Перейти до змісту

Правий сектор

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну так швидко відремонтував і витер руки і ноги.

А чисельність солдатів та техніки обявляти зовсім не треба.

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Є гілка сам,ооборони,там номер Костянтина є,наберітб йому він передасть,забере у луцьку,в принципі

Потрібна саме комплект роби,але й кофтам знайдемо застосування,також навіть ганчірок,шмаття немає.

Ну так швидко відремонтував і витер руки і ноги.

А чисельність солдатів та техніки обявляти зовсім не треба.

А це хіба. достовірна інформація?,я тут не для можна,не можна пишу,а є реальна

Потреба,також багато є аферистів....

Опубліковано

дома є декілька спецівок з організації. нові. штани + "спецовка". може навіть і берци будуть. + ще тре пошукати дощовики.

якби хто передав то без проблем віддав би.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Borys Filatov

Я стою в одном шаге от того, чтобы рассказать всем какой сброд представляет собой "Правый Сектор".

Спокойной ночи всем кого это касается.

Опубліковано

Borys Filatov

Я стою в одном шаге от того, чтобы рассказать всем какой сброд представляет собой "Правый Сектор".

Заітригував!.Чекаєм серіалу?

Опубліковано

Borys Filatov

навряд чи він зможе розповісти щось таке, про що ми не здогадувались)

Опубліковано

Borys Filatov

навряд чи він зможе розповісти щось таке, про що ми не здогадувались)

Думаю що може. :)

Опубліковано

Borys Filatov

Еще раз о ПС.

Местные полевые командиры совершают недопустимые действия и руководство просто обязано навести порядок.

Борислав Береза пообещал отреагировать. По результатам этого расследования будем делать выводы.

Что касается моих "манипуляций". Вчера я намеренно сказал, что стою "в одном шаге" от обнародования ситуации. Меня услышали и обещали незамедлительно отреагировать. Поэтому мой последний шаг не сделан.

Надеюсь, что все сделают выводы и конфликт будет исчерпан.

Опубліковано

ну які такі "нєдапустімиє дєйствія"?) катування сепаратистів? убивства сепараторів "втьомную"?) конфіскація майна якихось дармоїдів?

чи, може, якогось мусарка чи вояку продажного замордували? чи про терор населення, яке підтримало сепаратистів?

он в одному з підпільних батальйонів відверто зізнались, що стріляли по ногам любителям поприкривати сепаратистів "живим щитом". і що?

навряд чи він зможе розповісти щось таке, що нас сильно здивує і ми всі скажемо "оце так, оце неочікувано!"

давайте будемо відвертими-приїжджих росіян, чеченців і осетинців серед сепаратистів багато, але ще більше місцевого східняцького бидла, котре вирішило стати "вершителем судеб" і погратися в Бога, вирішуючи на блок-постах і в своєму місті зокрема, хто на їхню думку достойний жити, а хто ні.

і я вважаю, що оцих 19, 25, 30, 40-літніх місцевих довбойобів, які взяли в руки зброю від сепараторів, треба знищувати як собак, усіма доступними методами. подивіться на їхні "інтелігентні" обличчя-вчора було безробітне х..ло на шиї у батьків, а сьогодні "суддя Дред" місцевого розливу-сам собі прокурор, суддя і адвокат.

навряд чи Борис Філатов зможе мене чимось здивувати. після того як побачив вбитих і покалічених на майдані, я певно зачерствів.

Опубліковано

треба знищувати як собак, усіма доступними методами.

за що ж ти так собак не любиш? :(

ПЕРЕПРОШУЮ, як скажених собак!

Опубліковано

Певно, Філатов веде мову про діяльність ПС на місцях, а не на передовій.

та щось про ПС на передовій я не чув. можливо помиляюсь, але...

Опубліковано

14153516858_5b9c4241d0_z.jpg

Нічого собі жирдяй зліва. :) На фронт його, хай зжене десяток кілограм.

)))) вони фронту чи передка не люблять, їм бач особняки багатеньких крахоборів подавай, чим побільше та побагатіше, шоб вони там вершили свою менструацію та кишені набивали, а воюють хай дурні.

Опубліковано

Нічого собі жирдяй зліва. :) На фронт його, хай зжене десяток кілограм.

Ти шуткуєш друже - на фронт))) Там же стріляють))))
Опубліковано

«Правий сектор» на Волині знайшов шість будинків комуністів Петра Симоненка та Ігоря Калетніка. Ці будинки знаходяться на узбережжі озера Світязь в урочищі «Гряда». Поряд цих будинків вертолітний майданчик.

Про це повідомили в прес-службі «Правого сектора» Волині.

Стало відомо, що підставними власниками цих будинків є: така собі Марія Г. – мешканка Одеської області, Володимир А. – мешканець Донецька, Володимир З. – мешканець міста Маріуполь, Олена Г. – мешканка міста Херсон та одне зі столичних ТзОВ.

Зокрема опікувався на Волині цими будинками один із депутатів обласної ради.

«Правий сектор» Волині вимагає націоналізувати ці шість будинків та переформатувати їх в пансіонат реабілітації для постраждалих та членів їхніх сімей під час Майдану та бойових дій на Сході.

13 червня активісти збираються організувати екскурсію до маєтків.

http://4vlada.com/volin/35967

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Мєнт засвітив котли)))

Ціна від 6000 € до 12 000 €

Бідує"чорно")))))) Їм вже тре шини класти в запаленому вигляді. Дуже вже вони скоро почали забувати про Майдан, ой дуже скоро.
Опубліковано

Спецгрупа "Правого сектора" в координації з українськими військовими на Донеччині затримала довірену особу одного з лідерів бойовиків Дениса Пушиліна.

Про це повідомляє голова партії "Правий сектор" Дмитро Ярош у себе в Facebook.

Згідно з повідомленням, затримано "лідера терористів ДНР м. Вугледар громадянина Гільова Петра Борисовича, який є довіреною особою Пушиліна і куратором сепаратистів по західних регіонах Донецької області".

У затриманого вилучені посвідчення і перепустки ДНР, в тому числі до всіх її "державних установ", а також флешки із розвідувальною інформацією по українських блокпостах, зазначає Ярош.

"Гільов за його власними свідченнями, очолює цілу терористичну мережу, до складу якої входить декілька сот осіб, а також є організатором референдуму 11 травня у кількох містах та сільських районах Донбасу", - наголошує лідер "Правого сектора".

За даними "Правого сектора", будучи тренером з карате, Гільов залучав спортсменів спочатку до виїздів у якості тітушок на Київський Антимайдан, а в останні місяці - до збройних загонів терористів.

"Гільов відомий у Вугледарі та його околицях своєю активною антиукраїнською позицією та переслідуванням українських активістів".

"Наразі Гільов охоче дає покази проти своїх подільників і невдовзі буде переданий в руки СБУ", резюмує Ярош.

Опубліковано

Дуже вже вони скоро почали забувати про Майдан, ой дуже скоро.

А я колись писав в якійсь темі що треба їхні робочі кабінети обклеїти фотками з Майдану, а не євроремонти поновлювати.

Відвертими фото!!! де СЛЬОЗИ!!! КРОВ!!! СМЕРТЬ!!! Щоб, падлюки, незабули завдячуючи кому воно туди попало.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...