Перейти до змісту

Потрібна порада.

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Авто опель вектра 1,8 моно. Інколи буває таке, коли даю в педаль газу стрілка тахометра пригає на 5 000, а автомобіль не хоче їхати. Його просто починає трусити, потім прориває і полетіло. При нажиманні на педаль газ, стрілка тахометра починає стрибати від 1 500 до 5 000 але авто трусить і не їде. Свічки міняв, провода також, фільтр повітряний новий. Заводиться дуже добре. Таке бувало тільки декілька разів. Думаю, що можливо поганий бензин, або бензиновий фільтр ( дуже давно мінявся). Хто що порадить ?

P.S Заправив знову на УкрНафті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його просто починає трусити, потім прориває і полетіло.

Може проблема в зчепленні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, на холостому теж буває, коли даєш в педаль стрілка пригає, а оберти не набирає.

І ще доповню, таке на мою думку буває у двох випадках:

1 Після заправки на Укрнафті

2 Коли іде дощ, або на вулиці сирість.

Даже не знаю, що вибрати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, на холостому теж буває, коли даєш в педаль стрілка пригає, а оберти не набирає.

І ще доповню, таке на мою думку буває у двох випадках:

1 Після заправки на Укрнафті

Даже не знаю, що вибрати :)

не заправлятися)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді ще свічки можуть бути забруднені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ось я їхав додому і потрібно було заврпавити авто, по дорозі є тільки дві заправки 1 Укрнафта 2 Лукойл. Вирішив заїхати на Укрнафту :) До цього випадку заправлявся на Окко було все ОК, але тут такий збіг знову Укрнафта та знову дощ. Думаю, що проблема 95 % у заправці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мо інжектор засраний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S Заправив знову на УкрНафті

І ще доповню, таке на мою думку буває у двох випадках: 1 Після заправки на Укрнафті 2 Коли іде дощ, або на вулиці сирість.

Вирішив заїхати на Укрнафту

садомазо :0011:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Не годуйте коня гівняною конюшиною (змініть заправку)

2. Перевірте лямбда-зонд, який, скоріш за все, помер..(від того ж таки неякісного палива) і замініть його.

3. У Вас, на мою думку, або забідна або забагата суміш - то до електриків/інжекторщиків

4. А ще, знову ж таки - на мою думку, варто перевірити комутатор/датчик холла, оскільки можливі збої в запаленні

П.С. Можу порадити людинку, яка може Вам допомогти....Якщо, правда, захоче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОККО або WOG, про інші навіть не думаю, проблем з бензою (як і з газом) не мав.

1 Укрнафта 2 Лукойл. Вирішив заїхати на Укрнафту :)

Ви краще не про політику думайте, а про свого залізного друга). Як на мене, то укрнафті з їхніми коктейлями до поняття *автозаправка* далеко й не видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра поїду на заправку та заправлю нормальної бензини і тоді побачимо результат. Хоча я і так впевненний що це бензин, так як більше 2-3 місяців лив Лукойл і все було ОК, а тут знову УкрНафта :) Лямбда робоча 100 % Тільки ось чому авто так реагує на бензин...... невже там така КАКА.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стару бензу не забудьте злити, ця КАКА годиться тільки для промивки деталей :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра поїду на заправку та заправлю нормальної бензини і тоді побачимо результат. Хоча я і так впевненний що це бензин, так як більше 2-3 місяців лив Лукойл і все було ОК, а тут знову УкрНафта :) Лямбда робоча 100 % Тільки ось чому авто так реагує на бензин...... невже там така КАКА.

Рішення правильне.

А як і хто лямбду перевіряв? Просто так, для цікавості питаю....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лямбду перевірив знайомим якимось приладом, сказав, що сигнал є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну - якщо він був змінним - тоді порядок..Хоч я і всеодно подивований...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Не годуйте коня гівняною конюшиною (змініть заправку)

2. Перевірте лямбда-зонд, який, скоріш за все, помер..(від того ж таки неякісного палива) і замініть його.

3. У Вас, на мою думку, або забідна або забагата суміш - то до електриків/інжекторщиків

4. А ще, знову ж таки - на мою думку, варто перевірити комутатор/датчик холла, оскільки можливі збої в запаленні

П.С. Можу порадити людинку, яка може Вам допомогти....Якщо, правда, захоче.

а що, "людинка" така "сувора", що в сторону всяких жопель вектра дивитись буде тільки по "асобому распоряжению от знакомого",

то може и не варто до нього, бо тока за пасматреть віддасиш чуть более, чем 9000

по пунктам 2,3,4 - кожний велосипедист надасть аналогічну пораду, не "салидна такие советы давать для владельца элитного "запорожца"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що, "людинка" така "сувора", що в сторону всяких жопель вектра дивитись буде тільки по "асобому распоряжению от знакомого",

то може и не варто до нього, бо тока за пасматреть віддасиш чуть более, чем 9000

по пунктам 2,3,4 - кожний велосипедист надасть аналогічну пораду, не "салидна такие советы давать для владельца элитного "запорожца"

Ні, людинка працює під настрій і під "пришестя планет", хоча я особисто вважаю його обдарованим в електроніці. А працює він і з ржавим Запорожцем, і з стареньким Б-3 Пасатом і з новими БМВ та Мерсами. І моє "асобоє распоряженіє" йому, м'яко кажучи, до сраки. Бо ТС я дам лише контакти - і не більше. Домовлятися всеодно йому.

По пунктам 2,3,4. Не в образу "кожному" велосипедисту, сумніваюся, що багато з них взагалі знає про наявність лямди або для чого датчик Холла в авто...Так що давайте не будемо тут....

А солідною порадою Ви б вважали зробити капіталку двигуна? Чи вихлопну зубною щіткою видраяти? Ні, скоріш за все, варто ТС знайти якогось реально елітного Мерса і запитати поради у власника...В нього елітне авто - він дасть найсоліднішу пораду... Чи, може, по-швидкому перевірити найбільш розповсюджені проблеми, перед тим, як кудись глибше лізти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, людинка працює під настрій і під "пришестя планет", хоча я особисто вважаю його обдарованим в електроніці. А працює він і з ржавим Запорожцем, і з стареньким Б-3 Пасатом і з новими БМВ та Мерсами.

А солідною порадою Ви б вважали зробити капіталку двигуна? Чи вихлопну зубною щіткою видраяти? Ні, скоріш за все, варто ТС знайти якогось реально елітного Мерса і запитати поради у власника...В нього елітне авто - він дасть найсоліднішу пораду...

ну, якщо працює "під настрій" то ЧСВ в нього як треба, це добре, "свой человек", тим більше, така чарівна спеціальність - електронщик

солідний "совет" - поміняти авто, ну, можна, для початку бензин, не забути з баку вилити весь, а то, новий переішається зі старим і не буде "чистоти експерименту", тим більше для "елітного" авто опель вектра 1,8 моно

власник елітного мерса тільки і думає, кому б-то порадити спеціаліста по елітним авто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Змінний, не значить правильний. Тут тільки осцилограф допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Змінний, не значить правильний. Тут тільки осцилограф допоможе.

Однозначно, але хоча б якщо змінюється - то означає, що працює...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Злив сьогодні бензин і залив 20 літрів 95 ВОГ, авто працює як часи, стрілка не тремтить і швидкість розвиває добре. Значить проблема у бензині, а він на УкрНафті повна КАКА.

Дякую всім за поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...