Перейти до змісту

Яка армія потрібна Україні?

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
54 хвилин тому, Basil сказано:

Ну це ж не від 85 до 119 гривень...

такі штрафи призовники в барі за раз спускають, тому він смішний.

• Відповідей 510
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
16 хвилин тому, weldermaster сказано:

Відшкодування заробітньої плати буде внаслідок мобілізації?

Цитувати

Пропонується також внести ряд змін в КЗпП:

• військово-обліковий документ стане обов'язковим при працевлаштуванні;

• колишні військовослужбовці отримають переважне право на залишення на роботі при скороченні;

• на працівників призваних на військову службу з числа резервістів в особливий період поширюватимуться гарантії відносно збереження місця роботи, посади і середнього заробітку.

Опубліковано
Только что, Basil сказал:

Так, законом передбачається збереження робочого місця та середньої заробітної плати незалежно від форми власності роботодавця.

Як з ФОПами бути? Що їм відшкодовують. Уточніть цей момент в керівництва. І скиньте сюди інфу. Це важливо. В першу чергу для армії і її авторитету.

Опубліковано
16 хвилин тому, alexvvv сказано:

сподіваюсь особові справи тепер не будуть "губитись"

ну якщо ГШ не приб'є її в себе на сервері...

Опубліковано
3 хвилин тому, weldermaster сказано:

Як з ФОПами бути? Що їм відшкодовують. Уточніть цей момент в керівництва. І скиньте сюди інфу. Це важливо. В першу чергу для армії і її авторитету.

якщо офійційно працевлаштований то відшкодовують роботодавцеві назалежно фоп чи юрособа

Опубліковано
39 минут назад, Basil сказал:

За ФОПи не скажу, не знаю...

А ви поцікавтеся. Бо якщо я виложу інфу, то мало не покажеться. Зрада на зраді буде. Тому даю можливість вам, як представнику ВСУ.

Опубліковано

Суть така. Приходить до ФОПа представники ВСУ і повідомляють - ти мобілізований. Це зальот. Жопа твому бізнесу, синок. Це армія ) 

І НІЧОГО ТОБІ НЕ БУДЕ КОМПЕНСОВУВАТИ ДЕРЖАВА

Опубліковано
5 минут назад, Basil сказал:

я не уповноважений....

Ну не уповноважений, так не уповноважений. Я вас чудово розумію - не зручне для вас запитання.

Опубліковано
16 хвилин тому, weldermaster сказано:

не зручне для вас запитання

не те щоб не зручне, скажемо так, я не компетентний в цьому питанні, тому боюсь неправильно інформувати.

Опубліковано
1 година тому, weldermaster сказано:

Ну не уповноважений, так не уповноважений. Я вас чудово розумію - не зручне для вас запитання.

то не він закони приймає і він тут на форумі не представник влади, а приватна особа.

Опубліковано

Законопроектом предусматриваются следующие наказания:

• нарушение призывниками, военнообязанными, резервистами правил воинского учета влечет за собой наложение штрафа от 30 до 50 необлагаемых минимумов доходов граждан;
  • нарушение законодательства об обороне, мобилизационной подготовке и мобилизации влечет за собой наложение штрафа от 100 до 200 необлагаемых минимумов доходов граждан;
  • умышленная порча или небрежное хранение документов и военных билетов, повлекшее их утрату, влечет за собой наложение штрафа от 30 до 50 необлагаемых минимумов доходов граждан;
  • уклонение от призыва на военную службу по мобилизации, на особый период, на военную службу по призыву наказывается лишением свободы на срок от 3 до 5 лет;
  • уклонение военнообязанного, резервиста от учебных сборов наказывается штрафом от 500 до 700 необлагаемых минимумов доходов граждан или исправительными работами на срок до двух лет.
Опубліковано
15 часов назад, Basil сказал:

я не уповноважений....

Работников военкоматов на биржу труда после закрытия? Или просто смена вывески как у милиции ?

Опубліковано
34 хвилин тому, romanc сказано:

Работников военкоматов на биржу труда после закрытия?

Військових в бойові частини, цивільних, можливо на біржу, ще поки не звільняли. Побачимо що буде далі в зв'язку з адмінреформою.

38 хвилин тому, romanc сказано:

Или просто смена вывески как у милиции ?

Назву то змінили з листопада, посади скоротили, а задачі залишились ті самі...

Опубліковано
2 годин тому, weldermaster сказано:

умышленная порча или небрежное хранение документов и военных билетов, повлекшее их утрату, влечет за собой наложение штрафа от 30 до 50 необлагаемых минимумов доходов граждан;

І той же час приймають закон про цифровий паспорт :)

Опубліковано
13 хвилин тому, sergkots сказано:

І той же час приймають закон про цифровий паспорт :)

так давно пора вводити цифровий паспорт і військовий квиток 

Опубліковано
Щойно, alexvvv сказано:

так давно пора вводити цифровий паспорт і військовий квиток 

Так цифровий паспорт ввели а військовий квиток ні :)

Опубліковано
9 минут назад, Cherman сказал:

От прочіпують провакцинують всіх, тоді і буде все електронне.

Не даремно військові в першій хвилі.

Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

тоді ок, от якби ще телефон з 5g видали...

Опубліковано
2 часа назад, Cherman сказал:

То вместо жетонов, чипы?

Опубліковано

читаю й плАчу...

В Україні можуть запровадити електронний військовий квиток

Цитувати

– Створений Єдиний державний реєстр військовозобов’язаних та розпочаті проекти щодо цифровізації процесів військового обліку: е-реєстрація, е-військовий квиток, е-транспорт, е-ТЦК. І це тільки верхівка айсберга. Ми не просто зміцнили Збройні сили, але й дали інструменти для впровадження змін у інших складових сектору безпеки та оборони, – зазначив він. (Таран)

ржунімагу... пацталом...

якщо так само будуть впроваджувати "електронну реєстрацію військових, електронний військовий квиток та електронні територіальні центри комплектування." як Єдиний державний реєстр військовозобов’язаних... в мене не хватає слів...

Опубліковано
27 хвилин тому, Basil сказано:

читаю й плАчу...

В Україні можуть запровадити електронний військовий квиток

ржунімагу... пацталом...

якщо так само будуть впроваджувати "електронну реєстрацію військових, електронний військовий квиток та електронні територіальні центри комплектування." як Єдиний державний реєстр військовозобов’язаних... в мене не хватає слів...

має совок залишатись?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...