Перейти до змісту

Війна, ч 2


marko

Рекомендовані повідомлення

"Уважаємий", про цих дайців вже тут до вас ліпили і ліпили. Якщо ви зробили це вперше, то це нічого не означає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 14,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

toj_tu, скільки вже можна ліпити сюди тих 12 гайців

Скажімо - перший раз вліпив.А от те що роблять "уважаємиє" ліплю і далі.Ви панове визначіться - чи мінусувати згідно правил , чи кому як заманеться?Раніш ( з пів року назад) за пост проти ЮВТ - 24 мінуси , зараз вроді як за (аваков з БЮТ )- знов купа.Ви що там "уважаємиє" в "бірюльки" граєтесь чи у вас "орієнтація " міняється по принципу Іван -Текля?

Розумію , можлмво когось зачепило , що "гаївці" з Волині?.А нікого не "чіпляє" , що матері плачуть (волинські теж) , а виродки з інтера влаштували "вєсну на зарєчной уліце" ?

Так що дивіться "уважаємиє" сердючку.

нас зачепило, що такі як ти, лєтя на крильях важливої інформації не удусужуются почитати попередні декілька сторінок й вважають, що вони перші доносять до нас цю вкрай важливу інфу.

ЗІ розакжи но, де написані правила, по яких мінусують, а то ми шото не в кугсє

ЗІ2 прикольно, коли баянщік починає шукати вади в інших, просто не усвідомлюючи, за що йому мінуси ліплять :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bo9fM6RCYAEfKGI.jpg

Тулять шо попало фотці більше як 4 роки

як харит цей копіпаст своїх думок не хватає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На популярном ресурсе reddit.com участники сообщества «Украина» выложили информацию о новом блокпосте в Донецке.

«Блокпост появился вчера вечером на «Мотэле». Это в 20 – 25 км от аэропорта и 10 км от центра города (площади Ленина). Дорога, на которой стоит блокпост, соединяет спальные районы с остальным городом, отсюда же начинается и Донецкое шоссе, соединяющее Донецк с Макеевкой и идущее дальше в Восточном направлении.

Сама проезжая часть еще не перегорожена, при мне машины не останавливали. Люди на блокпосте с оружием и в камуфляже без опознавательных знаков, двое из троих попавших на фото даже лиц не скрывают. Слева - двое в камуфляже, справа - бетонные плиты блокпоста. То ли готовятся к наступлению сил АТО, то ли к отступлению на восток - непонятно. Через 100 метров от блокпоста начинается посадка площадью 1,5-2 га, которая раньше была территорией ботанического сада

blokpost_2.jpg?itok=EL3ELiAD

blokpost2.jpg

Після входу в Донецьк востоковців ватні недолугі пости дивним чином почали перетворюватись на військові блокпости.

http://youtu.be/96dbeZxuF_Q

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Диверсійно-розвідувальні групи бойовиків продовжують свою діяльність, спрямовану на дестабілізацію ситуації в районі проведення АТО. Дії бандитів несуть смерть та руйнування. Яскравим прикладом протиправної діяльності бандитів стало виявлення вибухонебезпечного предмету та місця його закладки на трасі Ізюм - Слов’янськ - основного транспортного коридору, яким цілодобового рухається чимала кількість цивільного та громадського транспорту.

Сьогодні, 31 травня спільними зусиллями військовослужбовців Збройних Сил України та Національної гвардії України на трасі неподалік Ізюма було виявлено та знешкоджено заряд, що несе смерть та руйнування.

На дорозі, в одній з найнебезпечніших та уразливих ділянок траси бойовики планували здійснити теракт. З цією метою бойовиками було створено саморобний вибуховий пристрій загальною міцністю у 6-7 кілограм у тротиловому еквіваленті. Серед іншого в заряді використовувався осколково-фугасний снаряд часів Великої Вітчизняної війни.

