Перейти до змісту

Хто чим бавиться,хто в що грає? Підскажіть якусь цікаву гру_)

D.GryWeB

Рекомендовані повідомлення

Підскажіть якусь любу цікаву гру!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шото посерйозніше є ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка приблизно тематика?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Игры, которые заслуживают внимания, по моему мнению ;)

Shooter - Metro 2033 , Metro: Last Light

Action - Tomb Raider , Assassin's Creed IV ... , Dishonored

RPG - Dragon Age II ... , The Elder Scrolls V: Skyrim

Slasher - Castlevania: Lords of Shadow , Castlevania: Lords of Shadow 2 , DmC: Devil May Cry , Metal Gear Rising: Revengeance ,

Darksiders: Wrath of War , Darksiders 2 ......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Victoria 2, але думаю важко буде для тебе.

Україною як раз проти австрійської і російської імперій воювати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, то у вас все серйозно, а я думав "7чудес света" порадити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Heroes of Might and Magic 3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Far Cry 3 + Hard MIX Rebalance v3.8 DX11

S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat

F.E.A.R. 2

Burnout Paradise

Need for Speed Hot Pursuit 2010

Все з старішого, нового не граю, роблять ставку на графіку, а цікавого в ігрі - 0,0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка приблизно тематика?

Люба
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Need for Speed Hot Pursuit 2010

нового не граю, роблять ставку на графіку, а цікавого в ігрі - 0,0.

нестиковочка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

Ось це я розумію чувак бавиться ігрульою!!:http://mirfactov.com/amerikanets-zarabotal-million-dollarov-za-god-igraya-v-call-of-duty/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Игра престолов, тільки не в онлайні, а настільна гра. Річ не з дешевих, але затягує конкретно, здорові дядькИ заграються до ночі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кубиками, пірамідку будувати. Правда потрібно ще дитя, щоб вам було цікаво споглядати як він з реготом її руйнує :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись була книжка: "Кораблики и Солдатики" 89р приблизно так як описує тут автор і http://igrushka.kz/n...re-v-korabliki/тут

я умудрився в свою молодість коли ми ще не знали що таке інтернет вирізати дві флотилії корабликів і засідав з друзями. Бій тривав від 2х до 10годин в залежносі від розмірів карти і кількості учасників. Не рідко бувало таке, що самі стійкі лишались і до середини ночі.

Уявіть стратегію на підлозі 2,5х2,5м куча корабликів по (31 здається з кожної сторони), це все рухаєш після повертання вертушки, прораховуєш ходи, рахуєш пробої, збираєш армади для наступу, навіть пізніше ввели в гру сухопутний десант, для захоплення потрів і баталій за них. А потім почалися комп"ютерні клуби, бари і все забулося :( правда армада ще збереглася. Так і лежить десь в мішку з пожовклими вітрилами і де не де зломаними щоглами :)

Захоплення з солдатиками настільки переросло, що замість свинцевих солдатиків почав виготовляти жетони на ігрові автомати і навіть п"ятачки для розрахунку за проїзд у тролейбусах :)

Ось знайшов має тут бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли є паро хвилин вільного часу, сідаю і шпарю в Star Craft 2

Пряма трансляція чемпіонату світу, ріплеї тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене брат хворуватий, на щьот, як там "Ворлд оф танкс" короч я її точно не рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене брат хворуватий, на щьот, як там "Ворлд оф танкс" короч я її точно не рекомендую.

Чому? Проблема ж у братові, а не в грі. А гра хороша, цікава

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я фанатік HL, чекаю третю частину вже з півтора два роки. Раз в рік ставлю HL чи HL2 та за кілька годин добиваю і зову чекаю третю частну :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Для людей яких захоплює тема космосу і все, що з ним зв'язано, ці дві гри можуть бути цікавими. Реліз в 2015.

По сути, нас ждёт приключенческая повествовательная игра с видом от первого лица, в который не будет ни перестрелок, ни головоломок, ни общения с другими персонажами. Adrift проще всего охарактеризовать как симулятор выживания в космосе, вызывающий ассоциации с фильмом «Гравитация». Действительно, у игры много общего с кинокартиной Альфонсо Куарона.

Нам предстоит играть за девушку-астронавта (имя пока неизвестно), которая приходит в себя на повреждённой космической станции. Героиня лишилась памяти, не помнит причин катастрофы и не понимает, почему все члены экипажа погибли. Мы находимся на орбите Земли, но вернуться домой, кажется, невозможно — станция дышит на ладан, скафандр повреждён, кислород заканчивается… Путь к спасению лишь один: узнать, что произошло на борту, изучая дневники экипажа и исследуя локации. По мере прохождения придётся собирать жизненно важные ресурсы и пытаться починить спасательную капсулу, чтобы всё-таки вернуться на родную планету.

Джерело

В Earthlight, благодаря Oculus Rift и Kinect 2, вы сможете отправится на детально проработанную МКС, и это вкупе с детализированной околоземной орбитой.

Скріншоти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для людей яких захоплює тема космосу і все, що з ним зв'язано, ці дві гри можуть бути цікавими. Реліз в 2015.

По сути, нас ждёт приключенческая повествовательная игра с видом от первого лица, в который не будет ни перестрелок, ни головоломок, ни общения с другими персонажами. Adrift проще всего охарактеризовать как симулятор выживания в космосе, вызывающий ассоциации с фильмом «Гравитация». Действительно, у игры много общего с кинокартиной Альфонсо Куарона.

Нам предстоит играть за девушку-астронавта (имя пока неизвестно), которая приходит в себя на повреждённой космической станции. Героиня лишилась памяти, не помнит причин катастрофы и не понимает, почему все члены экипажа погибли. Мы находимся на орбите Земли, но вернуться домой, кажется, невозможно — станция дышит на ладан, скафандр повреждён, кислород заканчивается… Путь к спасению лишь один: узнать, что произошло на борту, изучая дневники экипажа и исследуя локации. По мере прохождения придётся собирать жизненно важные ресурсы и пытаться починить спасательную капсулу, чтобы всё-таки вернуться на родную планету.

Джерело

В Earthlight, благодаря Oculus Rift и Kinect 2, вы сможете отправится на детально проработанную МКС, и это вкупе с детализированной околоземной орбитой.

Скріншоти

Круто, саме читав книжку Марсіанин, Енді Вейра. Атмосфера та ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трапилась халепа й згоріла моя радіма відюха) А інтегрована навіть колду 2 не тягне. Тому повернувся до витоків) Воркрафт, Empire Earth , Don't Starve, Battlefront, Hotline Miami, FTL - Faster Than Light, Tzar The Burden of the Crown, Козаки), The Binding Of Isaac. Може кому згодиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://w2.ua-play.com/ досить цікава браузерна гра! Рекомендую
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...