seolutsk Опубліковано 22 Червня, 2014 в 16:58 #7526 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 16:58 Звичайно, Путіну вірити - себе не поважати, але скажу, що бачив. По каналу "Україна" щойно Луценко (який призначений радником Порошена) сказав, що існує офіційна і не офіційна умова, що якщо Україна признає кабальний газовий договір - то Путін відведе війска зі сходу.
Zevs_Isver Опубліковано 22 Червня, 2014 в 16:59 #7527 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 16:59 то Путін відведе війска зі сходу.а потім знову підведе?
seolutsk Опубліковано 22 Червня, 2014 в 17:00 #7528 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 17:00 я так розумію, атака готується масована й з різних точок півдня та сходу...Скоріше за все це просто психологічний тиск на Україну. Хоча, чим чорт не шутить. Важко робити прогнози, коли в кацапів при владі психічнохвора людина хуйло.На мою думку, тут шанси зараз 50/50. Не забуваємо, що рада РФ дала дозвіл Путіну на ввід військ в Україну. Вони просто так це б не робили, так що..то Путін відведе війска зі сходу.а потім знову підведе?Читаємо моє повідомлення ціле, не видьоргуючи окремі фрази.
alexvvv Опубліковано 22 Червня, 2014 в 17:06 #7529 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 17:06 З глибини кримського півострова в напрямку позицій українських прикордонників на Чонгарі підвозять артилерію та живу силу.За 21 червня прикордонним підрозділам українських сил двічі віддавали команду "до бою", повідомляє прикордонник Дмитро Капустін на своїй сторінці у Facebook."Сьогодні резерв двічі ставав "до бою". На КПП зі сторони окупантів війська противника займали позиції. Люди повідомили і показали відео, як підвозили гаубиці і декілька КАМАЗів або з живою силою, або з боєприпасами", - написав Дмитро.Прикордонник зазначив, що мобільні группи відділення готові до розвитку подій.Дмитро Капустін навесні пішов добровольцем до Бердянського загону Прикордонної служби, а згодом так само добровільно відправився нести службу на пост Чонгар, де проходить умовна межа з окупованим Кримом. я так розумію, атака готується масована й з різних точок півдня та сходу...я думаю зовсім не без того що, путін боїться, що ми підемо в наступ там - бендерівці же ж.
Єретик Опубліковано 22 Червня, 2014 в 17:36 #7530 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 17:36 Порошенко вважає реальним початок нової світової війни...... :_09: НАТО не очікує нової світової війни - Расмуссен Андрій Ілларіонов: «Нова світова війна уже почалася» 09/01/2014 Как начнется Третья Мировая война (прогноз вже іде не по плану, але по датам в реалі ще гірше ніж в прогнозах) Доречі, як 09/01/2014 кацапські журналісти "знали", що рашисти нападуть на Україну? ]В англоязычной Википедии есть сотни версий, из-за чего начнется и как будет проходить Третья мировая война. Одна из самых популярных – Россия начнет завоевание Украины, НАТО ударит по России. Висновок: хто що хоче те і каже. Я зі свого боку думаю, як найкраще підготуватись до найгіршого сценарію. Хоча буду радий, якщо все закінчиться добре і рашизм не пройде.
Lisovic Опубліковано 22 Червня, 2014 в 17:40 #7531 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 17:40 я так розумію, атака готується масована й з різних точок півдня та сходу...Не думаю що готується вторгнення, скоріш за все хочуть відтягнути частину наших військ зі сходу. Лізти через перешийок то самогубство, там при правильній обороні і при підтримці артилерії тримати його можна довго і невеликими силами. Хоча москалі ніколи солдат не жаліли, тому все може бути.Dieselsmart це носова частина гранати з якогось РПГ, можливо з рпг-26, а з тим що то міна то наші троха погнали.
