Перейти до змісту

Допоможіть з перепрошиттям модему "Київстар" TP-LINK

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Вирішив змінити провайдер і маю такого роутера - TP-LINK Модель TL-WR741ND. Він прошитий під "Київстар". Мені сказали що його можливо перепрошити і використовувати далі. Знайшов сайт де написано як це робити але не зовсім все зрозумів.

В мене Версія - Ver: 4.24 і на сайті з прошивками я щось подібну не знайшов.. або просто погано розуміюся в них

(ось сайт - http://www.tp-linkru.com/support/download/?model=TL-WR741ND&version=V4)

І ще не розумію куди його підключити якщо інтернет на пряму до комп'ютера підключений і чи взагалі потрібен інтернет під час перепрошиття...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Первое. Киевстар не устанавливает никаких ограничений на использование своих модемов(во всяком случае у меня таких ограничений нет). То есть вы можете продолжать использовать данный роутер и с другими провайдерами.

Второе. Если вам не хватает каких-то дополнительных опций, которых у вашего тплинка нет, то прошив его на другую официальную прошивку вы не получите ничего нового. Если вы хотите расширить возможности роутера, то вам нужна только прошивка dd-wrt, вот подробная инструкция как это делается: http://habrahabr.ru/post/165739/

Третье. Вам не нужен интернет, да и во время прошивки вам нужен будет коннект к модему, то есть порт сетевой будет занят. Вы вообще его не отключайте роутер от интернета, а просто закачайте файл указанный в инструкции на комп, а потом по вайфаю зайдите на роутер и в разделе "обновление прошивки" укажите путь к вашему файлу. А если у вас уже другой провайдер, то сначала стените прошивку по ссылке, а потом отрубитет инет от компа и подрубите модем к компьютеру патчкордом, но только через лан порт, а не через wan (то есть через любой желтый).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці з "датагруп" сказали що він не буде працювати. Тільки після перепрошиття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці з "датагруп" сказали що він не буде працювати. Тільки після перепрошиття.

Я не знаю з якими типами з'єднань датагруп працює, але якщо кажуть що не буде, значить вам точно тільки dd-wrt. Читайте по тому посиланню, що я дав. Тільки ревізію не переплютайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку спробуй. В нас специ ще ті з налаштувань обладнання абонента.

Головне яким чином підключаєшся до нету, якщо ніяких програмок авторизації додаткових не треба то точно без проблем і на роутері.

те що на ньому пише київстар нічого не означає, в мене такий само, на ньому стоїть нормальна прошивка, лише заводські логін пароль київстара, але це на роботу не впливає.За цим посиланням глянь який в тебе точно роутер версія /ревізія http://www.tp-linkru...odel=TL-WR741ND

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...В нас специ ще ті з налаштувань обладнання абонента.

Головне яким чином підключаєшся до нету, якщо ніяких програмок авторизації додаткових не треба то точно без проблем і на роутері....

Не правда, на датагрупі дуже гарні специ є, звичайно, якщо йому це не дівчинка з загальної служби підтримки сказала. Я просто не знаю який протокол датагруп використовує, ніколи їх лан не пробував, але цей роутер не всі протоколи тримає, так як не всі роутери підтримують динамічний айпі, який є в цьому тплінку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сидів на такому роутері (правда не від Київстара) більше року на ДатаГруп

на стоковій прошивці ніяких проблем з підключенням не було, так що не бачу сенсу заморочуватися з dd-wrt

перш за все, треба спробувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нафіг DD-WRT чи Open-WRT.

Стандартної прошивки - з головою!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

привезіть рлутер, прошию. ки$встарівська не підійде, там не можливо вибрати свої днс-и. стандартна цілком пібійде, ддврт не потрібно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

привезіть рлутер, прошию. ки$встарівська не підійде, там не можливо вибрати свої днс-и. стандартна цілком пібійде, ддврт не потрібно

Прошивка роутера Киевстар TL-741ND це всього 5 хвилин ось посилання:

http://routers.in.ua...rovajderov.html

Я обновляв так свій роутер, теж київстарівський,

коли підключали аірбайтівці запитали чи на офіційну прошивку перешив

Прошивка роутера Киевстар TL-741ND Источник: http://routers.in.ua...rovajderov.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую, 4iter мені допоміг і все працює. Можна закривати тему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Попав до мене теж роутер Київстаровський Ver: 4.24, роблю ніби все як камасутра пише, а вибиває помилку, здається 2300 "слишком большой размер вибраного файла"

Що не так? Ніби руки не криві, а де знайти "правильну" прошивку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nexy, а чому вирів змінити провайдера? (просто цікаво)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він вже певно забувся причину, рік пройшов

По роутеру хтось підкаже щось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А прошивку мош кинуть? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

call me or PM пива не портебую :)

скинь версію HW і FW роутера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А прошивку мош кинуть? :blink:

якщо память не підводить то спочатку відкати прошивку ьреба а потім вже обновляти новою(з сайту)

в київстаровчькій прошивці dns прописантй наглухо вроді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...