Перейти до змісту

Війна

phantom

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Панове, я так розумію, що задля статистики канал ТСН проводить Всенародний інтернет референдум.

Можете прийняти участь і проголосувати.

Піднімаються питання двомовності і вступу в ЄС та НАТО.

• Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чистої води пропаганда. З тієї ж опери що й ущємлєніє русского язика в Криму.

Ні, це:

Ну яка ядерна війна? ))) Це кінець світу! Ну кине бомбу, а вітром до Москви не додує?

Опубліковано

Час зараз такий. Не знаю як інші, а я дуже злий. В першу чергу від безсилля. Якби путлер чи його прихвостні читали, що про них пишуть і намагались зрозуміти наше до них ставлення - не було б невизначеностей і тривожного чекання. Зараз, на мою думку, більшість очікує війну і сподівається, що її не буде одночасно. Згадуємо, що було зроблено, і що не встигли реалізувати. Я, в жодному разі, не хочу сказати "шеф, всьо пропало - клієнт уєзджаєт, гіпс снимают", просто дістала невизначеність. Якби були чіткі плани дій, які згуртують людей, якби нам сказали - чого чекає влада, то вже було б легше. Важливо мати мету, а не чекати в яку сторону буде дмухати вітер. Мету ми мали: звільнитися від ярма зека і його команди. Це сталося і ми зіткнулися з вибором: що робити далі? На це питання, за старою звичкою, мав би дати новий лідер. Нажаль він виявився тимчасовим і потрібносамим приймати рішення. Не варто чекати на осяяння наших можновладців - давайте формувати чіткі вимоги до влади, до зовнішньої політики, до способу впливу на депутатів. Тема: конкретні пропозиції - це лише інтернет ресурс, яких сотні в неті. Давайте сформуємо чітку позицію, стосовно реалазації впливу в кримі і стосовно окупації в східних областях. Висловимо її в заяві до в.о.президента. Відповідь дасть багато пояснень. Досить сидти і переливати з пустого в порожнє.

Опубліковано

Ну яка ядерна війна? ))) Це кінець світу! Ну кине бомбу, а вітром до Москви не додує?

Схоже, у них там в Кремлі епідемія параноїдальної шизофренії, і тому можна очікувати чого завгодно

Опубліковано

Путин Крымом не обойдется, Крым без Херсона и Николаева ему не нужен. Херсон-вода, Николаев -верфи. Киев тоже может быть, так Гундяеву в подарок.

Опубліковано

так Гундяеву в подарок

Попів не чіпайте "кості їх будуть викинуті із землі і земля не прийме їх"
Опубліковано

я б вимагала візовий режим хватить туристі. І мур вздовж кордону, легше контролювати, від радіаціі не спасе, але проблеми змешить. Ну заводи номерні залишились, фізики є. шахти є. Я за бомбу.

Маю рідню величезну в Росіі, але на жаль вони попали під знищення, геноцид мізків.Їх вбило НТВ і Росія 24

Опубліковано

Обійдеться циганське весілля без марципанів.

Сьогодні дзвонив родич з Ялти, сказав , що у них все спокійно.Ще сказав, референдум провести ніхто не дасть.

Так що більше віри та звязків.

Все буде добре.

Опубліковано

І мур вздовж кордону

Росіянин і Українець разом зловили золоту рибку. Та каже: "Відпустіть, виконаю три бажання на двох". Росіянин каже до Українця: "Оскільки я старший брат, я загадаю два бажання, а ти - одне". Потім до рибки: "Перше бажання: хочу, щоб всі неросіяни з Москви позабирались. І друге бажання: обгородити Москву високим і міцним парканом." Рибка: "Добре, твої бажання виконані. Тепер, українець, твоя черга". Українець: "В Москві точно одні москалі залишились? Паркан справді високий і міцний? Залий, рибко, там усе бетоном по вінця"...

Опубліковано

ага не дадуть, тій "абезьяне" з гранатою тільки крові і треба. Військо без війни почне деморалізуватись. Водка, женщІни. Так експерти казали, що не більше два тижні протримаеться в такий ситуації, тиждень пройшов.

Опубліковано

ага не дадуть, тій "абезьяне" з гранатою тільки крові і треба. Військо без війни почне деморалізуватись. Водка, женщІни. Так експерти казали, що не більше два тижні протримаеться в такий ситуації, тиждень пройшов.

"абезьян" боїться з ним зроблять теж саме що з нашим, от і дуркує :(

Опубліковано

з ним зроблять теж саме що з нашим,

Полякають і відпустять з грошима в Китай? За таку ситуація в країні варто повільно вбивати: змусити відчути те, що відчувають родини загиблих з небесної сотні.
Опубліковано

