Перейти до змісту

Війна

phantom

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Забрати в Росії треба все по Волгоград (навіть віддати ту територію Грузії) якщо війна буде, щоб до Чорного моря не мали виходу вагалі. От тоді буде простіше.

• Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

MACCEN, а ти не міг би мутний і неконтрольований потік своєї свідомості направити десь у друге русло? :)

а коли ми з вами перейшли на ТИ? Чи хамство це ваше друге Я?

Чи вас батьки не вчили ектикету?

Навіть не сумнівайся, все так і є.щасливої дороги

Опубліковано

Поляки знову радують кліпцем

Знаєте, в мене появилась ше одна думка. Пригадуєте тиждень назад інтерв"ю яника в Ростові? на скільки я пригадую, то там була фраза, що він не допустить збройного військового конфлікту чи щось таке в цьому роді. А потім появляється письмова просьба яника до Путлера, шоб той ввів війська в Україну. При цьому ми не отримали підтвердження чи справді то був яник, після того інтервью він більше не появлявся на камеру. І тут пішов шум, шо яник з інфарктом загримів в реанімацію. Можливо Яника просто (ну це мабуть не "можливо", а ОЧЕВИДНО) використали і показують нам папіру від імені яника. При цьому можливо Яник намагався добитись до ЗМІ і сказати, що він такого не робив, наткнувся на жорсткий тиск і отримав інфаркт. Це суто моя думка, але виглядає правдоподібно, як на мене

Опубліковано

О 15.55 американський ракетний есмінець USS Truxtun пройшов протоку Босфор та увійшов у Чорне море

Опубліковано

Знаєте, в мене появилась ше одна думка. Пригадуєте тиждень назад інтерв"ю яника в Ростові? на скільки я пригадую, то там була фраза, що він не допустить збройного військового конфлікту чи щось таке в цьому роді. А потім появляється письмова просьба яника до Путлера, шоб той ввів війська в Україну. При цьому ми не отримали підтвердження чи справді то був яник, після того інтервью він більше не появлявся на камеру. І тут пішов шум, шо яник з інфарктом загримів в реанімацію. Можливо Яника просто (ну це мабуть не "можливо", а ОЧЕВИДНО) використали і показують нам папіру від імені яника. При цьому можливо Яник намагався добитись до ЗМІ і сказати, що він такого не робив, наткнувся на жорсткий тиск і отримав інфаркт. Це суто моя думка, але виглядає правдоподібно, як на мене

якщо по простому, то що це мiняе ? З Путлера вiдповiдальностi й так нiхто не знiмае, неважливо по чийому проханню вiн вiйська вводив. А по друге, ты ще в тому оленю яничару ще людину хочеш побачити ? Навiть якщо е якась крапля совiстi в тому уродi й вiн проти вводу вiйськ (в чому я сильно сумнiваюсь, вiн й на трупах ладен назад у владу дертись) то це всерiвно нiчого не мiняе

Опубліковано

нє ну ясне діло що не міняє... просто хочу знайти причину раптового інфаркту. Якшо він там тепло і зручно розмістився, то з якого тоді інфаркт? хоча є речовини і препарати, які прискорюють руйнування міокарда буквально в лічені хвилини не залишаючи в організмі слідів, тобто могли шось і підсипати

Опубліковано

Знаєте, в мене появилась ше одна думка. Пригадуєте тиждень назад інтерв"ю яника в Ростові? на скільки я пригадую, то там була фраза, що він не допустить збройного військового конфлікту чи щось таке в цьому роді....

Sniper, А я чогось і не сумнівався, що цей козел яник щось подібне викине :_02: Згадай всі обіцянки с першого дня майдану- як пообіцяв, все, жди біди. Та, як писав MANJAK11, що це міняє? Та й який там інфаркт? Він, с*ка, живіше всіх живих, щоб йому чорти в д*пу роспечену коцюбу вже запхали
Опубліковано

да, я чисто по слухам склав такий ланцюжок взаємозвязку. Тобто я суто виклав логічний хід подій у разі якщо яник справді з інфарктом.

