Перейти до змісту

Чи готові українці воювати за схід?

Pegas

Чи готові ви воювати за схід?  

176 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А на мою думку Україна це цілісна і неподільна країна і нам потрібно боротися за кожен регіон, область...бо це наша земля і іншої в нас не буде. А не варіант моя хата з краю, через те, що на сході люди залякані, а купка сепаратистів уявила себе пупом Землі. А взагалі на мою думку якби наша влада не жувала соплі, а придушила сепаратистів на початку, коли їх було мало, то зараз не було б ні такої теми ...ні мови про референдуми. Навіть зараз не пізно все вирішити, але допоможе тільки силовий метод, бо з сепаратистами і терористами переговори не ведуть.

Україна єдина ...Слава Україні...

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як на мене, референдум це правильно. Краще менша за площею Україна але для українців.

А якби, (гіпотетично) на Волині в процесі референдуму проголосували за приєднання до кацапстану - куди молода сім'я ноги б несла?

І чи з такою ж легкістю покинули б все і переїхали на Львівщину?

Опубліковано

А якби, (гіпотетично) на Волині в процесі референдуму проголосували за приєднання до кацапстану

Волинь- в кацапляндію? люблю дивитись "ужастікі" - але такого не бачив... якщо схід ще "якось" пов'язаний з рашкою, то Волинь - вибачте! І не тільки у Львові ненавидять путлєра, я нічого не маю проти росіян, але путлер - }{уйло!!!

P.S. Росіяни - "бывают разные"

Опубліковано

На рахунок гіпотетичного референдуму

Швидше всього переїхали б, покинувши все. я не хочу щоб мої сини в майбутньому десь гинули на благо кацапляндії. Але до того напоїла би чаєм, накормила би пиріжками, тортиками зелених чоловічків. І нехай би на другий день вони господу богу доказували, що приїхали сюди когось захищати.

А не дай бог війна. . . Що ж, мої діди в упа партизанили. А я їхня внучка.

Опубліковано

Перш ніж брати зброю потрібно виграти інформаційну війну. Я зареєструвався на кількох форумах (У Харкові, Луганську, Донецьку); багато людей вже змінили свою думку про майдан, але і досі бояться бандерівців. У них на форумах куча проросійських користувачів займається залякуванням і паплюженням європейського вибору. Доречі, росіяни нині почали ту ж пропоганду у Білорусії.

Опубліковано

Але до того напоїла би чаєм, накормила би пиріжками, тортиками зелених чоловічків.

І тоді, не дай Бог, замість молодої вдови, був би молодий відівець.

Все ж таки є відчуття, що боронити свою землю потрібно, і навіть жінка готова по-своєму воювати

з загарбниками - потрібно тільки перестати ділити Україну на східну і західну, і тоді все стає на свої місця.

Тепер треба чітко розібратися хто такий патріот, а хто сепаратист.

А це для початку розбирання :_07:

Але до того напоїла би чаєм, накормила би пиріжками, тортиками зелених чоловічків. І нехай би на другий день вони господу богу доказували, що приїхали сюди когось захищати. А не дай бог війна. . . Що ж, мої діди в упа партизанили. А я їхня внучка.

Опубліковано

І тоді, не дай Бог, замість молодої вдови, був би молодий відівець.

Якщо так боятися то все життя можна прожити "тварью дрожащєй".

Опубліковано

BanderaLutsk сказал: І тоді, не дай Бог, замість молодої вдови, був би молодий відівець. Якщо так боятися то все життя можна прожити "тварью дрожащєй".

То чому, скажіть мені, мій чоловік має кидати трійко дрібних дітей і йти за них воювати? Коли вони самі цього робити не хочуть? Чому я, не дай бог, маю лишатися молодою вдовою ?

Але потім

А не дай бог війна. . . Що ж, мої діди в упа партизанили. А я їхня внучка.

Так що все гуд.

Опубліковано

А от те, що ця земля - наша СПІЛЬНА ЄДИНА УКРАЇНА, от це повинні сказати насамперед ВОНИ

мені одне цікаво, як це вони мають сказати? по одному в київ приїхати й попросити?

Опубліковано

Ну що ж, ситуація по голосам практично 50 на 50

ну не всі голосували. я поки реально не знаю відповіді на це питання, а голосувати для годиться не хочеться...

Опубліковано

Ура патриотизм, починається на теплому дивані, а кінчається при перших вибитих зубах чи перших кульових пораненнях.

Опубліковано

Ну що ж, ситуація по голосам практично 50 на 50

ну не всі голосували. я поки реально не знаю відповіді на це питання, а голосувати для годиться не хочеться...