Якщо б «пекельна машинка» спрацювала, вона б знищила будь який транспортний засіб.

Слід зазначити, що при створенні вибухового пристрою використовувались деталі іноземного виробництва, а сам заряд приводився у дію за допомогою радіокерованого пристрою.

Завдяки вправним діям українських саперів саморобний вибуховий пристрій було знищено.

10385412_626617284101279_8418872773673828387_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЄвроМайдан

в Слов'янську на дахах будинків терористи встановлюють великокаліберні кулемети

10394581_626593424103665_9174133532053723507_n.jpg

10246848_626594420770232_4959940276742405529_n.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Майдане подожгли шины, пожарным не дают потушить огонь

На баррикаде со стороны Бессарабского рынка горят шины. Люди, находящиеся на Майдане, протестуют против разбора сооружений, бросают на асфальт "коктейли Молотова", сообщает "Комсомольская правда в Украине".

1401527367-8339.jpg

1401527798-3442.jpg

Почалось :_17:

А може майдану все ж таки пора розходитись? Чи може думають що майдан вічний?

Треба дати владі час, інакше це вже перетворюється на махновщину.

А що,вже всі вимоги Майдану виконані?Може хоч одна гнида(ментовська,прокурорська,чиновницька) вже сидить на нарах? Чи вже під йолку місце Кличко готує? Чого чіпати Майдан? Відбудуться реформи,будуть зміни і Майдан розійдеться.

Ні, вимоги Майдану не виконані, але та пянь, яка сидить зараз в палатках, - це не Майдан

Треба розрізняти справжні революційні вимоги і нагльож пройдисвітів типу баби Параски, яка після Майдану ще кілька років в фотокамерах світилась . щоб не залишити негативного осаду, треба вміти вчасно піти.

Стару владу подолано, а для контролю нової можна одну символічну палатку залишити біля кабміну.

Це як найняти в штатах бомжа, щоб він посидів в черзі за новим айфоном.

Впринципі зібрати новий майдан буде не проблема. Влада як могла погасила настрої майдану в суспільстві. Але я сумніваюсь, що відновити рух, буде важко, навпаки, достатньо 1-ї помилки...

Кличко не любить Майдан: спочатку він дав боксеру величезний політичний кредит, чуть не зробив кандидатом в президенти від себе, а потім, розгледівши нутрянку, поставив на початкове місце, без жодного шансу колись очолити народ України. Майдан колись розійдеться і розійдеться сам. А для того щоб він розійшовся Кличко повинен зробити киянам настільки добре, щоб вони самі попросили прибрати намети. Довести, що бюджет, земля, бізнес Києва недоторкані для злодіїв і корупціонерів. Створити принципово нову, прозору систему керування містом-героєм. Поки як виглядає, головна і дуже нездорова проблема Кличка - Майдан. Щоб пупок не розв'язався.

Дотепер ми будували приземлену Україну, реальну, матеріальну з усіма людськими пороками. Ми обирали злодіїв виправдовуючи себе і їх, тим, що всі б крали на їх місці. Навіть в планах ми будували неякісну країну, що в дійсності давало повний жах, найперші місця по корупції, відсталості. Збудували країну-лузера.

Майдан має нас навчити вірити в ідеальне. Ми має прагнути збудувати ідеальну країну за найвищими стандартами. Відсутність природніх і фінансових ресурсів ще більше повинна нас спонукати до цього. Закладаючи ідеальне в фундамент набагато легше буде відсікати неідеальне, злодійське, саботажне, корупційне. Цілячись в десятку, нехай ми попадемо в вісімку чи дев'ятку, це вже буде щось.

хлопці! для подій на Майдані є окрема тема!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

" ...Увага! Увага! Увага!

