Перейти до змісту

Относительно "кармы" на этом сайте.

Rodomsky

Рекомендовані повідомлення

Якого хуя милого питається блокуються учасники форуму? Якщо створюєте подібний ресурс, то сторюйте його ДЛЯ народу а не ПРОТИ нього. Блокуватись мають спамери, флудери, тролі, які не несуть адекватну інформацію. Зробили форум. гаразд... але ведіть себе гідно... бо таке враження що адмінам по 13 років, і вони собі граються у віртуальних начальничків. Дитячий садочок. Я є керівником однієї з найбільших проукраїнських спільнот в мережі, але не дозволяю собі блокувати учасників за комерцію та навіть рекламу. Полішуки заспокойтесь і піднімайте культурний та ментальний рівень нашого краю.. але розпочати перш за все потрібно з себе...

Можна взнати, що за спільнота така?

http://board.lutsk.u...atel-skulptura/

щось мені ця тема, когось нагадала :_07:

big_38b8fe6902cd14c26e20140330152509.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
от зараз із цієї теми люд дізнався про ту щодо "асоціації" і далі мінусує цю болючу картинку ...прямо вброс страшний.... атиукраїнска пропаганда аж ))))) :_07:
GO1C9_ANaVU.jpg

Я тобі там вліпив - і тут би вліпив, за те що кал цей розповсюджуєш.

Якого хуя питається блокуються учасники форуму? Якщо створюєте подібний ресурс, то сторюйте його ДЛЯ народу а не ПРОТИ нього. Блокуватись мають спамери, флудери, тролі, які не несуть адекватну інформацію. Зробили форум. гаразд... але ведіть себе гідно... бо таке враження що адмінам по 13 років, і вони собі граються у віртуальних начальничків. Дитячий садочок. Я є керівником однієї з найбільших проукраїнських спільнот в мережі, але не дозволяю собі блокувати учасників за комерцію та навіть рекламу. Полішуки заспокойтесь і піднімайте культурний та ментальний рівень нашого краю.. але розпочати перш за все потрібно з себе...

Клонів, теж блокують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от зараз із цієї теми люд дізнався про ту щодо "асоціації" і далі мінусує цю болючу картинку ...прямо вброс страшний.... атиукраїнска пропаганда аж ))))) :_07:
GO1C9_ANaVU.jpg

а я тобі помилково поддержал вліпив щойно))))

ок калл .... чому калл? аргументуй... я ж спокійно адектватно питаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pavelix, Ну так онови сторінку, і нажми убрать поддержал.

На рахунок картинки, тобі вже відповідали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от зараз із цієї теми люд дізнався про ту щодо "асоціації" і далі мінусує цю болючу картинку ...прямо вброс страшний.... атиукраїнска пропаганда аж ))))) :_07:GO1C9_ANaVU.jpg

Ще одна продубльована картинка без "скритого текста" і хтось за оверквот - буде форум лише читати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Бунт на корабле" :g04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от зараз із цієї теми люд дізнався про ту щодо "асоціації" і далі мінусує цю болючу картинку ...прямо вброс страшний.... атиукраїнска пропаганда аж ))))) :_07:GO1C9_ANaVU.jpg

Ще одна продубльована картинка без "скритого текста" і хтось за оверквот - буде форум лише читати!

Виправив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pavelix, Ну так онови сторінку, і нажми убрать поддержал.

На рахунок картинки, тобі вже відповідали.

таки да...відповіли...бо то погані рускі написали ту картінку знач то зло вьсо капут.... ок зрозумів вас....

аналогічно мабуть Кисельов мозок промиває росіянам... що не покажуть україніці чи не напишуть усьо зло фашисти караул...

втомився...не буду сперечатись...

за картинку сорі... винен...всенсі що не сховав у спойлер

upd

виправив..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

А що ви хочете робити з плюсами?

Плюси, мінуси - це лише цифра, яка в житті абсолютно нічого не вирішує, то навіщо так за це хвилюватися?

В жизни - не решает. Но здесь оценивают людей, не видя их вживую.

А що тут дивного? Якщо ви у віртуалі негативний персонаж - вам мінусують карму. Якщо у реалі - мінусують зуби :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну хто там ще хоче понити за куйову карму, давайте ссилки в тему - ще пару мінусів залишилось, поділюся з радістю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну хто там ще хоче понити за куйову карму, давайте ссилки в тему - ще пару мінусів залишилось, поділюся з радістю.

отут усі мої пости мона мінуснути... :_02:

Pavelix, ця картинка виглядає вельми недолуго в той момент, коли кацапи розпочали проти України немотивовану агресію, і самі ж і нагнітають ситуацію, захлинаються від ненависті, самі брешуть.

Якщо вони такі розумні, хай би показували такі картинки німцям в 41-му.

тільки її вам послав я, не кацап а житель луьцька...сусід... ладно вже як ви ставитесь до жителів Росії... хоча й з ними нас різниця лише в тому чим нам промивають мозок... але у межах держави своєї...у межах луцька вкінці кінців вислухати думку один одного і поважати її можна.... інакше просто неадекват...не знаю як ще називать таке...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, яка мета даної теми?

