Перейти до змісту

Війна, ч 2

marko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Звичайно, Путіну вірити - себе не поважати, але скажу, що бачив. По каналу "Україна" щойно Луценко (який призначений радником Порошена) сказав, що існує офіційна і не офіційна умова, що якщо Україна признає кабальний газовий договір - то Путін відведе війска зі сходу.

• Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я так розумію, атака готується масована й з різних точок півдня та сходу...

Скоріше за все це просто психологічний тиск на Україну. Хоча, чим чорт не шутить. Важко робити прогнози, коли в кацапів при владі психічнохвора людина хуйло.

На мою думку, тут шанси зараз 50/50. Не забуваємо, що рада РФ дала дозвіл Путіну на ввід військ в Україну. Вони просто так це б не робили, так що..

то Путін відведе війска зі сходу.

а потім знову підведе?

Читаємо моє повідомлення ціле, не видьоргуючи окремі фрази.

Опубліковано
З глибини кримського півострова в напрямку позицій українських прикордонників на Чонгарі підвозять артилерію та живу силу.

За 21 червня прикордонним підрозділам українських сил двічі віддавали команду "до бою", повідомляє прикордонник Дмитро Капустін на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні резерв двічі ставав "до бою". На КПП зі сторони окупантів війська противника займали позиції. Люди повідомили і показали відео, як підвозили гаубиці і декілька КАМАЗів або з живою силою, або з боєприпасами", - написав Дмитро.

Прикордонник зазначив, що мобільні группи відділення готові до розвитку подій.

Дмитро Капустін навесні пішов добровольцем до Бердянського загону Прикордонної служби, а згодом так само добровільно відправився нести службу на пост Чонгар, де проходить умовна межа з окупованим Кримом.

я думаю зовсім не без того що, путін боїться, що ми підемо в наступ там - бендерівці же ж.

Опубліковано

Порошенко вважає реальним початок нової світової війни...... :_09: :_09: :_09:

НАТО не очікує нової світової війни - Расмуссен

Андрій Ілларіонов: «Нова світова війна уже почалася»

09/01/2014 Как начнется Третья Мировая война (прогноз вже іде не по плану, але по датам в реалі ще гірше ніж в прогнозах)

Доречі, як 09/01/2014 кацапські журналісти "знали", що рашисти нападуть на Україну?

]

В англоязычной Википедии есть сотни версий, из-за чего начнется и как будет проходить Третья мировая война. Одна из самых популярных – Россия начнет завоевание Украины, НАТО ударит по России.

Висновок: хто що хоче те і каже. Я зі свого боку думаю, як найкраще підготуватись до найгіршого сценарію. Хоча буду радий, якщо все закінчиться добре і рашизм не пройде.

Опубліковано

Не думаю що готується вторгнення, скоріш за все хочуть відтягнути частину наших військ зі сходу. Лізти через перешийок то самогубство, там при правильній обороні і при підтримці артилерії тримати його можна довго і невеликими силами. Хоча москалі ніколи солдат не жаліли, тому все може бути.

Dieselsmart це носова частина гранати з якогось РПГ, можливо з рпг-26, а з тим що то міна то наші троха погнали.

Опубліковано

Люди працюють!!! Нам потрібно їм допомагати!!!

Roman Sinicyn

Плани на тиждень!!!

Плани на тиждень підкоректувались після поїздки в зону АТО. Я собі обіцяв не брати нові підрозділи поки не закриємо старі. Не так сталось як гадалось...

- Бойові пловці. 73 морський центр спеціального призначення, Очаків. Вони там і дуже серйозно приймають участь. Беремо одну групу. Навіть армійський спецназ говорить про них з пієтетом. У Авторитетів, як у нас в армії заведено, нема ніфіга. Форма, рюкзаки, коліматори, приціл для снайпера, тепловізор. Фотка їхня

Це головне.

Далі:

- Нова група 3 полку спеціального призначення, група з міста А. Перша коробка поїде туди вже завтра. Потрібні броня, каски, розгрузки, тепловізор \ нічне бачення...

- Нова група 8 полку спеціального призначення, група в районі Слав'янська. Вдіти, взути і дати рюкзаки, коліматори, каски і.т.д.

- Батальйон тероборони м. Івано-Франківськ. Готуються до від'їзду. Плануємо каски \ броню \ нічне бачення або тепловізор хоча-б на відділення \ групу.

Айдар - проводимо переговори

Група - 10-14 чоловік, це у спецназа.

Старі підрозділи теж хочемо закрити на цьому тижні. Батальйони Дніпро, Полтава, дозакрити снайперів 51ї, дозакрити існуючі групи 8 полку і 3 полків...

Звіт про поїздку скоро.

Я до чого веду. Ми замовили бронежилетів, касок, форми у борг фактично. Нам гроші потрібні. Або каски \ броня \ тепловізори у натуральному вигляді.

Чим Ви можете допомогти?

Приватбанк: 4149437843984905 (Клочун Наталія)

PayPal та SKRILL: [email protected]

!!! Пейпел для закардонних переказів на потреби наших на сході.

Вказуйте у призначенні платежу, що це допомога друзям \ родичам на сході. При сумах більше 500 EUR\USD\CAD - пишіть спочатку в лічку, бо знову заблокують.

Бухгалтерія тут:

http://bit.ly/money-report-sinicyn

Приходи по карті автоматом вигружаються тут:

http://cardstats.com.ua/event/7

Скани чеків тут:

http://bit.ly/cheque-scans-sinicyn

Скани та витрати в бухгалтерії оновлюються двічі на тиждень.