Слухайте мене уважно всі продажні та непродажні генерали! Стан здоров'я командира 51ОМБР полковника Володимира Яцківа на даний момент задовільний! Його життю наразі нічого не загрожує, окрім тих гегералських нелюдів, провину яких саме ЯЦКІВ може пояснити та доказати! Сьогодні у Рівненському госпіталі комбриг знаходиться у цілковитій ізоляції! Медперсоналу СТРОГО НАКАЗАНО НІКОГО не допускати до нього. Телефон комбрига, який він загубив у швидкій ми з Олексієм особисто віддали лікарям. Телефон КОМБРИГУ НЕ ВІДДАЮТЬ, його вперто ізолюють!!

А тепер продовження: від моменту розстрілу під Волновахою полковника Яцківа нестримно пресували генерали із ОДНІЄЮ вимогою - добровільно взяти вину на себе!!! Пропонували погодитись - а потім ми тебе не залишимо, інакше сядеш на все життя!! Саме тому в Рівному під час церемоній із 200-ми не було блядей-генералів. Тінь вини Яцківа не повинна була іх затронути! Я впевнений на 100%, що саме ЦЬОГО пресингу не витримав офіцер. Сором за загиблих ніщо у порівнянні із тим пеклом, яке приготували йому генерали, чиі накази він безумовно виконував! Розчарування та відсутність можливості боронитись проти несправедливості і брехні стала причиною втрати свідомості! А тепер ці виродки бояться його живого! Попереджаю - Яцків живий та вміру здоровий і не збирається вішатись, застрелитись або в інший спосіб покінчити із життям, як то йому пропонував Vlad Roszin у коментах до статті продажного Юрій Бутусов! Наголошую - життя комбрига в небезпеці! Прошу всіх про максимальний репост! Від цього залежить життя чесного офіцера!

Неперевірені дані: комбрига планують звинувати у різних злочинах - один із них - самовільне!!! переміщення непідготовленоі бригади у район Дачного!! Інші моменти - погана підготовка, погана дисципліна, незлагодженість бригади!!

... На прохання публіки в студію фото та прізвища блядських генералів!

Не буду уточняти іхні звання, лише посади і фото:

1. генерал Пушняков, командуючий Сухопутними військами Украіни

2. генерал Розмазнін - від Головного командного штабу або щось таке

3. генерал Колесник, командувач ОК Північ, саме йому "належить" 51ОМБР, якою у Володимирі колись він керував

4. генерал Хомчак, командувач ОК Південь, саме йому в "оренду" віддали бригаду. Саме він кричав - ні шагу назад - коли блок-пост номер 10 дві доби був проблемний! Саме його недолугі накази змусили комбрига Яцківа тримати хлопців там біля Волновахи. Серце його було не на місці ще тоді! Та генералу не перечать. Яцків не посмів...у цьому його вина! Він виконав злочинний наказ гандона-генерала, а міг би зняти хлопчаків мирно. На території Волновахського району сепаратистів і терористів НЕ БУЛО! Там нікого було ловити. Наші стали зручною мішенню. Генерал Хомчак перший, хто винен у іхніх смертях!!!

5. Фото молодого комбрига Яцківа Володимира Васильовича, 1974 року народження, офіцера, полковника, який вийшов із простих людей. Форму і черевики взув у 14ть років. Це як треба було гадам генералам пресувати молодого та самовідданого офіцера, щоб здоровий та мужній чоловік просто впав бездиханно на очах всіх телекамер Украіни. Лише один - Олексій Панасюк кинувся за покликом серця до літака і впав над комбригом та таким матом покрив усіх присутніх офіцерів та відсутніх генералів, що всі просто замовкли. Матері, які ридали вмить притихли. Мат за матом летів над аеродромом, ми чули кожне його слово. Жоден телеканал про це не згадав?! Усі такі відверті і демократичні!

