145400-1403550284_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Украинский снайпер шесть часов держал в страхе колонну боевиков

Один боец заставил прятаться в кустах колонну боевиков.

Об этом в «Фейсбуке» написал Петр Шуклинов.

«Война порождает вдохновляющие легенды. О снайперах слышал уже много крутых штук. Вот одна из них. Украинский снайпер шесть часов не давал грузовикам террористов войти в Украину на пункте пропуска в Изварино.

Работал в одиночку с четырех до десяти утра. Один боец заставил прятаться в кустах колонну боевиков.

Сколько уничтожил - история умалчивает. Зато легенда ломает шаблоны. Оказывается, один в поле - воин.

Если он патриот, а волонтеры обеспечили его кошерной снайперской винтовкой. Помогайте солдатам. Это народная армия. Они смелые и крутые», - написал он.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перемови на фоні флага ДНР

перемови з терористами, на фоні прапору терористичної організації...

жити по-новому...

Bq1jGusIAAAv6Oj.jpg

а ось й переговорщики. не думав, що побачу такий сором, бідна країна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зі сторони України - Шуфрич (який командував Беркутом на Майдані), Медведчук (на якому тавра немає де ставити - іуда та упир, українофоб), Кучма (найменш гірший варіант, але до нього претензій купа - ВФЯ він привів у велику політику через прем'єрство), Зурабов (схуялі він там, то і Пайєтт тоді там мав бути), представник ОБСЄ (відома їхня подвійна політика - ні вашим, ні нашим). З таким самим успіхом можна було б запросити Царьова бути посередником зі сторони України. А чо нам - шкода, чи що? Або Арбузова... Кандидатів такого штибу вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зорян Шкіряк

Сісти за стіл перемовин з терористами "ДНР" та "ЛНР" - це плюнути в обличчя кожному Воіну, кожному Патріоту, всьому Українського Народу! А тиснути руку і розмовляти з путінським підарами, ублюдками і вбивцями царьовим і медведчуком - це відверте знущання над пам'яттю Героїв, що поклали своє життя за Україну , в боротьбі проти кремлівсько-кадирівськоі нечисті! Сподіваюся, що це розуміють. 27.06.2014 - час "Ч". Вивести людей, а далі, наступ і зачистка! Саме такого наказу чекають солдати АТО і вони готові. Інші варіанти - маячня!

Слава Україні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кравчука не взяли, там би після виступу могли б і не випустити. Він за Україну. А тих гівнюків треба за грати, якщо вони свої серед чужих, значить вони - чужі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Царьов в ролі несмішного клоуна. А що це гіркина-губарєва не було, це ж якась неповна днр виходить.

З іншої сторони хто туди б поїхав? Поїхали ті хто в контактах з хуйлом. Жодних питань крім припинення вогню не обговорювалось. Після 27-го побачимо що буде далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перемови на фоні флага ДНР!!!! це ж якась жопа!!!

Та щей кучма, медведчук і шуфрич є представниками від влади :_14: (як казав якийсь там посол рашки), щось вже петро П загрався занадто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та цирк це все... В ці переговори не ми не віримо, ні ватніки...

Ждемо 27 числа. Підписуємо асоціацію. Показуємо, що ми САМА МИРНА держава в світі і навіть не "в падлу" нам було поцілувати в дупу провести переговори з терористами, але вони виявились закоренілими фуліганами і не хочуть виправлятись. Тут по плану "печалька". І я вірю, що то все-таки їх замочать після цього швидко, бо шанси вроді на підтримку від світу є, а Путлєра заганяють все-більш в глухий кут... Хоча ця сволота навіть в кутку може добре кусати...

ПиСи. До речі ватніки з рівнем інтелекту трохи вище їхнього середнього рівня шимпанзе висловлюють схожі теорії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

ПиСи. До речі ватніки з рівнем інтелекту трохи вище їхнього середнього рівня шимпанзе висловлюють схожі теорії...

за що ти себе так ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карта на сьогодні. Якого фіга там домовлятись? Видно, що ними території Донбасу контролюється менше половини:

gdbrferlor_4106766_12684832.jpg

Ми не Ізраїль - наш політикум ще не зрозумів, що насправді відбувається - а відбувається ВІЙНА. Жорсткості немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хто пироги вміє пекти...

