Перейти до змісту

Нова влада-новий дракон?

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Друзі,в той час,як всі очі прикуті до Криму, нова влада вибудовує свою вертикаль,подібну до попередньої. Посади отримують люди,гниліші за попередніх.

Пропоную в цій темі обговорювати всі призначення,в першу чергу призначення чиновників в нашій області і в місті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь

Після призначення нового губернатора до самооборони, люстраціі, (авто)майдану - довіри нуль.

ПС - нуль. Так, як не вирішив, чи не висловив свою думку стосовно дій Саши Белого.

П.С. Надіюсь, що можливо це є тимчасово поки не розрулиться нагальніша проблема з РФ

ППС А обіцяв хтось ставити аполітичних та професіоналів, а насправді все навпаки - ставим своіх депутатів різних п....лів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені не зрозуміле призначеня Авакова на посаду міністра МВС...ця людина зовсім далека від силових органів, олігарх із статками 350млн. дол.,

раніше ніколи не був депутатом, пройшов в Батьківщину за гроші...і тут відразу міністром, закладається думка, для того щоб дерибаними держ.кошти 15 807,883,2 грн (Держ.бюджет, видатки на 2014)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після призначення нового губернатора до самооборони, люстраціі, (авто)майдану - довіри нуль.

ПС - нуль. Так, як не вирішив, чи не висловив свою думку стосовно дій Саши Белого.

П.С. Надіюсь, що можливо це є тимчасово поки не розрулиться нагальніша проблема з РФ

ППС А обіцяв хтось ставити аполітичних та професіоналів, а насправді все навпаки - ставим своіх депутатів різних п....лів

Це просто було відомо за задалегіть! Всі вони гаразд обіцяти! Ці професіонали вгонять нас в більшу чорну дирку! Тільки люди дарма загинули!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це просто було відомо за задалегіть! Всі вони гаразд обіцяти! Ці професіонали вгонять нас в більшу чорну дирку! Тільки люди дарма загинули!

Е тільки один ВЕЛИКИЙ позитив. Думаю красти вже так легко не вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нова влада почала масову зачистку всіх посадових осіб - від заступників до начальників управління... хоча мені здається, що люди, які більш-менш розбираються в поточній роботі - зараз як ніколи необхідні. прикро, що ніхто не рахується з думкою професіоналів, а лиш намагаються впхати своїх.... все як завжди................

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені не зрозуміле призначеня Авакова на посаду міністра МВС...ця людина зовсім далека від силових органів, олігарх із статками 350млн. дол.,

раніше ніколи не був депутатом, пройшов в Батьківщину за гроші...і тут відразу міністром, закладається думка, для того щоб дерибаними держ.кошти 15 807,883,2 грн (Держ.бюджет, видатки на 2014)

Дійсно, до обрання міністром МВС, нічого спільного з данною структурою не мав.Юридина освіта, судячи з біографії, також відсутня.

Тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Система не помінялась, помінялись лише обличчя. Але є надія, що після підписання асоціації з ЄС нашу владу заставлять провести ряд реформ. І все це жорстоко контролюватиметься ЄС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тимчасовими міністрами можна не перейматись. Подивимось по його справах. Міністром поставили напевно тому що його дуже щемила попередня влада, і він не буде лояльним по відношенню до неї. А на місці да, є проблема. І проблема не в тому що поставили когось гнилого, а в тому що ми не можемо знайти достойного і його підтримати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тимчасовими міністрами можна не перейматись.

Дйсно, тимчасові вони і в Африці тимчасові :) Та й часи зараз інші, слава Богу, за "реверанси " люди і спитати можуть. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дйсно, тимчасові вони і в Африці тимчасові

"Нет ничего более временного, чем постоянное"

(с) російське (о майн гот!) народне прислів'я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навпаки. "Нет ничего более постоянного, чем временное". Так буде правильно.

А взагалі то зарано судити про чиюсь кваліфікацію. До цього в нас міністр юстиції була з дипломом ПТУ, а Президент взагалі двічі несудимий і без будь якої освіти. Все по Леніну "Каждая кухарка может управлять государством". Час покаже, чи були нинішні призначення правильними. Хоча ця тенденція повернення до "кумовства" не подобається, звичайно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та воно , в якіїсь мірі, не тільки російське, Vadimm :_02: Є надія, що ці тимчасові, якщо народ України дозволить їм залишитись на цих посадах, будуть робити свою роботу на совість :_02: Інакше, Башкалєнко пристібнутий на сцені, буде дитячою забавкою :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на місці да, є проблема. І проблема не в тому що поставили когось гнилого, а в тому що ми не можемо знайти достойного і його підтримати.

Як це толкових на місці немає?

