Перейти до змісту

Є.Тимошенко компрометує свою матір?

OlgaAlterEgo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У змі з"явилась інформація, як дочка Тимошенко провела свій день народження за кордоном. Моя мама палко засуджує таку поведінку дочки екс прим"єрки в тяжкий для країни час. Хотіла б почути ваші думки з даного приводу.

Опубліковано

Не переймаюсь з цього приводу.

Заслуги цієї родини клану відомі незважаючи на нові масті.

Їх сім'я для мене елемент минулого ... незворотнього минулого.

Опубліковано

да що ви лізите у приватне життя, гадити на юльку в політичних справах - да , но нащо трогати сімю? яка вам різница де гуляє її дочка.

Опубліковано

У змі з"явилась інформація, як дочка Тимошенко провела свій день народження за кордоном. Моя мама палко засуджує таку поведінку дочки екс прим"єрки в тяжкий для країни час. Хотіла б почути ваші думки з даного приводу.

А як вважаєте Ви, а не Ваша мама- на якому місці по важливості НА ДАНИЙ момент має стояти така тема в тяжкий для країни час?

Опубліковано

А як вважаєте Ви, а не Ваша мама- на якому місці по важливості НА ДАНИЙ момент має стояти така тема в тяжкий для країни час?

Я завжди уважно вивчаю спроби маніпулювання людською свідомістю засобами масової інформації, особливо зараз це виглядає дуже цинічно на фоні емоційного виснаження людей, невизначеності в країні, страху перед можливим повторенням насильницьких дій (наприклад з боку Росії) - усе це чудовий грунт для того, щоб посіяти додаткові сумніви учасників протестів, щоб підірвати і так не велику довіру до опозиційних партій, щоб дестабілізувати вкрай хитку ситуацію. Вороги України оговтались і взялись до своєї чорної справи, вони зрозуміли, що знищити досягнення нашої Революції можна за іншим сценарієм - більш тонким, більш продуманим, більш хитрим.

Саме трагічне в таких випадках, що йде реальна підміна понять, тобто "підкинуту вчасно" думку люди вважають своєю позицією, думають, що це саме те, що відображає і їхнє бачення ситуації, під розпечений звинуваченнями шквал емоцій потрапляють усі.

Що можу сказати ще? Ви бачили, як поводяться люди в Севастополі в Керчі? Думаєте вони всі хворі, бандити чи наркомани? Ні! Ці люди під впливом постійної пропаганди і вмілих маніпуляцій. Якщо у нас на Майдані не буде певного роз"яснення нагальності і доцільності ситуацій для людей, може початися хаос, кілька найнятих (наприклад Росією) підбурювачів "крикунів" зроблять свою справу - розхитають і розпорошать суспільство. Ви ж як і інші волієте заперечувати будь який вплив на свою свідомість, вважаючи себе достатньо розумним для того, щоб розпізнати і не піддатись йому, чи не так?

До чого тут Тимошенко? Та просто це зараз популярний маніпуляційний інструмент і він для мене як лакмусовий папірець суспільства.

П.С. Якщо не вірете у всемогутність психологічної маніпуляції напишіть мені на особисту пошту, я надам вам докази.

Опубліковано

Топова тема,якраз це усіх нас турбує зараз найбільше.

Пропоную в наступній темі обговорити як Періс Хілтон купила собі сумочку за 100тик.

Люди,ну багаті люди не живуть в хостелах!!!!!!!!

Опубліковано

Я завжди уважно вивчаю спроби маніпулювання людською свідомістю засобами масової інформації, особливо зараз це виглядає дуже цинічно на фоні емоційного виснаження людей, невизначеності в країні, страху перед можливим повторенням насильницьких дій (наприклад з боку Росії) - усе це чудовий грунт для того, щоб посіяти додаткові сумніви учасників протестів, щоб підірвати і так не велику довіру до опозиційних партій, щоб дестабілізувати вкрай хитку ситуацію. Вороги України оговтались і взялись до своєї чорної справи, вони зрозуміли, що знищити досягнення нашої Революції можна за іншим сценарієм - більш тонким, більш продуманим, більш хитрим.

Саме трагічне в таких випадках, що йде реальна підміна понять, тобто "підкинуту вчасно" думку люди вважають своєю позицією, думають, що це саме те, що відображає і їхнє бачення ситуації, під розпечений звинуваченнями шквал емоцій потрапляють усі.

Що можу сказати ще? Ви бачили, як поводяться люди в Севастополі в Керчі? Думаєте вони всі хворі, бандити чи наркомани? Ні! Ці люди під впливом постійної пропаганди і вмілих маніпуляцій. Якщо у нас на Майдані не буде певного роз"яснення нагальності і доцільності ситуацій для людей, може початися хаос, кілька найнятих (наприклад Росією) підбурювачів "крикунів" зроблять свою справу - розхитають і розпорошать суспільство. Ви ж як і інші волієте заперечувати будь який вплив на свою свідомість, вважаючи себе достатньо розумним для того, щоб розпізнати і не піддатись йому, чи не так?

До чого тут Тимошенко? Та просто це зараз популярний маніпуляційний інструмент і він для мене як лакмусовий папірець суспільства.

П.С. Якщо не вірете у всемогутність психологічної маніпуляції напишіть мені на особисту пошту, я надам вам докази.

з чого Ви взяли що хтось з присутніх так вважає?

В принципі ви все правильно пишите. Але - це очивидні речі, особливо для користувачів даного ресурсу.

