Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 26.12.2014 в 12:33, Месник сказав:
  В 25.12.2014 в 23:27, romaxa11 сказав:

Романтична молодь організувала листопадовий Євромайдан, а ті кому стало жити хрєново - наступні події.

Тут ще з першим не росхльобались

В 26.12.2014 в 12:30, paksivatova сказав:
  В 26.12.2014 в 11:51, DropCop сказав:

скоро часи януковоща будем згадувати як за щастя)

вже згадуєм,а з 01 січня, певно, почнемо сумувати за ним

Вас попереджали але слова розуму потонули в юрбі божевільних

О, яник, ти тут?)))))
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
  В 26.12.2014 в 12:39, Месник сказав:
  В 26.12.2014 в 12:03, Ari сказав:

Те кого було приведено до влади i що та влада сьогоднi робить з людьми прикриваючись вiйною... Нас розвели як дурнiв, i продовжують кормити обiцянками...i саме страшне, що бiльшысть ведеться...

Топто спочатку ви були за майдан і тільки зараз розуміли що вас розвели? Жаль

А ви, що ще не зрозуміли? Жаль)

Загалом дивне запитання, що значить бути чи ні, тут одним реченням думки не викласти...

• +1 1
Опубліковано
  В 26.12.2014 в 12:46, romaxa11 сказав:

Блін, вся кантора попалилась: стєпанов, месник, арі, дропкроп. Паксіватова, сумуєте за Януком? Навіть в логіні - вата.

Масована атака?)))
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Те кого було приведено до влади i що та влада сьогоднi робить з людьми прикриваючись вiйною... Нас розвели як дурнiв, i продовжують кормити обiцянками...i саме страшне, що бiльшысть ведеться...

хто кого розвів?

ато як і хуйло не вічні - і не думаю, що тоді їм буде куди втікати.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
  В 26.12.2014 в 12:59, alexvvv сказав:

хто кого розвів?

ато як і хуйло не вічні - і не думаю, що тоді їм буде куди втікати.

Те, що там буде колись мене не..., мене цікавить вже і сьогодні...

Реформи або проводять або ні, а не десь колись...коли хуйло помре, після ато ітд...

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
  В 26.12.2014 в 13:12, Ari сказав:

Те, що там буде колись мене не..., мене цікавить вже і сьогодні...

Реформи або проводять або ні, а не десь колись...коли хуйло помре, після ато ітд...

Ого які ми баловані - вже і сьогодні. А що ж Ви для цього зробили, щоб було вже і сьогодні?
  • +1 2
  • -1 2
Опубліковано

А чим відрізняється Яник від Пороха чим вони інші, судячи з того, що коїться ще гірші...

• +1 5
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

Блін, вся кантора попалилась: стєпанов, месник, арі, дропкроп. Паксіватова, сумуєте за Януком? Навіть в логіні - вата.

Цитата
Даже не верится, что прошел уже целый год с тех пор, как ничего не изменилось.

Ще не сумую ...

Можете мене замінусувати,але сьогодні я впевнена,що ті багаті люди,що підтримували майдан - робили це для того , щоб скинути Яника ,а не змінити країну і вести її в Європу

Тому що Яник почав піджимати під себе бізнес олігархів і багатіїв

От вони батю скинули і далі процвітають ...

Змінено користувачем paksivatova
  • +1 3
  • -1 1
Опубліковано
  В 26.12.2014 в 13:28, paksivatova сказав:

Цитата
Даже не верится, что прошел уже целый год с тех пор, как ничего не изменилось.

Ще не сумую ...

Можете мене замінусувати,але сьогодні я впевнена,що ті багаті люди,що підтримували майдан - робили це для того , щоб скинути Яника ,а не змінити країну і вести її в Європу

Тому що Яник почав піджимати під себе бізнес олігархів і багатіїв

От вони батю скинули і далі процвітають ...

Я теж так думаю, прийшли до влади трохи "бідніші" от і намагаються швиденько віджати побільше з простого люду...

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

то ж по ІР і знайти можна =)

а тепер но,ватнарі, скажіть мені, хто із вас ПОЧАВ не викидати на вулиці недопалки і в кармани запихувати непотрібні бумажки та обгортки і нести їх до найближчого смітника,щоб не засмічувати вулицю ще більше? як можна зробити будь-які зміни, коли ти як був неосвітченними дибілом,так ним і залишився, як крав,так і крадеш, як давав хабарі так і сам пропонуєш надалі?

перш ніж тут ****** почніть щось РОБИТИ !!!

Змінено користувачем MANJAK11
  • +1 3
  • -1 4
Опубліковано
  В 26.12.2014 в 14:23, Віталька сказав:

то ж по ІР і знайти можна =)

а тепер но,ватнарі, скажіть мені, хто із вас ПОЧАВ не викидати на вулиці недопалки і в кармани запихувати непотрібні бумажки та обгортки і нести їх до найближчого смітника,щоб не засмічувати вулицю ще більше? як можна зробити будь-які зміни, коли ти як був неосвітченними дибілом,так ним і залишився, як крав,так і крадеш, як давав хабарі так і сам пропонуєш надалі?

перш ніж тут ****** почніть щось РОБИТИ !!!

якщо Ви відносите себе до дибіла - то Ваша справа

я можу сказати за себе

так,я не ідеальна і маю купу недоліків ,але

мене з дитинства вчили елементарним речам,наприклад що сміття викидати треба в смітник,а не під ноги

що дорогу треба переходити на пішохідних переходах і тільки на зелений (а не на червоний,якщо машин немає)

що красти не можна , як і чуже брати.... тому не злежно ,мені передадуть 20 грн чи 200 - я їх поверну і тд

а за хабарі так не переживайте,тут влада стільки нових податків вводить - що скоро просто не буде з чого їх давати :0167:

• +1 3
  • -1 1
Опубліковано

і знову... ще не ввела,ще ніхто толком нічого не знає, а ми вже всі специ, проклинаємо і говоримо,що будуть стягувати... а те,що це систематиція і буде стягуватися меньший відсоток,ніж стягували то все фігня...

