Перейти до змісту

Який клуб Луцька самий модний і чому?

Gabriel

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Самий самий це в Теремно клуб Культури районний

особливо коли там репетирує якась місцева етно-дес-метал групка))))))

иииии жир!))))

Опубліковано

До речі тема корисна для мене))) Я не була в жодному клубі. Раз була в метро - організовувала корпоратив на який так і не прийшла, в трьошці раз була на змаганні з брейк-дансу, у Версаль заходила хвилин на 15 бо виграла безплатний вхідний квиток і пляшку вина. Але так і не була на самих дискотеках. Але от іноді хочеться піти потанцювати, глянеш афішу і перехочеться.((((((((

Опубліковано

Клуб для лінтяєв то Халівуд. Вийдеш з Майдану - а тут в двох метрах оп-па! дєвачкі в міні куряць.. Який Версаль, яке Золото.. :_07:

Опубліковано

Щодо цін - не треба всіх під одну гребьонку.

Клуб "У Наталки" весьма непоганий став після реконструкції і ціни дуже і дуже навіть класні

Опубліковано

Щодо цін - не треба всіх під одну гребьонку.

Клуб "У Наталки" весьма непоганий став після реконструкції і ціни дуже і дуже навіть класні

:0016: крутізна що тут скажеш))))

Опубліковано

Клуб для лінтяєв то Халівуд. Вийдеш з Майдану - а тут в двох метрах оп-па! дєвачкі в міні куряць.. Який Версаль, яке Золото.. :_07:

це там тобі ногу зламали?

Опубліковано

праздник мы делаем сами,а не эти ваши клюбы,хотя школ... многим этого не понять...

getto, у тебе явно якісь комплекси... Мені, наприклад, не подобається пиво, але нявкати аля "вам цього не зрозуміти" імхо брєднячок.

..

це там тобі ногу зламали?

Пих защітан :ok2:

Не ногу, а палець. І не там..

Опубліковано

getto, у тебе явно якісь комплекси... Мені, наприклад, не подобається пиво, але нявкати аля "вам цього не зрозуміти" імхо брєднячок.

ой, шо ти так переживаєш, мало шо він там згенерує,а ти до серця

Опубліковано

ой, шо ти так переживаєш, мало шо він там згенерує,а ти до серця

:_07:

за хвілосафів нашого врємєні треба переживати, куди ж без них :_06:

Опубліковано

Але от іноді хочеться піти потанцювати

В Майдан :)

Це константа)) малося на увазі - кудись окрім Майдану)))

Опубліковано

чим тобі вже так голівуд не подобається?

Та подобається мені і клуб і дзєвачкі, а саме головне - територіальне розташування.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...