З ФБ

"Дмитрий Левинский Кристина Бовсуновская

В авиационно-морской бригаде в Новофедоровке сегодня хоронили командира Владимира Хоменко. Одного из самых опытных и уважаемых украинских летчиков. Несмотря на всю напряженность, попрощаться с ним приехали и россияне с аэродрома ЧФ РФ в Каче. Без автоматов. С венками. В неформальных беседах довелось узнать очень много интересного. Их военные в таком же смятении, как и наши. Их тоже блокируют. Те же приезжие российские войска, что и наших. Как и нашим им тоже поставили ультиматум. Или ротация или увольнение. 80% личного состава Черноморского флота пустили корни в Крыму – у них семьи здесь, дома, друзья. Эту взаимосвязь Москва хочет оборвать. Всех заменить. А на их место поставить людей никак не связанных с Крымом и крымчанами. Второе. Я сейчас не оспариваю героизма наших военных. Но кроме любви к Родине, есть еще один немаловажный фактор. Опять же это из личного общения с военнослужащими. Все они понимают, что в случае переподчинения Крыму и последующего окончательного прихода России, их здесь не оставят. Их ждет ротация в Магаданы и Уренгои. Подальше от Крыма. С той же целью, что и своих. Жестко. Дядя Вова во всей красе. Поэтому для многих лучшим видится вариант последующего возможного перебазирования (не дай Бог, конечно) в другие регионы Украины. А новые части уже в пути. Российские товарищи (говорю без иронии, многие реально против того, что происходит) поведали, что из заполярья уже перекинули на Ростов авиаполк сушек. Они ждут последующей переброски в Бельбек. Не в целях интервенции, а так сказать в место постоянного базирования. Домой. Российские парни пришли сюда всерьез и надолго. И я, честно, даже не знаю, что может заставить их отсюда уйти"

от така фігня.

Опубліковано

в Росіїї на таких территоріях 101 відсоток за і досвідос, баньдюки отримали реванш. хоч і маленькій .Спитайте в людей в кого є родичі в Росії, зараз війни не тільки в Криму в сім"ях теж війна. Вони впевнені, що ми дурні і йдемо в рабство, а в них "солнечний круг , неба вакруг, пусть всегда будет Путін" Через 5 років а-ля Пінічна Корея за забором.

Опубліковано

Через 5 років а-ля Пінічна Корея за забором.

Так вони забор через Київ провести хочуть.
Опубліковано

А чого ви думаєте, що Путлер не читає наших форумів? може і читає. є ж тут у нас новоспечений контрреволюціонер, який має 5 постів і пару десятків мінусів)) Думаю, шо читають нас там. Коли Путлер казав шо на заході України одного з губернаторів били, обливали водою, наручниками приковували і посадили в підвал, то це мені видалось чимось дуже знайомим, ніби я шось таке в живу бачив... Ви нє? А пригадуєте, раніше ми ненавиділи і боролись з якимось там Беркутом, Януковичем, відділками міліції, облрадами... шось таке наче сон якийсь, самому не віриться, що 2 тижні пройшло і все кардинально змінилось...

А про який референум можна говорити, якшо в них навіть списків нема... Бази данних виборців заблоковані Києвом. Це теж саме, що галочку ставити в пітьмі невідомо начому... цей референдум з політичної юридичної і технічної сторони є абсолютним фарсом і спектаклем

Опубліковано

Блін! Зараз у цій темі аж 10 гостей! Ото ці "гості" цікавляться, що ми думаєм з приводу теми "Війна", вивчають ситуацію, чи готові ми до дій? Бо якого чорта ще тут робити "гостям" у дві години ночі?

Опубліковано

Блін! Зараз у цій темі аж 10 гостей! Ото ці "гості" цікавляться, що ми думаєм з приводу теми "Війна", вивчають ситуацію, чи готові ми до дій? Бо якого чорта ще тут робити "гостям" у дві години ночі?

Я уважно моніторю щоночі присутність гостей... І я вже писав -- відчувається якась органзованість . Сьогодні

fe135eafe3a4.jpg

Зараз 02:46 -- 5 користувачів 2 гостя

Опубліковано

а чому ми тут не обговорили досі оце --

У Луцьку військові навчають добровольців тактиці вуличних боїв

І ще... російські ЗМІ кажуть наче у Яника стався інфаркт і він доставлений у реанімацію в Москві.

Опубліковано

Панове, я так розумію, що задля статистики канал ТСН проводить Всенародний інтернет референдум.

Можете прийняти участь і проголосувати.

Піднімаються питання двомовності і вступу в ЄС та НАТО.

Нажаль, ваша ip адреса не належить до переліку українських адрес. Таким чином, ваш голос не може бути зараховано

Фігассє. Оператор Тримоб - не українські ІР

Опубліковано

Сила США не в тому що у них в кожного зброя, а в тому що вони територіально далеко знаходяться, танків туди ненаприсилаєшся, тому у них основна ударна сила це авіаносці, які на дають підступитись до своїх берегів, та й всі бачили як вони воюють, в основному вони воюють проти мирного населення, як тільки стикаються з більш професійнишим агресором то дають задню, або молотять авіацією і в ближній бій не вступають, у них навіть танкі такі що сліпий хіба що не попаде, і В'єтнам вони не скорили, хоть там проти них воювали з голим задом та вилами, доки СССР трохи не підкинув озброєння, і то це було як бульдог напав на декоративну собачку, яка й дала відсіч бульдогові.

Так само й Куба, вони тільки й чекають поки помре кубінський лідер, хоча вони й живуть в ніщиті, але вони горді, весь світ їздить туди відпочивати та підлікуватись.

Як свідчить історія імепірї самі по собі розпадаються, приклади: Римська, Аавстро-Венгерська, Великобританя, вже й не така Велична як колись була, Французька колоніальна імперія, Іспанська колоніальна імперія, Російська імперія, СССР, тому пройде деякий час великі державі самі по собі розпадуться в силу того що кожен хоче хазяйнувати сам, навіть вдома в сім'ях чоловік та жінка не можуть порозумітись, і піти на поступки а що казати взагалі про державу.

Опубліковано

А ще Задорнов дуже чітко характеризує американців. ,,Ну американцы тупые,,

И доллар -это грязная зеленая бумажка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...