Коли був майдан - крику було, що самі будемо вибирати, ну або хочаб люди мають добровільну люстрацію пройти.

А поки нікого ніхто не питав.

Ей люстраційна комісія! Що там наш новий губернатор? Чи що ви скажете по голові райради, якого мали за корупцію судити і справа вже розслідувана от тільки не знаю чи суд був.

Чи вам вже монетку дали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на місці да, є проблема. І проблема не в тому що поставили когось гнилого, а в тому що ми не можемо знайти достойного і його підтримати.

Чи що ви скажете по голові райради, якого мали за корупцію судити і справа вже розслідувана от тільки не знаю чи суд був.

Будь-ласка детальніше, бо народ не в курсі. Тема створена для всестороннього опису кандидатур, тому викладайте на обговорення "розгорнуту" інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я свою бачення висловлю:

Призначили посадовця (будь-якого) -

х - та він ще ж ***, я не хочу такого посадовця!

у - ще й без освіти, як такого *** посадовцем призначили?

z - народу ніхто не запитався, казли!

xx - ого, призначили регіонала, він же ж ***!

уу - я його не знаю, значить він ***!

zz - кругом всі ***,один я дартаньян, але мене ніхто не призначить :(

ху - хммм, може він і професіонал, але ж в нього мерседес, значить він його вкрав, він - ***!

...

Напрошуються висновки:

1) всім не догодиш, призначили когось, хтось скаже шо Він бовдур, другий - шо злодій, третій, шо Його судити пора, четвертому не подобається, шо Він був ДПЮшніком, а не закінчив курси губернатора, пятому пофіг, але вважає шо влада псує людей, а значить Він поганий, шостому не подобається Його ніс ітд.

2) зараз можна (принаймні складається враження, що можна) повпливати на владноможців тим самим Майданом, Громадою - повного свавілля, на мою думку, не буде. Тому давайте судити за вчинками.

3) "все й відразу" тільки в мишоловці - людина з печери теж не на другий день вилізла. Тобто потрібен час, хоча б мінімальний. Бо мем: Хто ми? - Народ! Чого хочемо? - Все! Коли ми цього хочемо? - Вже! - на жаль, фантастика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я свою бачення висловлю:

Призначили посадовця (будь-якого) -

х - та він ще ж ***, я не хочу такого посадовця!

Згідний з тобою, скільки людей стільки й думок :_02: Але, як казав дядько Горбачов, консенсусу досягнути треба. В першу чергу цей посадовець повинен бути професіоналом. Що стосується приналежності данної кандидатури до колишньої влади.... Колись більшовики, під жорстким контролем, використовували колишніх "царських" службістів, до поки не виховували своїх. Але, надіюсь, є такі й серед тих, хто дійсно хоче і може щось зробити для України. Немає сенсу шукати досконалих і незаплямованих серед тих, хто пропонується як кандидат до влади- у кожного, в якісь мірі, "рильце в пушку". Професіоналізм, порядність, бажання робити свою роботу якісно, з користю для держави і людей- один із критеріїв при виборі кандидатур. Беручи до уваги, що люди зараз можуть контролювати( на скільки то можливо), дії влади, залишається просто дати вибраним можливість проявити себе :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи що ви скажете по голові райради, якого мали за корупцію судити і справа вже розслідувана от тільки не знаю чи суд був.

Будь-ласка детальніше, бо народ не в курсі. Тема створена для всестороннього опису кандидатур, тому викладайте на обговорення "розгорнуту" інформацію.

Кримінальне впровадження, яке б вже давно мало бути передане до суду на пана Гвоздецького.

Я не прокурор і не суддя і яка його доля не в курсах взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, все будет видно потом по стране....они итак реально камикадзе.

Я лично больше переживаю за луцких, чтоб на старые гнилые грабли не наступили...

Исходя из всего происходящего все же держу хвост пистолетом, стараюсь помогать чем могу и верю, что мы сможем пересоздать нашу Украину и всё выдержим.

Слава Україні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vidomosti-ua.com/ukraine/85549

А как вам такая вот статейка понравится? Финита ла комедия люстрация?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просніться люди добрі 23 роки нас най...ють,а ви думаєте що буде краще,краще буде коли люди візьмуть автомати і цю владу з землею зрівняє,роки йдуть а а змін ніяких,тільки більшає мілліонерів та корупціонерів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже у нас на Волині до влади прийшли дійсно недалекі люди. Цікаво хто дав розпорядження зробити те про що йде мова у цій статті:

Сміття з барикад у Луцьку вивезли до замку. ФОТО

Шини та мішки з піском, які використовувалися як матеріал для будівництва барикад навколо приміщення Волинської обласної ради, вивезли та вивантажили неподалік Луцького замку в парку.

Відповідні фото виклали на Фейсбуці у групі «Євромайдан Луцьк».