Але також погодьтесь -- ми ні слова не почули від яника за цілий тиждень про війська РФ в Криму і все таке. Він же вважає себе "єдиним легітимним". Збурив всіх, а сам десь зарився у дупу

Опубліковано

Снайпер, а точно інфаркт?? Ти зараз просторо рефлексуєш з приводу чутки,плітки, а не підтвердженого факту.накуя?

Ай дісно, точно інфаркт? Він вже, недоробок, і помирав і що тільки не було...
Опубліковано

Я думаю чому досі наших військових не передислувують для підсилення в блоковані частини в Криму... Це наприклад можна було б зробити за допомогою вертольтів Мі-26 http://uk.wikipedia.....org/wiki/Мі-26 які на борт можуть взяти не менше 80 вояків у ПОВНОМУ обимондируванні - або 25 тон корисного навантаження... Вони на 4-ий чорнобильський реактор свинець скидували...

800px-Mil_Mi-26_on_the_MAKS-2009_%2801%29.jpg

Виявляється, що після розпаду Союзу з 310 випущених машин - 22 досталися українським ЗС (340-ий окремий вертолітний полк ) ... всі машини перебували на Львівщині... Виявляється, що на даний момент ЖОДНОЇ машини немає в строю - всі списані... NO COMENTS... тому важко говорити про РЕАЛЬНИЙ стан наших ЗС

Опубліковано

BARAKUDA,та можна навіть і на МІ-8 перекинути декілька сотень вояків. Зробили б з десяток рейсів. А то вже ці хлопці в блокованих частинах на грані морального і фізичного виснаження. На рахунок МІ-26 чув, що вони не списані, а просто в нельотному стані.

від пересановки доданків сума не міняється...

Опубліковано

Поляки знову радують кліпцем

Взагалі вважаю що з усіх країн світу саме Польща і польський народ зараз є найкращим другом України, друг пізнається в біді, і саме в цей скрутний час ми отримали від поляків найбільшу допомогу та підтримку.

Опубліковано

О 15.55 американський ракетний есмінець USS Truxtun пройшов протоку Босфор та увійшов у Чорне море

А яке відношення його поява має до ситуації в Україні? Йде собі есмінець на планові навчання чи то в Болгарію чи то в Румунію, а в нас з його появи зробили подію національного маштабу. Після закінчення навчань з такою самою увагою будемо проводжати його з Чорного моря? На жаль, як би нам не хотілося, але США не буде залучати свої збройні сили у російсько-український конфлікт. На мій превеликий жаль...

Опубліковано

Поляки дуже переживають за СИЛЬНУ Росію - агресора... вона їм під Західним Бугом не потрібна...

Поляки за такі дурниці не переживають, вони просто злі до такого ступеню що ладні горлянку путлеру перегризти живцем за знищений літак під Смоленськом з владною елітою, та й не тільки за це.
Опубліковано

та обмежте блін всім,у кого до 50 повідомлень права у цій темі,щоб навіть не переглядали. Для чого такий тупий провокаційний вброс путлеровської пропаганди

адміни,а дайте ІР цього дибільного створіння - навідаємося в гості

Опубліковано

Панове, схоже ми втрачаємо Україну. Як тільки випала нагода - почався дерибан всього і вся. Мені сумно що я українець. Де наша єдність та справедливість? Аж гидко дивитися як українці перетворюються на проросійських свиней та продаються за корито з протухлою бармугою. Де честь та доблесть наших славних предків які потом та кров'ю боронили неньку?

Опубліковано

то я ж не проти, хай іде собі в курилку чи у флуд, но для чого ж тут туфту таку закидати?

рублів в українців немає, і вже би тоді брали НАШІ купони, українського виробництва,а не тупі рублі, ну це ж абсурдно навіть використовувати валюту,яка є у вільному доступу - маразм.

Опубліковано

а не тупі рублі, ну це ж абсурдно навіть використовувати валюту,яка є у вільному доступу - маразм.

на те і розраховано, в маразм краще вірять

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...