Перейти до змісту

Війна

phantom

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

УКРАИНСКИЙ ШТАБ ПАРТИЗАНСКОГО ДВИЖЕНИЯ

снятие копий воспрещается Совершенно секретно

Шифртелеграмма исх. № 6016

Поступило на зашифровывание 6 час. 50 мин. 29.09.1943 г.

Строкач

Польское население из районов Волынской области эва-

куируется за Буг. Эту компанию немцы проводят с целью

беспрепятственного ограбления поляков. Переселение про-

водиться под предлогом спасения поляков от надвигающей-

ся Красной Армии, партизан и националистов. Многие по-

ляки идут на эту провокацию. Этой участи изведают поля-

ки и контролируемых нами районов.

28.09.43 г. ФЕДОРОВ, СОЛОИД

Оригинал. Машинопис.

ЦДАГОУ: Ф. 62 - Оп. 1. - Спр. 1297. - Арк. 29

• Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щодо віз... Може й вірно, але досить шкода буде тих людей що волею долі заробляють гроші працюючи у РФ. Зараз їх всіх будуть вичавлювати з РФ, або пропонувати російське громадянство. Щось схоже ставалось з грузинами, яких просто вичавили з РФ після війни 2008 року.

Також що робити тим хто має там родичів? Вони ж перші почнуть критично ставитись до таких дій.

Закордонний паспорт потрібен, без питань, але нам не потрібно те, що робиться, і як може статись, наприклад: зустрічі родичів з Північної та Південної Кореї...

Особливо гостро це стоїть там де рідні брати, сестри, доньки живуть у тепер ворожих різних країнах: Україні та РФ.

Опубліковано

Ця жінка не може не викликати повагу! На весь світ назвати Путлєра злодієм... Молодець!

"Юридичний і міжнародний статуси Криму залишаються незмінними. Злодій може вкрасти майно, але це не залишає за ним права ним володіти. Те, що трапилося в Криму, не можна визнати законним"

Про це під час засідання Ради безпеки ООН сьогодні заявила постпред США в ООН Саманта Пауер

Опубліковано

Щодо віз... Може й вірно, але досить шкода буде тих людей що волею долі заробляють гроші працюючи у РФ. Зараз їх всіх будуть вичавлювати з РФ, або пропонувати російське громадянство. Щось схоже ставалось з грузинами, яких просто вичавили з РФ після війни 2008 року.

Також що робити тим хто має там родичів? Вони ж перші почнуть критично ставитись до таких дій.

Закордонний паспорт потрібен, без питань, але нам не потрібно те, що робиться, наприклад: зустрічі родичів з Північної та Південної Кореї...

Кордон закрити треба обов"язково!!! При чому дуже жорстко!!! При чому це треба було зробити набагато раніше в кінці лютого...

Коли вони почнуть вбивати тих українців, що живуть в Україні, то тоді треба буде тоже думати, як же погано і не зручно буде іншим українським родичам батрачити на рушистів в Московії???

Опубліковано

moZok, У вас є там родичі? А що робити тим у кого вони там є? Чи ваші знайомі чи з вашої рідні там хтось працює? Ви хочете щоб їх в момент виселили звідти, як грузинів у свій час? Хоча це й так буде

Опубліковано

moZok, У вас є там родичі? А що робити тим у кого вони там є?

Є. Хто адекватний, уже тут. Моя рідня вся їм поможе. Кому ж Путлєровське вонюче маселко с икоркой починає замінювати український хліб, то...((((

Опубліковано

Вибачте, що втручаюсь, але у мене є родичі у Німеччині. При бажанні їх відвідати, особливих незручностей не відчуваю. Аналогічно і з їх боку.

А з Росії зараз занадто багато проблем приїзджає...

Опубліковано

А що робити тим у кого вони там є?

А що робити тим, хто живе на півдні і сході, і не має бажання приєднуватись до Путі?

А якщо в людей малі діти в Харкові і Донецьку, а по місту підараси з ефесбе вільно розважаються?

Як там китайці проклинали - щоб ти жив в епоху змін...

Опубліковано

Чуркину в ООН объяснили разницу между украинским и российским ТВ

Посол Украины в ООН Юрий Сергеев заявил Чуркину: "Знаете, в чем разница между свободой слова в Украине и свободой слова в России? На украинских каналах показывают все заседания Совбеза ООН без купюр, а у вас в России показывают только ваши выступления, господин Чуркин"

Источник:http://censor.net.ua/n276701

http://censor.net.ua/news/276701/churkinu_v_oon_obyasnili_raznitsu_mejdu_ukrainskim_i_rossiyiskim_tv

Опубліковано

блін але ідіоти вони з цією заявою економічні заходи у відповідь на анексію, могли б почекати коли військові покинуть територію

Опубліковано

Вибачте, що втручаюсь, але у мене є родичі у Німеччині. При бажанні їх відвідати, особливих незручностей не відчуваю. Аналогічно і з їх боку.

А з Росії зараз занадто багато проблем приїзджає...

Так сам і я міг відвідати своїх родичів, донедавна. А деяким гарячим головам раджу подивитись таке

і бажаю їм не опинитись на місці цих людей
Опубліковано

Electronshik, тобто кацапи ще 5 місяців назад могли знімати українських громадян з поїздів і без причин забороняти находитися в росії протягом 3-рьох років??