Ну як "яка", на момент старту теми була в чувака репа -22, зараз стала -5. Хід моїх думок зрозумілий? ;)

d.u.a.l, більше ніж зрозумілий :_02: від -22 до +1, не слабенький "підйомчик "
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pavelix, україніці Українці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pavelix, україніці Українці.

Ura, Українці українці

це не власна назва ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут можна довго теревенити але не на часі і не в цій темі...

голвне щоб інакомисліє не було наказуємо...

Як що "інакомисліє" адекватне- так. Думаю ти не будеш заперечувати, що пости :_02: "проросійськіх тролів", це вже не "інакомисліє?

Так таки да... але ж слід якось відділяти тролів від не тролів)) я ж не просто вброс зробив щоб обісрать когось, а висловив думку культурно...

важка тема короч...політика... скільки людей стільки думок... кожен думає що розумніший іншого... і летять образи.

Pavelix, ця картинка написана кацапами для виправдання їхньої пропаганди. Хай на себе подивляться, які вони "вменяємі".

Хех... ну ок ))) неахй кацапами))) та нехай гітлером.... який пункт вас дак обурює і ви з ним абсолютно не погоджуєтесь...)) чи зміст значення не має? головне шо то кацапське і фсьо то є зло))

Да не сперечайся ти з ними, (це приватний ресурс) скільки не розчісуй козла, він ним й залишиться, дивують особливо люди у яких суперкарма, а дозволяє собі ображати простих форумчан, при цьому адміністрація ніяк не реагує, вони самі апають один одного))) Добре хоч залишились адекватні люди, які правильно вміють оперувати фактами та робити з цього висновки....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

maidan, Ух, сказав як відрізав.

Vadimm, Власне діло не в великій букві, а україніці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, вони самі апають один одного)))

Приклад навести зможеш?? Чи то так, аби папі_лікати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут далеко ходити не треба, якщо проблеми з зором то лови

При чому обізвав цей європеєць не тільки мене як я розумію, з такою кармою як у нього балатуватись треба, і знайшлись свідомі європейці які його підтримали, це звичайно ваше право висловлюватись як бажаєте, але повинні бути якісь рамки, дітвора ж читає....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.u...entry1053018865

При чому обізвав цей європеєць не тільки мене як я розумію, з такою кармою як у нього балатуватись треба, і знайшлись свідомі європейці які його підтримали, це звичайно ваше право висловлюватись як бажаєте, але повинні бути якісь рамки, дітвора ж читає....

Підтримую Cherman , ти - ідіот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дітвора ж читає....

Дітвора "політику" не читає.

І взагалі, maidan, приходьте на ДН Борди - побачите кожного свого "ворога" вживу ^_^

Або на мітингах шукайте помаранчевий прапор - то теж "наш".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) він не адмін і не модер.

2) Карма в нього ще дитяча:)

3) Жоден модер та адмін йому плюс не поставив!

а посєму - просто голослівні сотрясання повітря нічим не підтверджені накнопані слова..

При чому обізвав цей європеєць не тільки мене як я розумію

І ще одне. Якщо людинв обізвала тебе ідіотом і змогла це довести - то ти ідіот.

Хочеш з цього приводу посперечатися?? Звернися до difoto. Він уже добрий десяток користувачів ідіотами назвав, і не голослівно, а зміг це довести. Хочеш спробувати??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І, взагалі, чомусь більшість користувачів на борді може вести дискусію абсолютно цивілізовано і осмислено, допоки в тему не влазить якийсь безграмотний неадекват.

я теж по вашому неадекват коли висловлюю свою точку зору... а ви навіть не розібравшись в ній і не зрозуміши відразу на три букви)))

чомусь є такі користувачі як odna які взмозі адекватно спілкуватись... а є люди які важають що пізнали істину з того чи іншого питання, важають свою думку єдино правильною, та ще й дозволяють собі ображать інакомислячих..

Всі так впевненні: о асоціація, європа, заживьом теперь... я у 2005р був теж такий...заживьом так заживьом..я тільки за... як шо повернеться покаже час, а принижувать інших бо вони з тобою не згідні... хех...

Щодо суті теми то важаю що систему карми чи репутації можна було б реалізувать досконаліше... чи то добавить і можливості +сить -сить усім.... чи то розділить по розділам... ну але то таке .... я у тому не спец... раз модери так придумали знач так мо і прально...

а от систему покарань за образи ввести б не гіршу ніж за апання тем...тоді культура спілкування виросла б..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

maidan,

ти ідіот, якщо залежиш від чужої думки

ти ідіот, якщо хочеш бути однотипним, як всі

ти ідіот, якщо визначаєш цінність слів від форумного статусу

ти ідіот, якщо ще не знаєш цитати мусорщика

...

ти ідіот, якщо після цього всього вирішиш стати унікальним набравши -500, по собі скажу - це неможливо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я теж по вашому неадекват коли висловлюю свою точку зору... а ви навіть не розібравшись в ній і не зрозуміши відразу на три букви)))

З чого ти взяв, що тебе послали не розібравшись? Я, наприклад, прочитав все що ти постив в тій темі, подумав-помислив... і замінусував усі твої пости, як ти і просив. Магу і послать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, на замєтку, тим, кого послали: Послали- ну и ладно! это же не партсобрание, явка не обязательна! :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...