Роман Мартинюк

9 ч. назад · отредактировано

Увага! Оголошення!

Традиційно у цей четвер плануємо виконати черговий рейс маршрутом Захід-Схід із Володимира через Київ у напрямку Дніпропетровськ-Дачне-Курахово-Маріуполь.

Особисті передачі для військових, які базуються на цьому напрямку будемо приймати в таких точках:

місто Володимир-Волинський, вулиця Ковельська, 73, магазин Клаксон (тільки в середу 18-19год)

тел.093-563-77-76 (Ірина)

місто Нововолинськ, колишній ресторан Шахтар, магазин Хасана

(тільки в середу 15-18год)

тел.067-446-63-44 (Валерій)

місто Луцьк, проспект Молоді, 14, Волинська обласна спілка воїнів Афганістану

(тільки в середу 15-18год)

тел. 067-332-22-97 (Олександра)

місто Ковель та Ковальський район

тел.068-574-08-59 (Сергій)

Прохання в передачі збирати найнеобхідніші речі - одяг, взуття, форму, білизну, засоби гігієни, інші особисті речі. Передачу обов'язково слід якісно і надійно запакувати та підписати:

ПіБ одержувача

Телефон одержувача

Назву підрозділу бійця

Останнє місце дислокації

Зворотні контакти - звідки і від кого відправлена передача, номер телефону відправника.

Передачі, оформлені неналежним чином буває важко або взагалі неможливо передати.

Також просимо не передавати громіздкі та важкі речі, воду, картоплю, продукти, які швидко псуються, крихкі або скляні речі.

Звертаємося до усіх небайдужих - наші солдати потребують Вашої допомоги! Хлопцям надзвичайно потрібна свіжа та ціла військова форма, насамперед штани!! у необмежених кількостях! А також берци, майки, футболки, білизна, шкарпетки, рушники! Просимо усіх, хто може - придбайте речі, запакуйте та передайте це все для солдатів 51ОМБР.

Дуже актуальними в умовах війни є розгрузки. У місті Луцьку активісти налагодили випуск простих і надійних розгрузок для військових. Обов'язок із реалізації та виробництва добровільно взяв на себе Vadym Kurylovych, тел. 097-176-06-66. Орієнтовна вартість 220 грн.

Важливим залишається питання забезпечення військовослужбовців бронежилетами. Відомо, що Мінооборони України розмістило багатотисячне замовлення на заводі ТЕМП3000, що у Ворзелі, біля Києва.

http://temp3000.com/

Саме тому, цей завод припинив відпускати свою продукцію іншим клієнтам, зокрема активістам з Волині. Резервним варіантом обрано бронежилет "Патріот", виробництва фабрики бронедверей

http://dveri.com.ua/articles/Chehol_bronejilet_Patriot.html

Роздрібна вартість мінімальної комплектації близько 300$. У випадку замовлення значноі кількості із гарантією прямої поставки військовим (перепродаж виключається) виробник готовий надати суттєву знижку. Сподіваємось, що вартість одного бронежилета буде менше 3000грн.

Із коштів, зібраних на придбання бронежилетів Панцир, вартістю 2100(1900)грн було зроблено передоплату для придбання 100шт бронежилетів Патріот. Після успішного виконання складеного замовлення, будемо пропонувати людям можливість придбати саме цей бронежилет. До цього моменту кошти на бронежилети приймати не можемо. Різницю вартості бронежилетів пропонуватимемо покрити індивідуально після отримання бронежилета Патріот.

Із хороших ідей - народилася пропозиція напекти нашим хлопцям свіжих ПИРОГІВ!

У місцях прийому передач із великим задоволенням приймемо від господинь свіжі запашні ПИРОГИ, які слід запакувати у тверді картонні коробки! Вірю, що бійці кожного блок-поса, кожного батальйону із радістю та задоволенням посмакують свіжими порогами із ягодами!!