Знаю особисто 3 такі приклади. В жінки чоловік в Росії, а вона не може 3 роки туди поїхати.

А ми маємо бути добрі і хороші??

Опубліковано

Як на мене, то ми й досі не віримо, що РФ нам не товариш і боатський народ. Згадайте скільки торгових війн було, по 5-10 в рік. Замітте не ми, а проти нас. Росія нас постійно принижувала, з нами не рахувалась. Нам треба діяти. В законному полі, але треба. Візи, ціни світові і т.д. Якщо рейтинг пукіна росте, значить і народу ми не потрібні, принаймі на відсоток тих, хто за пукіна (75 відс.)

Опубліковано

Щодо віз... Може й вірно, але досить шкода буде тих людей що волею долі заробляють гроші працюючи у РФ. Зараз їх всіх будуть вичавлювати з РФ, або пропонувати російське громадянство.

Якщо санкції проти Росії будуть продовжуватися та посилюватись, то не думаю, що там можна буде заробити більше, чим у себе вдома, тому тема заробітчан в Росії стане неактуальною.

Опубліковано

Як на мене, то ми й досі не віримо, що РФ нам не товариш і боатський народ.

Росія НІКОЛИ не була нам товаришем, а кацап НІКОЛИ не був братським народом.

Варто згадати... Петро, Катерина, Ленін, Сталін, Тупін Путін...

Ті росіяни хто зараз лояльно ставляться до нас і кого можна назвати братами, це ті у кого корні з України, Білорусії і т.д. А кацап завжди ЗАВЖДИ паразитував на українцеві.

Опубліковано

По каналу Україна сказали, що водау в каналі не відключать по причині, що канал будувався для наповнення водою землі Херсонської обл. та Криму. Немає технічної можливості, поки що.

Треба просто відключити насосну станцію перед Кримом , ось і все . Вона там недалеко .

Опубліковано

Electronshik, тобто кацапи ще 5 місяців назад могли знімати українських громадян з поїздів і без причин забороняти находитися в росії протягом 3-рьох років??

Знаю особисто 3 такі приклади. В жінки чоловік в Росії, а вона не може 3 роки туди поїхати.

А ми маємо бути добрі і хороші??

Я їх не виправдовую, просто боляче

Якщо санкції проти Росії будуть продовжуватися та посилюватись, то не думаю, що там можна буде заробити більше, чим у себе вдома, тому тема заробітчан в Росії стане неактуальною.

Поки це з розряду ймовірностей а не реальностей

Опубліковано

Як на мене, то ми й досі не віримо, що РФ нам не товариш і боатський народ.

Ті росіяни хто зараз лояльно ставляться до нас і кого можна назвати братами, це ті у кого корні з України, Білорусії і т.д. А кацап завжди ЗАВЖДИ паразитував на українцеві.

Матвієнко народилась в Шепетівці, а 2 місяці назад приїзжала на похорон мами здається. І ще 7 депутатів з України, які голосують проти нас.

Опубліковано

Не плутайте росіський народ та владу. Дуже легко маніпулювати свідомістю людей, у тому ж числі і нашою.

А щодо паразитуванння... однією з ознак дружніх відносин між народами є кількість браків. Я впевнений що зараз ця кількість різко зменшиться (мається на увазі між українцями та росіянами) якщо взагалі не впаде до нуля.

Опубліковано

Закордонний паспорт потрібен, без питань, але нам не потрібно те, що робиться, і як може статись, наприклад: зустрічі родичів з Північної та Південної Кореї...

Особливо гостро це стоїть там де рідні брати, сестри, доньки живуть у тепер ворожих різних країнах: Україні та РФ.

можна подумати, що з заробiтчанами, в свiтi цих подiй, не буде те саме при ЛЮБОМУ роскладi ? Вони (москалi) ВЖЕ нас ненавидять, ми ВЖЕ для них вороги. По поводу родичiв, поiхати раз чи два рази в рiк й з загран паспортом думаю не велика проблема буде, головне щоб пересiчнi москалi пiзд*лей не виписали, коли взнають, що ти *бандерiвець*. Ну й наостанок, НЕ МИ почали весь цей цирк в наших вiдносинах з россiею, а до окупанта треба вiдноситись як до окупанта, й не важливо, чи це тiпа *братський* народ, чи якiсь негри з Гватемали. Ми зараз в станi вiйни (слава Богу хоч i не з масштабними бойовими дiями), й принаймнi на ДАННИЙ час своi меркантильнi iнтереси треба позапихувати десь поглибше в дупу (в дружини родичi в россii е, якщо раптом зацiкавить )

Опубліковано

Не плутайте росіський народ та владу. Дуже легко маніпулювати свідомістю людей, у тому ж числі і нашою.

З однiеi сторони так, а з другоi, можна манiпулювати питанням В КОГО забрати, а от самим бажанням ЗАБРАТИ не треба й манiпулювати. Я от особисто важко представляю, як й з допомогою чого треба манiпулювати моею свiдомiстю, щоб внушити менi в когось щось ЗАБРАТИ

Плюс до всього, вважаю всiм глибоко по барабану,наставляе на тебе автомата манiпульований зомбi чи здоровомисляча людина, сам факт гнусностi вiд цього не зменьшуется

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...