«Революційне сміття. Люди, яка тварина це зробила? Після прийняття рішення прибрати барикади від ВОДА, якесь дибільне вивезло сміття в парк. Як провести люстрацію мізків цій потворі? Підскажіть, хто цим займався. Знайти і покарати по закону.Повна розруха в голові. Мешканці сусідніх вулиць в шоці», - написав користувач Сергій Панас.

Водночас в прес-службі «Самооборони» повідомили, що пісок та шини вивезли до парку, бо там ветерани Збройних Сил планують облаштувати парашутну вежу та майданчик для дітей.

cb-1528601752113801480470163419888n.jpg

cb-17799397521136948138141894686580n.jpg

cb-19593477521136381471531299764181n.jpg

cb-1979644752113504813833246174625n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

самооборона чи жіночка на ім'я люстрація призначали нового губернатора?

чи звичка, що все зроблять за тебе, а ти просто критикуватимеш?

Посади отримують люди,гниліші за попередніх.

факт. сперечатись не має сенсу. треба думати, що ми можемо з цим робити.

ще цим падлюкам дуже путін з кримом допоміг. вони зараз все списують на те, що питання не на часі, у нас ж передвійськовий час...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правий Сектор Волинь

Лідеру ВО «Батьківщина»

Тимошенко Ю. В.

Голові Волинської ОДА

Голові Волинської обласної організації

ВО «Батьківщина»

Пустовіту Г.О.

Голові Волинської обласної ради

Члену бюро Волинської обласної організації

ВО «Батьківщина»

Вітру В.С.

Заступнику голови Волинської обласної ради

Члену бюро Волинської обласної організації

ВО «Батьківщина»

Гузю І. В.

Звернення

5.03.2014 на пленарному засіданні 24-ої сесії Волинської обласної ради головуючим було оголошено про повернення до лав фракції ВО «Батьківщини» депутата Петра Олешка. Останній своєю заявою повідомив обранців найвищого представницького органу Волині про свій вихід з депутатської групи «Нова Волинь» та вступ до фракції ВО «Батьківщина».

Звертаємо вашу увагу на те, що Петро Олешко давно відомий волинянам своїми політичними «міграціями». Спочатку він стає депутатом обласної ради завдяки ВО «Батьківщина» і входить до відповідної фракції. Потім, спокусившись на обіцянки колишнього голови ОДА Бориса Клімчука, де-факто входить до провладної більшості. В нагороду Петро Олешко 8 жовтня 2013 року отримує посаду керівника Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, а 20 грудня (!) 2013 року, вже в розпал Революції Гідності, оголошує про свій відкритий перехід до провладної депутатської групи «Нова Волинь».

Дивує той факт, що публічного заперечення входження Петра Олешка до фракції «Батьківщини» під час сесійного засідання не відбулось. Поза тим, чимало депутатів обласної ради від ВО «Батьківщина» на словах позиціонують себе в якості невтомних борців з політичними перебіжчиками, постійно наголошують на гострій потребі очищення влади.

У зв’язку з вищенаведеним, звертаємось до адресатів з питаннями:

1. Чи варто оцінювати цей факт, як своєрідну «амністію» всім політичним перевертням («тушкам») – вихідцям з «Батьківщини» і відтепер вони можуть безперешкодно повертатись в лоно партії, яка дала їм путівку в політичне життя?

2. Чи означає це, що ВО «Батьківщина» з початком президентської кампанії активно проваджує принцип «подвійних стандартів» , коли лідери говорять одне, а на місцях чинять згідно потреб, не особливо дотримуюючись проголошених принципів?

3. Чи буде поширюватись принцип лояльності до «тушок» на всіх керівників-приспішників антинародного режиму Януковича і вони теж будуть згодом вмонтовані в «оновлену» владу?

Повідомляємо, що головну відповідальність за виконання загальнонародної вимоги Майдану – очищення влади, з моменту формування Уряду несуть політичні партії, представники, яких увійшли до Кабінету Міністрів. «Батьківщина», як головний суб’єкт нової влади несе левову частку політичної відповідальності, ви особисто – персональну, відповідно до свого рівня впливу.

«Правий сектор» Волині окремо зазначає, що питання внутрішньопартійного і внутрішньофракційного життя нас не цікавлять. Але нашою незмінною і принциповою вимогою є звільнення з посад і недопущення до нової влади представників злочинного режиму Януковича. В зоні особливої уваги – силові і правоохоронні органи, лісомисливське господарство, керівники управлінь і установ медичної та освітньої галузей, державне управління, тощо.

У випадку іґнорування справедливих вимог народу по очищенню влади «Правий сектор» Волині заявляє про свою готовність захищати ідеали Майдану усіма доступними і відомими засобами та методами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...