Перейти до змісту

Для шанувальників гри футбол,football,Fußball,fútbol,calcio.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, veter сказал:

Від того, що ви тут сретесь стан речей у футболі не зміниться - факт!

Та все зрозуміло! Але коли одні на очевидне біле кажуть чорне і навпаки, то... крім сміху це нічого не викликає :)  Але ж вони завжди "вболювають"! Але якщо вболюваєш і по справжньому, то до останнього і в перемогах і в поразках і не сереш на клуб, щоб і як там не було! А шуби, не вдала гра, менеджмент... то вже вторинне, головне клуб з яким ти і за який ти, а не перескакувати від одного до іншого, хто на даний час перемагає :) Альтернативи власнику Динамо зараз немає, то і нічого бла-бла! Нехай підуть це скажуть ультрасам клубу, що весь час, стільки років з клубом не зважаючи ні на що - слабо? Або чого далеко ходити - нехай підуть Палиці "подякують" за "Волинь"! :) Але ж може вони не вболювали за "Волинь"... чого ж я пишу... :) 

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
15 часов назад, ForZa сказал:

А от і не вгадав...

Та забий :) Не нервуй! Не бачиш, що зараз у моді лаятись на Динамо :) Шахтар - най-най, а до Карпат, Зірки, Ворскли, Волині... ні в кого питань немає, один клуб у всіх на вустах :) Я простіше роблю - коли Шахтар вийде грати проти Динамо з сімома українцями у складі, як зараз Динамо грає, тоді можна буде про щось говорити, а зараз кротовня - то легіон з купленим ФФУ і Ко. що на випередки біжать у касу за відпрацьованим баблом :) Така зараз  нашого футболу... :(

Опубліковано

Взагалі то мені всеодно,повіриш,чи ні, але ще не було жодного матчу Шахти зДинамо, де би я не вболівав за киян..

Опубліковано
8 часов назад, Nokian сказал:

Взагалі то мені всеодно,повіриш,чи ні, але ще не було жодного матчу Шахти зДинамо, де би я не вболівав за киян..

Вітаю! Сурьйозно, без сарказму. Всі знаємо проблеми Динамо, що Сурок помилок наробив але ж ну НЕМАЄ зараз іншого, немає альтернативи, ніхто не буде вкладати зараз гроші у футбол, у Динамо, на тому рівні, що робить Суркіс! Тримає як може! Але вболювальники звикли до гучних перемог киян, тому боляче переживати любу невдачу, але по іншому зараз ніяк! :( А хто був з клубом - той з ним і залишиться у любій ситуації, тому вибачте шановні, що може був різким у постах вище, але і ви мене зрозумійте! :) 

Опубліковано

Питання  ж не тільки в грошах. Питання у професіоналізмі. Щоб кожна вкладена копійка приносила віддачу,  а не розсіювалась по  кишенях різних БЕЗТОЛКОВИХ  прилипал від футболу, які лише вміють надувати щоки та пускати бульки.

Да мені не всі методи Ахметки подобаються, але вон даютьреальний результат, і виходить,що Донбас порожняк не гонить.

Подобається це, чи не подобається- але факт.

От і ми маємо так зробити.

Опубліковано
On 21.02.2018 at 07:47, ForZa сказано:

@yura-patriot Вибач що засрав тему :(

Якщо чесно, то мені пох.й. Да, колись було цікаво, а зараз рельно по ба-ра-ба-ну))Але реально хлопці не сваріться із-за тих олігархів сраних, просто не сваріться у всіх своя думка, цікава думка. 

Опубліковано

Цікава вчора гра була Лаціо-Мілан півфінал Кубку Італії! З огляду на те, що Лаціо суперник Динамо, то не легко киянам буде, а от те що Мілан наче оговтується - пріємно вражає!

Фінал цікавий має буті Ювентус - Мілан!

Опубліковано
2 годин тому, igorgame сказано:

Цікава вчора гра була Лаціо-Мілан півфінал Кубку Італії! З огляду на те, що Лаціо суперник Динамо, то не легко киянам буде, а от те що Мілан наче оговтується - пріємно вражає!

Фінал цікавий має буті Ювентус - Мілан!

Ахх... я так цікаво подивився,люблю сам себе за змогу подивитися такі матчі:D

Той молодий пацик, воротар міланців, по ідеї має бути крутим чуваком у всій європі, вже он шо вичворяв. 

Опубліковано
15 часов назад, yura-patriot сказал:

Той молодий пацик, воротар міланців

Та про того Донаруму вже давно говорять, що заміна Буфону у збірній але пацан з характером, точніше агента має "розумного", що ледь з Мілану не пійшов, бо таку зарплату заломив ого-го, потім довгі перемовини і... до зарплати додали умову включення до складу Мілану його рідного брата теж воротара. От тепер два Донаруми у Мілані - один грає, а іншій у запасі :)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Ну от чому наші вболівальниці  так не вболівають?

Є ж напевно достойні.

https://www.ua-football.com/lifestyle/ls-news/1522168681-italyanskaya-krasotka-predskazyvaet-pobedu-italii-svoim-zadom-foto.html

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
11 минут назад, yura-patriot сказал:

Шо фсьо:( Ярмоли навіть у запасі нема. Конопа у старті. 

Ну Ярмола після травми і не відомо що там і як але з цим тренером в нього нічого гарного у Боруссії не буде :(

Опубліковано
3 хвилин тому, igorgame сказано:

Ну Ярмола після травми і не відомо що там і як але з цим тренером в нього нічого гарного у Боруссії не буде :(

Так він вже у минулій грі в запасі сидів, вже має бути всьо добре з тою травмою, тут шось не то. 

Опубліковано
2 минуты назад, yura-patriot сказал:

тут шось не то. 

То ж кажу - з цим тренером Ярмола загубить кар'єру, якщо того не змінять або Андрій не найде новий клуб!

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...