Skorpio76 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 17:49 #7532 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 17:49 Люди працюють!!! Нам потрібно їм допомагати!!!Roman SinicynПлани на тиждень!!!Плани на тиждень підкоректувались після поїздки в зону АТО. Я собі обіцяв не брати нові підрозділи поки не закриємо старі. Не так сталось як гадалось...- Бойові пловці. 73 морський центр спеціального призначення, Очаків. Вони там і дуже серйозно приймають участь. Беремо одну групу. Навіть армійський спецназ говорить про них з пієтетом. У Авторитетів, як у нас в армії заведено, нема ніфіга. Форма, рюкзаки, коліматори, приціл для снайпера, тепловізор. Фотка їхняЦе головне.Далі:- Нова група 3 полку спеціального призначення, група з міста А. Перша коробка поїде туди вже завтра. Потрібні броня, каски, розгрузки, тепловізор \ нічне бачення...- Нова група 8 полку спеціального призначення, група в районі Слав'янська. Вдіти, взути і дати рюкзаки, коліматори, каски і.т.д.- Батальйон тероборони м. Івано-Франківськ. Готуються до від'їзду. Плануємо каски \ броню \ нічне бачення або тепловізор хоча-б на відділення \ групу.Айдар - проводимо переговориГрупа - 10-14 чоловік, це у спецназа.Старі підрозділи теж хочемо закрити на цьому тижні. Батальйони Дніпро, Полтава, дозакрити снайперів 51ї, дозакрити існуючі групи 8 полку і 3 полків...Звіт про поїздку скоро.Я до чого веду. Ми замовили бронежилетів, касок, форми у борг фактично. Нам гроші потрібні. Або каски \ броня \ тепловізори у натуральному вигляді.Чим Ви можете допомогти?Приватбанк: 4149437843984905 (Клочун Наталія)PayPal та SKRILL: [email protected]!!! Пейпел для закардонних переказів на потреби наших на сході.Вказуйте у призначенні платежу, що це допомога друзям \ родичам на сході. При сумах більше 500 EUR\USD\CAD - пишіть спочатку в лічку, бо знову заблокують.Бухгалтерія тут:http://bit.ly/money-report-sinicynПриходи по карті автоматом вигружаються тут:http://cardstats.com.ua/event/7Скани чеків тут:http://bit.ly/cheque-scans-sinicynСкани та витрати в бухгалтерії оновлюються двічі на тиждень.Список потреб тут:http://bit.ly/we-need-a-lot - багато додалось і багато закрито вже. Скоро оновимоПриймаємо також Webmoney, WireTransfer, Western Union e.t.cЩодо деталей по платежам та іншим способам переказу коштів - пишіть у лічку або [email protected], щось придумаємо. Буду радий і 10 грн. Це вже пара шкарпеток для бійця на передовій.!!!!!!!Бійцям усіх підрозділів критично і постійно потрібні засоби захисту від комарів, засоби гігієни (пінки, бритви, мило...), рушники, труси і шкарпетки! Ну і цигарки. Тому з задоволенням приймемо вищеперераховане у будь-яких кількостях у Києві. Усе буде відправлено \ завезено на передову БЕЗПОСЕРЕДНЬО бійцям.!!!!!!!!Допомогти іншим підрозділам? Легко:Карта 5168742010092421 (Тука Георгій) - на потреби Морпіхів з Феодосії та 25 десантної бригади та інших підрозділів. Займається Олександр Рудоманов Списки скидують з штабу АТО. Саша звітує у себе в ФБ.Карта 5168 7423 3102 5191 (Музыка Максим Иванович) - @Maxim Muzyka займається виключно 2 батальйоном Нацгвардії. Макс звітує у себе в ФБ.Карта 5168 7423 2540 9906 (Тука Георгій ) - для оперативних потреб. Георгій покриває усе, де нам не вистачає коштів. + сам купує і звітує у себе в ФБ.Карта 4405 8850 1953 5399 (Яровая Богдана) - Dana Yarovaya займається ПОРАНЕНИМИ. Тяжких поранених дуже багато. Допомога потрібна постійноРепост теж допомагає!
morokk Опубліковано 22 Червня, 2014 в 17:56 #7533 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 17:56 трохи не по темі, але всеж приємна новина - Бельгія - Росія - 1:0 ла-ла-ла-ла
Mykola81 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:05 #7534 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:05 Про професійні диванні війська .http://bither.livejo...com/392202.htmlТак , швиденько закрили . Спробую витягнути .
Ko3bMa Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:11 #7535 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:11 трохи не по темі,Абосолютно не по темі.
MANJAK11 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:16 #7536 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:16 Про професійні диванні війська .http://bither.livejo...com/392202.htmlСтраница не найдена
Zerotul Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:18 #7538 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:18 Страница не найденаУ, МЕНЯ РАЗВЕЛИ НА ДОВЕРИИ!Красиво, ничего не скажешь.Ну, не я первый, не я последний.Кстати, метод-то тот же - в принципе не думаю, что есть отличие от придуманного. Реальность жестока.Снимаю шляпу перед разводилами - я редко клюю на такое, но съел наживку и не подавился.У читателей прошу прощения. Предыдущий пост удален. Зализываю информационную рану.
