Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

До слів Луценка. Коли в Луцьку були рухи з скиненям Швидкого, мазу за нього тягнув Луценко. Розказував відкрито про професіоналізм цього генерала і пофіг що народ проти. Короче нічого доброго від того гамнюка чекати не варто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

- Алло, это Кремль?

- Да.

- Поздравьте Хуйло с его праздником!

- С каким праздником?!

- Значит, кого поздравлять - вы в курсе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До слів Луценка. Коли в Луцьку були рухи з скиненям Швидкого, мазу за нього тягнув Луценко. Розказував відкрито про професіоналізм цього генерала і пофіг що народ проти. Короче нічого доброго від того гамнюка чекати не варто.

Я не за Луценка, но змін не побачив ...Ну і що з того ...Швидкого зняли , а новий ставленик Правого сектору не краще старого ( ціни доречі ті ж самі ). P.S. Не заплатив не копійки...І що змінилось завдяки зміни керівника ? Треба міняти всю систему, а за люстрацію чомусь не чути, за реформи також... Напевне знову в тиху ділять посади.

Детальніше в темі http://board.lutsk.u...kormushki-star/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Оборудование этих вертолетов последних модификаций позволяет уничтожать террористов с высоты 8 км, не входя в сферу действия их ПЗРК. Более того тепловизоры позволят «поймать» ПЗРК, где бы их не прятали, и уничтожить их.

коли викладаєш чужу цитату, то бажано вказувати автора.

а взагалі це передвиборчий баян, а у апач максимальна бойова висота 4200 м, луценко просто про це не знав)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інформація поки ніде не підтверджена, можливо й терористи блефують

Олег Ляшко

Російський диверсант і терорист Бєс вимагає від Турчинова звільнити агентку ФСБ, яку наші спецслужби затримали напередодні. Він заявляє, що в заручниках у нього у Горловці 6 українських військовослужбовців, двох із них Бєс стверджує, що розстріляв, відео цього варварського злочину обіцяє викласти в ютуб. Російський терорист погрожує щогодини розстрілювати по одному заручнику, якщо його вимога не буде виконана.

Моя позиція: на жодні поступки терористам, як це не важко, йти не можна у жодному випадку. Наші спецслужби мають зробити все, щоб таких Бєсів не було на нашій землі. До слова: саме цих бісів захищають комуністи і регіонали У Раді, вимагаючи припинити АТО на Донбасі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Турки Босфор блокануть?

так само, як французи не продаватимуть містралі))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз цікаві часи. Раніше, пару місяців назад, ми розуміли що правоохоронну систему потрібно міняти, але все ж розраховували на персоналії. За час вторгнення на Донбас, повний зрадницький саботаж міліції, я вже не хочу реформування, зміни системи. Це вже не зміниш. Міліція нам взагалі не потрібна, взагалі. Оте все можна повністю і безжально викинути і навіть не згадувати, як страшний, безглуздий сон. Робити нову систему, яка буде спиратись виключно на громаду і діяти в межах закону. Короче х.з., але мусарів вже в державі бути не має.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Генерали хочуть знищити докази причетності до трагедії під Волновахою

12:47, Червень, 05

Генерали - командувач Сухопутних військ Пушняков та командувач ОК Південь ПРИХОВУЮТЬ ПРАВДУ від людей.

Громадський активіст, волонтер 51-ої ОМБР Роман Мартинюк пише на своїй сторінці в соцмережі:

Генерали - командувач Сухопутних військ Пушняков та командувач ОК Південь ПРИХОВУЮТЬ ПРАВДУ від людей. Внаслідок розстрілу під Волновахою загинуло 16 військових, однак на Волинь прибуло 17 гробів! Що саме приховують генерали?! Відповідь на це запитання: власну безпорадність, неорганізованість та злочинну недбалість! А ще шкіру одного офіцера - а саме начальника інжерноі служби ОК ПІВДЕНЬ - ПОЛКОВНИКА КОВАЛЬСЬКОГО!! Саме цей полковник, маючи можливість наказувати - виявив непереборне бажання прибути у розташування 51ОМБР. Оскільки для цього вояки персональний вертоліт не передбачено, служака вирішив викликати персональне таксі - зобовязав офіцерів бригади вислати авто - а саме мобілізовану швидку медичну допомогу із охороною. Комбат 1го батальйону виконав цей наказ. Швидка поїхала у район прибуття Ковальського. Згідно даних свідків на дорозі, якою іхала швидка жодних блок-постів раніше не було! Однак, зовсім нещодавно батальйон місцевої тероборони організував там блок-пост. Озброєні люди прибули Камазами, всі були у чорних балаклавах. Засобів власної ідентифікації вони не мали. Ось для чого людство придумало прапори - вони немов маяк допомагають зрозуміти - де свій, де чужий! Принагідно слід наголосити - місцеві терористи пересувалися саме Камазами.

Натомість самооборонівці знали про факти викрадення швидких терористами. Наші хлопці іхали швидкою... Побачивши неопізнаний блок-пост вони розцілюнили його як ворожий! Шофер природно злякався, тим більше все відбувалося відразу після кривавої бійні під Волновахою. Солдат скерував машину просто в поле, рятуючись від ворогів... Бійці тероборони прийняли наших за терористів, які втікають, відкрили вогонь!! Внаслідок обстрілу - загинув шофер швидкоі, двоє пасажирів поранено...

Полковник Ковальський, чий офіцерський зад мали перевозити швидкою, знаходячись по той бік блок-поста, НЕ ПОВІДОМИВ АНІ ОДНИХ, АНІ ДРУГИХ про те, що авто іде саме за ним, і що блок-пост організували своі... Саме на совісті полковника Ковальського смерть 17того волинянина! Про це знає Пушняков, про це знає Хомчак, про це знають сотні солдатів та офіцерів 51ОМБР, тепер про це знаєте і Ви!

Якщо хтось вважає, що ця смерть випадкова і іі обставини можна не розслідувати - поясніть рідним загиблого!! Це так наша армія "вбиває" своїх солдатів! Це так злочинно 17ту смерть тишком-нишком приписали під шумок до трагедії під Волновахою!!

Саме генерал Пушняков, прикриваючи себе, генерала Колесника, генерала Хомчака та полковника Ковальського взяв намір злити всю вину за ці дві трагедії саме на полковника Яцківа, командира 51ОМБР. Прошу допомоги усього інтернет-суспільства про максимальне розголошення!! Саме правда - це наша зброя.

На фото генерали Пушняков, Хомчак, Колесник. Фото Ковальського не знайшов.

Командний пункт 51ОМБР на Сході України під загрозою нападу! Оригінали документів, якими керувався комбриг 51ОМБР полковник Яцків під загрозою зникнення!! Генерал Хомчак може бажати знищення цілком таємних документів високого рівня секретності, у яких залишилися сліди злочинних наказів!! На командний пункт може відпутись напад або пожежа або інше лихо із прихованою метою - знищити документи!!

Сьогодні слідство щодо подій під Волновахою ведеться поверхнево та заочно. Допити свідків не проводяться! Генерали не зацікавлені у встановленні істини, оскільки саме ПРАВДА СВІДЧИТЬ ПРОТИ ГЕНЕРАЛІВ!! Фабрикування справи проти комбрига Яцківа продовжується щоденно!!

Просимо всіх небайдужих поширити цю інформацію! А також попередьте охорону КП 51ОМБР про це, можливо комусь це попередження врятує життя!!

На фото полковник Яцків та генерал Хомчак!

Думаєте генерал хоча б один раз провідав чи зателефонував до свого підлеглого - полковника Яцківа, котрий беззастережно виконував усі його накази!? Ось така офіцерська честь мундира!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЄвроМайдан – EuroMaydan

Харьковчане спасибо!!! Госпиталь обеспечили кровью на месяц вперед

ЕвроМайдан Харьков:

"Харьковчане сдали больше 500 литров крови за день для раненых бойцов!

Сегодня мы приехали сдавать кровь для военного госпиталя.

Очередь - человек 70, коридоры и все прилегающие помещения забиты под завязку.