Список потреб тут:

http://bit.ly/we-need-a-lot - багато додалось і багато закрито вже. Скоро оновимо

Приймаємо також Webmoney, WireTransfer, Western Union e.t.c

Щодо деталей по платежам та іншим способам переказу коштів - пишіть у лічку або [email protected], щось придумаємо. Буду радий і 10 грн. Це вже пара шкарпеток для бійця на передовій.

!!!!!!!

Бійцям усіх підрозділів критично і постійно потрібні засоби захисту від комарів, засоби гігієни (пінки, бритви, мило...), рушники, труси і шкарпетки! Ну і цигарки. Тому з задоволенням приймемо вищеперераховане у будь-яких кількостях у Києві. Усе буде відправлено \ завезено на передову БЕЗПОСЕРЕДНЬО бійцям.

!!!!!!!!

Допомогти іншим підрозділам? Легко:

Карта 5168742010092421 (Тука Георгій) - на потреби Морпіхів з Феодосії та 25 десантної бригади та інших підрозділів. Займається Олександр Рудоманов Списки скидують з штабу АТО. Саша звітує у себе в ФБ.

Карта 5168 7423 3102 5191 (Музыка Максим Иванович) - @Maxim Muzyka займається виключно 2 батальйоном Нацгвардії. Макс звітує у себе в ФБ.

Карта 5168 7423 2540 9906 (Тука Георгій ) - для оперативних потреб. Георгій покриває усе, де нам не вистачає коштів. + сам купує і звітує у себе в ФБ.

Карта 4405 8850 1953 5399 (Яровая Богдана) - Dana Yarovaya займається ПОРАНЕНИМИ. Тяжких поранених дуже багато. Допомога потрібна постійно

Репост теж допомагає!

Опубліковано

Страница не найдена

У, МЕНЯ РАЗВЕЛИ НА ДОВЕРИИ!

Красиво, ничего не скажешь.

Ну, не я первый, не я последний.

Кстати, метод-то тот же - в принципе не думаю, что есть отличие от придуманного. Реальность жестока.

Снимаю шляпу перед разводилами - я редко клюю на такое, но съел наживку и не подавился.

У читателей прошу прощения.

Предыдущий пост удален. Зализываю информационную рану.

Опубліковано

Зробив скріни . Дуже швидко видалили

Архів в кращій якості 123.7z на uafile.com.ua

По ходу фейк чи щось таке .

НУ, МЕНЯ РАЗВЕЛИ НА ДОВЕРИИ!

Красиво, ничего не скажешь.

Ну, не я первый, не я последний.

Кстати, метод-то тот же - в принципе не думаю, что есть отличие от придуманного. Реальность жестока.

Снимаю шляпу перед разводилами - я редко клюю на такое, но съел наживку и не подавился.

У читателей прошу прощения.

Предыдущий пост удален. Зализываю информационную рану.

http://bither.livejo...com/392513.html

post-9119-0-95228600-1403461394_thumb.pn

post-9119-0-85908700-1403461399_thumb.pn

post-9119-0-50654700-1403461403_thumb.pn

post-9119-0-68973000-1403461407_thumb.pn

post-9119-0-18434900-1403461411_thumb.pn

post-9119-0-88990700-1403461416_thumb.pn

post-9119-0-12979600-1403461421_thumb.pn

Опубліковано

В продовження цієї історії - російські солдати вибачились перед Україною: "Воювати ми не хочемо..."

http://youtu.be/ZN73jO6gkrA

Опубліковано

Путін вимагає визнати газову угоду 2009-го в обмін на виведення терористів - Луценко

Путін на зустрічі зі світовими лідерами в Нормандії негласно погодився на вирішення проблеми Сходу всередині України, проте тепер навздогін вимагає визнати умови кабального газового договору 2009 року. Про це в програмі "События недели" на телеканалі "Україна" сказав Юрій Луценко.

"Риторика: нехай Україна визнає газовий договір, а потім ми підемо з Донбасу, тепер негласно лунає від всіх офіційних і неофіційних осіб Російської Федерації. Ми не можемо піддатися на такий шантаж, бо його наслідком може стати ліквідація української промисловості. Люди мають мати можливість працювати, заробляти і гідно жити", — зазначив він.

Тому, на його думку, чергові військові навчання, які Росія почала біля наших кордонів, є черговим елементом такого газового шантажу.

"Хоча насправді ми маємо бути свідомі того, що й досі зберігається загроза військового вторгнення в Україну. "Ура-патріотична" риторика нічого не варта, коли справа дійде до прямого військового зіткнення України та РФ. Саме тому політики намагаються уникнути гіршого сценарію. І саме тому Порошенко пропонує свій мирний план насамперед Путіну: заберіть своїх терористів і військових", — сказав Луценко.

Опубліковано

В продовження цієї історії - російські солдати вибачились перед Україною: "Воювати ми не хочемо..."

з одної сторони - хлопці молодці, що вибачились, але в час загальної недовіри, щось мало вірится, що в них самостійно хватило мізків вибачитись. Чи не *наїхали* на них командири, що пацани так тупо здали повну бойову готовність москальських військ до вторгнення ? Москалі ж тіпа *откуда нє возмісь* мають на території України зьявитись, а не планомірно готувати вторгнення. Хоча можливо я помиляюсь й шукаю чорного кота в чорній кімнаті, де його взагалі немає

Опубліковано

з одної сторони - хлопці молодці, що вибачились, але в час загальної недовіри, щось мало вірится, що в них самостійно хватило мізків вибачитись. Чи не *наїхали* на них командири, що пацани так тупо здали повну бойову готовність москальських військ до вторгнення ? Москалі ж тіпа *откуда нє возмісь* мають на території України зьявитись, а не планомірно готувати вторгнення. Хоча можливо я помиляюсь й шукаю чорного кота в чорній кімнаті, де його взагалі немає

Схоже що тепер вони не в Україну поїдуть а в Дагестан.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...