Mykola81 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:24 #7539 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:24 Зробив скріни . Дуже швидко видалили Архів в кращій якості 123.7z на uafile.com.ua По ходу фейк чи щось таке . НУ, МЕНЯ РАЗВЕЛИ НА ДОВЕРИИ! Красиво, ничего не скажешь. Ну, не я первый, не я последний. Кстати, метод-то тот же - в принципе не думаю, что есть отличие от придуманного. Реальность жестока. Снимаю шляпу перед разводилами - я редко клюю на такое, но съел наживку и не подавился. У читателей прошу прощения. Предыдущий пост удален. Зализываю информационную рану. http://bither.livejo...com/392513.html
Ko3bMa Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:29 #7540 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:29 Зробив скріни . Дуже швидко видалилиНа майбутнє:Сохранить как > <name>.mht
yura2281 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:36 #7541 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 18:36 Страница не найденаhtml Живой Журнал Бориса Битнера - Бляди, сэр! или Как это делается.htm
S-driver Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:14 #7543 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:14 УРОДЖЕНЕЦЬ БАШКОРТОСТАНУ: ДРУГУ ДОБУ НЕ СПИМО, ЧЕКАЄМО, КОЛИ НА ВІЙНУ З УКРАЇНОЮ (ВІДЕО)В продовження цієї історії - російські солдати вибачились перед Україною: "Воювати ми не хочемо..."http://youtu.be/ZN73jO6gkrA
phantom Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:24 #7544 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:24 Путін вимагає визнати газову угоду 2009-го в обмін на виведення терористів - ЛуценкоПутін на зустрічі зі світовими лідерами в Нормандії негласно погодився на вирішення проблеми Сходу всередині України, проте тепер навздогін вимагає визнати умови кабального газового договору 2009 року. Про це в програмі "События недели" на телеканалі "Україна" сказав Юрій Луценко."Риторика: нехай Україна визнає газовий договір, а потім ми підемо з Донбасу, тепер негласно лунає від всіх офіційних і неофіційних осіб Російської Федерації. Ми не можемо піддатися на такий шантаж, бо його наслідком може стати ліквідація української промисловості. Люди мають мати можливість працювати, заробляти і гідно жити", — зазначив він.Тому, на його думку, чергові військові навчання, які Росія почала біля наших кордонів, є черговим елементом такого газового шантажу."Хоча насправді ми маємо бути свідомі того, що й досі зберігається загроза військового вторгнення в Україну. "Ура-патріотична" риторика нічого не варта, коли справа дійде до прямого військового зіткнення України та РФ. Саме тому політики намагаються уникнути гіршого сценарію. І саме тому Порошенко пропонує свій мирний план насамперед Путіну: заберіть своїх терористів і військових", — сказав Луценко.
Андрій Віталійович Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:28 #7545 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:28 може не всі читають сусідню тему, поділюсь радістю ще й тут тепловізор для волинських бійців нацгвардії куплено))
MANJAK11 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:28 #7546 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:28 УРОДЖЕНЕЦЬ БАШКОРТОСТАНУ: ДРУГУ ДОБУ НЕ СПИМО, ЧЕКАЄМО, КОЛИ НА ВІЙНУ З УКРАЇНОЮ (ВІДЕО)В продовження цієї історії - російські солдати вибачились перед Україною: "Воювати ми не хочемо..."з одної сторони - хлопці молодці, що вибачились, але в час загальної недовіри, щось мало вірится, що в них самостійно хватило мізків вибачитись. Чи не *наїхали* на них командири, що пацани так тупо здали повну бойову готовність москальських військ до вторгнення ? Москалі ж тіпа *откуда нє возмісь* мають на території України зьявитись, а не планомірно готувати вторгнення. Хоча можливо я помиляюсь й шукаю чорного кота в чорній кімнаті, де його взагалі немає
VaLeRa Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:29 #7547 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:29 MANJAK11, я так само подумав.
alexvvv Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:40 #7548 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:40 з одної сторони - хлопці молодці, що вибачились, але в час загальної недовіри, щось мало вірится, що в них самостійно хватило мізків вибачитись. Чи не *наїхали* на них командири, що пацани так тупо здали повну бойову готовність москальських військ до вторгнення ? Москалі ж тіпа *откуда нє возмісь* мають на території України зьявитись, а не планомірно готувати вторгнення. Хоча можливо я помиляюсь й шукаю чорного кота в чорній кімнаті, де його взагалі немаєСхоже що тепер вони не в Україну поїдуть а в Дагестан.
MANJAK11 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:43 #7550 Опубліковано 22 Червня, 2014 в 19:43 Схоже що тепер вони не в Україну поїдуть а в Дагестан.ще не відомо, чи це покарання буде чи заохочення
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.