Простояли 2 часа, вышел врач, говорит:

"Пожалуйста, напишите в соц.сетях или где-нибудь еще, что кровь НЕ НУЖНА! Госпиталь обеспечен на месяц вперед, кровь уже просто негде хранить! Спасибо большое всем неравнодушным, мы очень благодарны, за один день сдали больше 150 литрв по каждой группе!"

Дело в том, что кровь может храниться только 30 дней, а человек, сдавший кровь, не может ее сдавать после этого 2 месяца. Т.е. если сейчас 1000 человек сдаст, то не сможет повторить 2 месяца, а их запасы пролежат 1 месяц. Сейчас будет перебор, а потом (не дай Бог!) будет недобор.

Все у нас будет хорошо!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Интернете появилось видеообращение командующего горловскими боевиками Игоря Безлера, в котором он предупреждает украинские власти о том, что если они не освободят его человека, он расстреляет всех офицеров, находящихся в его плену. В конце видео по его приказу человек в маске производит выстрелы по двум людям, стоявшим возле стены.

«Хунта три дня назад захватила в плен моего человека. Мы вели переговоры по поводу обмена на офицеров украинской армии, СБУ и милиции. Три дня украинская хунта отказывается менять офицеров на того, человека, которого они захватили. У меня в плену находятся три полковника СБУ, три подполковника. На данный момент все договоренности с украинской стороной нарушены.

Я ждал трое суток, но теперь у меня нет времени больше ждать. Сейчас будут расстреляны господин Будик и господин Васющенко. Для господина Турчинова, Парубия и иже с ними: если через час мой человек не будет освобожден, будет расстреляна вторая двойка. Еще через 1,5 часа третья двойка.

И так, пока не будут расстреляны восемь офицеров. Если украинской армии и государству эти офицеры не нужны, то мне они не нужны и подавно», — сказано в обращении.

http://www.youtube.com/watch?v=xEgSrBkJ8Ps#t=91

це піздєц нереальний...

бєс, сучара, тебе точно знайдуть, але помирати ти будеш довго. куля в голову для тебе буде мрією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у чоловіка біла сорочка, при проклацуванні вона не замазалася кров*ю, сподіваюся це постановка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у чоловіка біла сорочка, при проклацуванні вона не замазалася кров*ю, сподіваюся це постановка.

Тай поводять вони себе спокійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сволота він остання. Треба ту агентку ФСБ швиденько зняти у відео з кільма десяками бійців - і передати йому відео де все у всіх подробицях заснято. Думаю вони знають що з тою агенткою робити.... ну і звичайно, відпустити її живою, йому на згадку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так дивлюсь, "всенароднообраний" месія в статус а-ля президента всія країна купив нового завода собі))

цікаво скільки броніків, рацій та тепловізорів він купив їм? я знаю відповідь, цікаво що інші скажуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

logo_novosti.dn.ua_2_bigger.jpgНовости Донбасса@novostidnua

В сторону Амвросиевки со всех сторон едут несколько сотен боевиков,БТРов и около 10 камазов,в Снежное зашли 5 камазов с чеченами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так дивлюсь, "всенароднообраний" месія в статус а-ля президента всія країна купив нового завода собі))

цікаво скільки броніків, рацій та тепловізорів він купив їм? я знаю відповідь, цікаво що інші скажуть...

і до чого тут це?

не подобається хтось - то не треба шукати приводи ганьбити людину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у чоловіка біла сорочка, при проклацуванні вона не замазалася кров*ю, сподіваюся це постановка.

Тай поводять вони себе спокійно.

на стінці перед ними ніяких слідів після пострілів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сина знайомої забрали на Схід лікарем. Каже, з 500 бронежилетів ніц не доїхало. Жратви катма, годують місцеві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сина знайомої забрали на Схід лікарем. Каже, з 500 бронежилетів ніц не доїхало

не повіриш, але в розумінні керівництва - медики не солдати. й фігня, що вони з під куль витягають поранених.

ми адресно забезпечили три медичні групи. але то капля в морі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...