Матері прийшли по своїх дітей, а ми прийшли бо відчували, що Яцківа будуть зливати. Він сам це знав і не приховував. 2 години літаком від Дніпра до Рівного мусили бути для офіцера вічністю. Я не уявляю скільки передумав офіцер, роздивляючись труни із тілами, імена яких він в більшості і не знав. Чи картав він себе? Чи відчував свою провину? Думаю так! Совість офіцера не дозволить йому вказати пальцем на дебіла-генерала, який перегинав його через коліно кожним своїм тупим наказом. Я особисто бачив відношення Пушнякова до комбрига - відверто зверхньо-хамське! І я його почав хуями крити за його тупий наказ, який я один раз в житті почув і виконав! І це лише ОДИН наказ! А скільки іх проклятих через силу виконав Яцків, і скільки ми йому допомогли, а скільки не змогли, не встигли. Тож подивіться мені в очі ті падлюки, які знайдуть "злочин" у діях цього офіцера!! Порву, скоти!..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://informnapalm.org/

маршрут объездных дорог, по которым ежедневно едут машины без номерных знаков в #Славянск

Принято говорить, что Славянск находится в кольце и все въезды и выезды из города контролируются украинскими военными. Это не совсем так, об этом прекрасно знают террористы, об этом знают местные, но, похоже, что до сих пор “не знают” украинские силовики.

Поводом к написанию этого материала послужили неоднократные письма местных жителей с просьбой осветить это “белое пятно” и передать информацию в АТО. Потому что все хотят скорейшего завершения этого хаоса и беспредела, который создают заезжие даги, кадыровцы и другие гастролеры #поПУтчики на Востоке Украины.

В ходе общения с местными жителями мы узнали, что Славянск – Семеновка – Николаевка – Стародубовка – (Рай-Александровка) – Закотное – это маршрут объездных дорог, по которым ежедневно (!) едут машины без номерных знаков в город Славянск. “Вчера мы видели даже КАМАЗы, тянувшие на прицепе два орудия (возможно это были минометы). Из Рай-Александровки и Закотного есть прямые дороги на Луганск, а из Луганска на Краснодон и к границе, где через погранпост “Изварино” в свободном режиме заезжают боевики из России и эта часть Славянского и Краснолиманского района НИКАК не контролируется военными. Блок-постов ВСУ там НЕТ”, – рассказывают местные жители.

Для каких целей был создан такой “коридор” – остается загадкой…

корр.:”То есть вы хотите сказать, что там дыра в кольце вокруг города?”

Юрий (мест.житель): “Там нет дыр. Там обычная автодорога Славянск-Николаевка, проходящая через Семеновку. По ней даже сейчас ездят рейсовые маршрутки и гражданские автомобили. В Семеновке, на перекрестке трассы Харьков-Ростов – двойной блок-пост ДНР – в направлении Луганска и в направлении Харькова”. Координаты блокпоста ДНР 48°51’01.0″N 37°40’32.0″E. (знахідка для алтелерії) Ось таке зажате в кільце (автобан в Слов'янськ ) бездарне керівництво АТО нашпигане ФСБ -ми нажаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що робив на блокпосту під Волновахою підполковник СБУ?

http://ndilo.com.ua/...kovnyk-sbu.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чомусь виникає думка, що Донбас повільно, але планомірно *віджимають*, нарощуєтся кількість та якість озброєння, все глибшою та міцнішою стає ворожа оборона, місцеве малоконтрольоване бидло потрохи відтісняють й наводять військовий раціональний порядок. Силам АТО буде все важче й важче з цим всім боротись, падли продажні генерали імхо свою зрадницьку роботу виконали й не дали задавити цей чиряк в зародиші. Було радісне піднесення від активізації АТО, але наразі наші більш обороняются від нападів ніж самі ведуть активні дії, хоча мало б бути навпаки. Але сподіваюсь, Бог нам допоможе й ми переможемо, а наші хлопці повернутся додому живими

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше 50 фотографій вбитих сепаратистів зроблених в моргах Донецька.

http://archerss.live...expand=1#cutid1

В коментаріях хто кричить "Слава русским героям", хто щиро радіє смерті колорадів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...