Андрій Віталійович ситуація в тому, що ДУЖЕ багато людей кричить на форумі, що "хоче мов так наваляти на сході і взагалі в мене труси в жовто-блакитному" а як до діла, то хто на що готовий??? От тільки і це намагаюся визначити :)

Опубліковано

Ура патриотизм, починається на теплому дивані, а кінчається при перших вибитих зубах чи перших кульових пораненнях

ну да, ну да. молодець, розкусив мене. посипаю голову попелом...

а як до діла, то хто на що готовий?

а як до діла на сході то я не визначився для себе, про що й написав. все просто.

мова не про ура-патріотизм чи диванну сотню :_04:

Опубліковано

Чому люди не хочуть зрозуміти, що схід для україни в Європейському векторі - це не підємна економічна ноша. В нас нема таких коштів, щоб модернізувати східну промисловість під стандарти Європи. І навіть, якщо б модернізувати(не знаючи за що), в Європі ринок озброєння, машинобудування і енергетикики ВЖЕ ДАВНИМ ДАВНО ПОДІЛЕНИЙ, і нам там нічого не світить. Вся ця " східна промисловість" орієнтована лише під Росію.

Опубліковано

В нас нема таких коштів, щоб модернізувати східну промисловість під стандарти Європи.

танки-літаки ми і так не в Європу продаємо, а що ще такого "стратегічного" на сході виробляють? маю на увазі - те що можна було б експортувати?

Опубліковано

Заводи фігня, головне земля. І ці зомбі не будуть вічними, тільки міняти потрібно економіку, мусарку, пересадити ушльопків, вести пропаганду і реально ввести мораторій на раша-пропаганду, завалюючи власний продукт. Куди вони дінуться.

Що ви чіпились заводів. На тому місці де є Кромберг, там же ш пустир був, його також слід було Параші віддати?

Опубліковано

Чому люди не хочуть зрозуміти, що схід для україни в Європейському векторі - це не підємна економічна ноша. В нас нема таких коштів, щоб модернізувати східну промисловість під стандарти Європи. І навіть, якщо б модернізувати(не знаючи за що), в Європі ринок озброєння, машинобудування і енергетикики ВЖЕ ДАВНИМ ДАВНО ПОДІЛЕНИЙ, і нам там нічого не світить. Вся ця " східна промисловість" орієнтована лише під Росію.

І що Ви пропонуєте, подарувати Росії цю, як Ви кажете-не підйомну економічну ношу? А лице, я перепрошую, в них не трісне?
Опубліковано

Давайте отдадим Донбасс,

Там за Майдан не любят нас.

Потом сдадим Москве Херсон –

Какой-то непристойный он.

Сдадим Одессу и привоз –

Зачем нам тех еврейских слез?

Днепропетровск сдавать не будем –

Там Беня помогает людям.

Но харьковчанам скажем «Брысь!»:

Там Гепа с Допой родились.

Зачем нам отдавать Сумщину? –

Потом придумаем причину.

Отдать ли русским Запорожье? –

На то пусть будет воля Божья.

Но вроде как-то не с руки –

Здесь обитали козаки.

А чо - не страшно, твою мать,

Страну кусками отдавать!

Отдать кремлевским по приколу

Набрыдший ЖЭК, родную школу.

Мосты, заправки и парковки,

Кафе, беседки, остановки,

Подъезды, парки, пиццерии –

Все для истерзанной России!

Пускай в окрестную речушку

По вечерам блюют титушки.

И Киселев зовет речисто

Приехать в Киев всех туристов.

Ну, что, друзья, в последний раз:

Давайте отдадим Донбасс?

Опубліковано

Заводи фігня

Я перепрошую, як це "заводи фігня" :sq_ye: :sq_ye: :sq_ye: :sq_ye: :sq_ye: , там працюють люди, отримують яку неяку зарплату(хай мізерну), якщо сьогодні переорієнтуємося на європу, завтра всі ті заводи будуть кучею хлама який можна буде здати на металолом і не більше того. А це, в свою чергу підірве весь схід, почнеться ланцюгова реакція повного "обніщанія і одічянія" і так ніщіх і диких східняків. :sq_ye: :sq_ye: :sq_ye:

Ви хоч в загалі розумієте про що я говорю? Чи ви так піднесені на емоціях, що нічого іншого чути нехочите?

І що Ви пропонуєте, подарувати Росії цю, як Ви кажете-не підйомну економічну ношу? А лице, я перепрошую, в них не трісне?

Я пропоную жити повністю орієнтовано на Європу! Порвати взагалі всі відносени з росією.

'bublik007 ви персонально готові платити за модернізацію східної промисловості? Я ні. А платити прийдеться і прийдеться затягнути всі паски. Це те саме, що взяти дуже стару іномарку і весь час вкладати гроші в ремонти. Воно нам потрібно?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...