Перейти до змісту

Яикй виробник сухих будівельних сумішей кращий?

Coding

38 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Яикй виробник сухих будівельних сумішей кращий?

Власне цікавить яким матеріалом краще армувати пінопласт та оздоблювати фасад будинку?

У кожного з цих виробників є своя система по оздобленню. Але яка краще/дешевше? Можливо хтось недавно мав з цим справу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже ніхто немав з цим справу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Церазіт-не поганий матеріал але дорогий,є аналоги дешевше.Саме головне не брати універсальні клеї(типу для приклеювання та армування ),кожен клей має відповідати своїм потребам.,якщо для приклеювання значить тільки клеїти і навпаки.

Ще хочу написати що дуже дешевий клей не може бути хорошим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аме головне не брати універсальні клеї(типу для приклеювання та армування ),кожен клей має відповідати своїм потребам.,якщо для приклеювання значить тільки клеїти і навпаки. Ще хочу написати що дуже дешевий клей не може бути хорошим.

дякую. про Kreisel щось можете сказати? Люди пишуть, що він по якості так як і церезіт, але дешевеший

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пінопласт дешевше і швидше клеїти на пінку.

а стосовно матеріалів то в кожної фірми є кращі і гірші матеріали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пінопласт дешевше і швидше клеїти на пінку. а стосовно матеріалів то в кожної фірми є кращі і гірші матеріали.

Про поклейку я не запитую.

Про якість в однієї фірми - це ви про що?

Є наприклад церезіт - у нього для армування ст-85, для приклеювання ст-83. І все другого не дано! Є ще правда піна для приклеювання, але це вже інша "опера"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я про те що наприклад грунтовка краща ( на мою думку) церезіт ст 17 супер клей для плитки ансерглоб 33-34

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Своє слово (інколи дуже вагоме чи принципове) у виборі також можуть сказати майстри, яких Ви візьмете для виконання роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Своє слово (інколи дуже вагоме чи принципове) у виборі також можуть сказати майстри, яких Ви візьмете для виконання роботи.

цілком з вами згідний якщо майстер вибирає сам матеріал з якого краще на його думку робити ремонт, і ціна задовольняє замовника, тоді і більше відповідальності несе майстер за неякісну роботу

цілком з вами згідний якщо майстер вибирає сам матеріал з якого краще на його думку робити ремонт, і ціна задовольняє замовника, тоді і більше відповідальності несе майстер за неякісну роботу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я про те що наприклад грунтовка краща ( на мою думку) церезіт ст 17 супер клей для плитки ансерглоб 33-34

Anserglob зараз не найкращий вибір, товстим шаром дуже втягується, раніше такого не помічав. Концентрат грунтовки взагалі зіпсувався, хіба що на ринку здебільшого підробка.

Добрий клей був Scanmix, і концентрат від цієї фірми найдешевший варіан, при цьому досить якісний. Останнім часом не видно у продажі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я стараюсь якщо є можливість заказувати матеріали з Польщі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу від теми далеко віддійшли...(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чого про ФЕРОЗІТ забули? Великій вибір, відгуки-нормальні..і не дорогий..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чого про ФЕРОЗІТ забули? Великій вибір, відгуки-нормальні..і не дорогий..

Добавив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і не дорогий..

не дешевший від церезіту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я стараюсь якщо є можливість заказувати матеріали з Польщі

Але зараз з цим курсом, чи вигідно буде?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вигоду потрібно шукати не в ціні, а в якості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

ЩЕ актуально. підкажіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЩЕ актуально. підкажіть.

Не буду як жаба своє болото хвалити, але якщо треба церезіт, можу і ціною зацікавити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не буду як жаба своє болото хвалити, але якщо треба церезіт, можу і ціною зацікавити

зацікавте декор. штукатуркою та грутовкою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зацікавте декор. штукатуркою та грутовкою :)

Я можу зацікавити декоративною шпаклівкою і грунтовка є теж .. в ЛС координати зкину)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...