чому б не скачати закон, не переглянути тлумачення до нього і зробити свої висновки,а не піддаватися біомасі

• -1 1
Опубліковано
  В 26.12.2014 в 14:49, Віталька сказав:

і знову... ще не ввела,ще ніхто толком нічого не знає, а ми вже всі специ, проклинаємо і говоримо,що будуть стягувати... а те,що це систематиція і буде стягуватися меньший відсоток,ніж стягували то все фігня...

чому б не скачати закон, не переглянути тлумачення до нього і зробити свої висновки,а не піддаватися біомасі

Так крім цих законів, "покращення" на ліцо... страшно у завтрашній день дивитись...

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
  Цитата

скажіть мені, хто із вас ПОЧАВ?

Дехто просто не закінчував це робити :_04: .

Якщо людина невихована, то вона буде вести себе як бидло при будь-якій владі. І після відмашки "ми йдемо в Європу" нічого не зміниться. Тому цей пафос про бумажки тут недоречний.

Опубліковано
  В 26.12.2014 в 14:58, Віталька сказав:

Ari, так дивися у вчоращній, як в гімні копався!

Копайся де хочеш!

• +1 1
Опубліковано

Ой ну не нийте ви за ті податки, можна подумати що пенсіонерів впряжуть платити 1000 грн в рік за хрущовку.

Можна подумати що якщо піднімуть ціни на газ що по такій ціні хтось буде платити.

І так далі.

Я тут вже одному панікьору "всьо пропало" писав, повторюся. Ви так трясетесь за власну кишеню, щоб бува з вас не здерли лишньої гривні податку, що мимоволі складається враження, що якби до вас в дім хтось увірвався, заткнув рота пачкою купюр, згвалтував жінку, насцяв у чайник і розмалював гавном шпалери, то ви б особливо і не звернули увагу, бо ж профіт є.

Чим ви відрізняєтесь від бабульок які за гречку голосують за Льоню-космоса або за 500 грн за Палицю/Констанкевич? Якщо вас можна купити, то оголосіть ціну.

Хочете швидких змін і при тому забуваєте, що поки одні мерзнуть на майдані/в окопі, інші обирають Єремєєвих з Івахівами, дають і беруть хабарі і тд. І таких серед нас десь 40-50%.

Опубліковано

Хочете швидких змін і при тому забуваєте, що поки одні мерзнуть на майдані/в окопі, інші обирають Єремєєвих з Івахівами, дають і беруть хабарі і тд. І таких серед нас десь 40-50%.

Якщо не більше...

Опубліковано (змінено)
  Цитата

Ой ну не нийте ви за ті податки, можна подумати що пенсіонерів впряжуть платити 1000 грн в рік за хрущовку. Можна подумати що якщо піднімуть ціни на газ що по такій ціні хтось буде платити. І так далі. Я тут вже одному панікьору "всьо пропало" писав, повторюся.

Обурює не це. Є два виходи підняти економіку - наповнити бюджет за рахунок збільшення зовнішніх доходів держави (модернізація підприємств і збільшення експорту продукції за кордон і т.д.) або за рахунок внутрішнього ринку (податки, збільшення імпортних мит і т.д.). І чомусь наша влада бачить тільки другий варіант, ну і ще кредити брати вагонами. Ось це і не подобається.

А на рахунок пенсіонерів, так, їм дійсно буде важко платити додаткові гроші за газ, за квартиру і т.д. І якщо вас це не хвилює, то це не значить, що проблеми немає.

Змінено користувачем Frank Cowperwood
Опубліковано
  В 26.12.2014 в 15:04, Vadimm сказав:

Ой ну не нийте ви за ті податки, можна подумати що пенсіонерів впряжуть платити 1000 грн в рік за хрущовку.

Можна подумати що якщо піднімуть ціни на газ що по такій ціні хтось буде платити.

І так далі.

Я тут вже одному панікьору "всьо пропало" писав, повторюся. Ви так трясетесь за власну кишеню, щоб бува з вас не здерли лишньої гривні податку, що мимоволі складається враження, що якби до вас в дім хтось увірвався, заткнув рота пачкою купюр, згвалтував жінку, насцяв у чайник і розмалював гавном шпалери, то ви б особливо і не звернули увагу, бо ж профіт є.

Чим ви відрізняєтесь від бабульок які за гречку голосують за Льоню-космоса або за 500 грн за Палицю/Констанкевич? Якщо вас можна купити, то оголосіть ціну.

от я за ті податки буду нити

по тій причині - що обіцяли реформи , а їми і не пахне

але офшори ми не ліквідуємо , олігархів не чіпаємо...

тобто багаті й далі не платять,а пересічні українці почнуть платити ще більше ...

далі не продовжуватиму ...

• +1 3
Опубліковано

Чомусь ніхто не задумується що чергове підвищення цін на газ ніяк не може догнати (індексувати) підвищення курсу долара. І скільки не підвищуй, доларову ціну газу гривнева ціна не дожене.

Опубліковано
  Цитата

Чомусь ніхто не задумується що чергове підвищення цін на газ ніяк не може догнати (індексувати) підвищення курсу долара. І скільки не підвищуй, доларову ціну газу гривнева ціна не дожене.

Ви мабуть забули, але в більшості населення зарплати і тим більше пенсії не індексуються відносно долара.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...