Картковий рахунок для внесення фінансових пожертв для потреб 51ОМБР тут:

ПРИВАТБАНК 4405 8823 1058 2352 на ім`я Деркач Ірини Андріївни

Тут статистика по картці

http://cardstats.com.ua/event/2

Кошти жертводавців витрачаються на фінансування подорожі тривалістю понад 2500км, придбання радіостанцій, розгрузок, електротоварів для облаштування блок-постів тощо. Волонтери гарантують порядність витрачання коштів.

Фото-звіти кожної поїздки шукайте на

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

ПиСи. До речі ватніки з рівнем інтелекту трохи вище їхнього середнього рівня шимпанзе висловлюють схожі теорії...

за що ти себе так ?

Чесно, не знаю як реагувати - образитись чи посміятись, бо не зовсім зрозумів натяку. Якщо є підозри що я ватнік - прошу в студію на розсуд народу, якщо ні, то...

Соррі за офтоп. Все-таки надіюсь був це жарт, який чомусь я не зрозумів(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перемови на фоні флага ДНР

перемови з терористами, на фоні прапору терористичної організації...

жити по-новому...

а ось й переговорщики. не думав, що побачу такий сором, бідна країна...

Срамота (с) Гопкоманія перемовлялась))))) Більшого сумного цирку годі було й придумати. А Цей недобиток царьов теж відстоював Донбас як частину України?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

ПиСи. До речі ватніки з рівнем інтелекту трохи вище їхнього середнього рівня шимпанзе висловлюють схожі теорії...

за що ти себе так ?

Чесно, не знаю як реагувати - образитись чи посміятись, бо не зовсім зрозумів натяку. Якщо є підозри що я ватнік - прошу в студію на розсуд народу, якщо ні, то...

Соррі за офтоп.

сміятись :) просто ти висунув теорію, а потім зазначив, що ватніки з рівнем розвитку трохи вище шемпанзе, висувають схожі теорії, тобто получилось, що ти поставив себе на один рівень з ватніком з інтелектом трохи вище шимпанзе ізза схожості теорій :) Сподіваюсь, доступно пояснив. Не ображайся, просто прикольно получилось )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Срамота (с) Гопкоманія перемовлялась))))) Більшого сумного цирку годі було й придумати. А Цей недобиток царьов теж відстоював Донбас як частину України?

можливо то був цирк заради цирку. Хоча якби туди влетіла високоточна ракета (в ідеалі російського виробництва), скільки б проблем одним махом вирішилось, як це не цинічно звучить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кучма был единственным представителем от президента в Донецке, - замглавы АП

Президент Петр Порошенко делегировал второму президенту Украины Леониду Кучме представлять его во время переговоров на востоке.

Об этом в эфире "Свободы слова" на телеканале "ICTV" сказал заместитель главы Администрации президента Украины Валерий Чалый*, передает Цензор.НЕТ.

"Слова "перемирие" и "переговоры с сепаратистами" нельзя использовать, так как же реальный переговорный механизм по имплементации плана президента. И кто может к нему присоединиться - они привлекаются. Хотя относительно круга лиц, которые участвуют в переговорах, то было найдено довольно интересное решение, когда второй президент Украины Леонид Кучма* сейчас по поручению президента включился в эту работу. Это - единственный представитель, который был на переговорах от президента", - сказал Чалый. Источник: http://censor.net.ua/n291221

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще по поводу переговорів...

їхній клоун Бородач:

Комментируя информацию в СМИ о том, что в Донецке проходят переговоры представителей "Новороссии" с представителями Украины, "премьер-министр" ДНР Александр Бородай заявил, что "речь пока не может идти ни о каких переговорах, по двум причинам", сообщили агентству УНН в пресс-службе Народного фронта Новороссии.

По словам Бородая, полноценный переговорный процесс возможен только после выполнения Киевом семи условий, выдвинутых сегодня сопредседателем Народного фронта Новороссии Олегом Царевым. "Эти условия - наша общая позиция, - уточнил Бородай.

"Вторая причина - отсутствие у прибывших сегодня в Донецк лиц каких-либо официальных государственных полномочий и статуса", - заявил "премьер".

Не знаю про які там 7 пунктів царьовських згадується, але ключове, те що я підкреслив. Це доказує, на мою думку, мою теорію показовості перед цивілізованим світом переговорного процесу, а насправді вірю, що ПОП знає що робити після 27...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...