Якщо є бажання щось комусь довести - велком на "східні" ресурси - групи та форуми.

Там ви знайдете увагу та безліч опонентів (перевірено на власному досвіді).

А тут раджку перелючитись на діалог про конкретні дії в нашому регіоні. ІМХО.

Опубліковано

І що Вам ваш лакмусовий папірець показав?

Опубліковано

тобіш якщо я, завжди аналізуючи все і намагаючись зробити логічні висновки, спілкуючись зі спільними знайомими і т.п. дійшов давним давно до того що:

а) Юлька не канає за лідера...

б) всі до одного політики - продажні щури

в) якщо гнати - то всіх... любі друзі нам не друзі ніфіга

....

то це мені москалі навіяли ?

а якщо я вважаю навпаки - то мені гамерика навіяла ?

а варіант "моя особиста думка" взагалі в наш час неактуальний ? :)

Опубліковано

тобіш якщо я, завжди аналізуючи все і намагаючись зробити логічні висновки, спілкуючись зі спільними знайомими і т.п. дійшов давним давно до того що:

....

з вашого дозволу додам

а) і не тільки вона :_12:

Опубліковано

а варіант "моя особиста думка" взагалі в наш час неактуальний ?

Ну так виклади свою особисту думку , ,,Хто винен,,вже закінчилось, значить пропонуй ,,Що робити,,

Опубліковано

Люди милі, та невже то так важливо зараз як її дочка бухає, святкує, відмічає свій день народження? :_02: Вона і раніше не була білою та пухнастою :_02:

Опубліковано

....

Це означає, що ви хоч прочитали та не зовсім зрозуміли. Мова не йшла про переконання глибокі, які у людини були і є, мова йшла про використання даної ситуації задля ще більшої дестабілізації серед людей на Майдані.

Спробую пояснити на прикладі, це приблизно виглядає так : серед натовпу лунає крик "тримай злодія!" і видно людину, що втікає - яка перша реакція більшості людей? Якщо не ловити руками то хоч підніжку підставити, тобто саме в ту хвилину ніхто не з"ясовує чи справді це злодій, що і в кого він украв, це відбувається тому, що в такій ситуації досить того, що людина біжить (справжньої причини ніхто ж не знає) і чіткого і конкретного заклику до дій ("тримай, лови злодія!"). Все може вияснитись, а може і не вияснитись потім, тож подумайте, що все насправді виглядало так : десь у Луганську від тітушок втікав активіст, кинутий заклик люди на вулиці сприйняли як команду, доки активіст підіймався підбігли його кати, при цому він не встиг і сказати перехожим, що відбувається, йому дали під дих і зі словами, що повезуть в міліцію посунули до машини... Усе.

Ось так "любі мої" працює людська свідомість!

Потрібні слова сказані в потрібний час в потрібному місці можуть творити дива...

Опубліковано

Коханки Януковича, дочка Тимошенко. Що далі? Позашлюбний син Клюєва і Пшонки?

Забудьте, нарешті, про Юлю. Крім неї роботи вистачає, тільки б лікувалась в Німеччині тихенько.

Опубліковано

Мова не йшла про переконання глибокі, які у людини були і є, мова йшла про використання даної ситуації задля ще більшої дестабілізації серед людей на Майдані.

Вибачте, щось я не помітив неймовірного захвату на майдані від того, що Юля взагалі вийшла. Привітали тай по тому... До речі, чи не дистабілізував людей той факт, що у людини якій важко ходити, і яка пересуваеться в інвалідному візку, взуття на вісоких підборах? :_02:
Опубліковано

з чого Ви взяли що хтось з присутніх так вважає? В принципі ви все правильно пишите. Але - це очивидні речі, особливо для користувачів даного ресурсу. Якщо є бажання щось комусь довести - велком на "східні" ресурси - групи та форуми. Там ви знайдете увагу та безліч опонентів (перевірено на власному досвіді). А тут раджку перелючитись на діалог про конкретні дії в нашому регіоні. ІМХО.

Діалог я вела не з Вами і зверталась не до Вас, я відповідала на дуже гарно поставлене питання яке мені сподобалось.

Вам доводити нічого не збираюсь. На "східних" ресурсах втілюю свої переконання без Вашого відома (вибачайте).

Конкретні дії у нашому регіоні для мене пріорітет і без Вашої поради. Разом із своїми колегами розробляю найбільш ефективні і найменш болісні методи подолання психотравматичних станів біосоціального походження (посттравматичний синдром, бойовий синдром, зняття напруги і агресії серед людей, що перебувають в стані напруження, безпричинної стурбованості або навпаки стурбовані і невдоволені усім на світі, і тд і тп. )

Опубліковано

з чого Ви взяли що хтось з присутніх так вважає? В принципі ви все правильно пишите. Але - це очивидні речі, особливо для користувачів даного ресурсу. Якщо є бажання щось комусь довести - велком на "східні" ресурси - групи та форуми. Там ви знайдете увагу та безліч опонентів (перевірено на власному досвіді). А тут раджку перелючитись на діалог про конкретні дії в нашому регіоні. ІМХО.

1. Діалог я вела не з Вами і зверталась не до Вас, я відповідала на дуже гарно поставлене питання яке мені сподобалось.

Вам доводити нічого не збираюсь. На "східних" ресурсах втілюю свої переконання без Вашого відома (вибачайте).

Конкретні дії у нашому регіоні для мене пріорітет і без Вашої поради. 2. Разом із своїми колегами розробляю найбільш ефективні і найменш болісні методи подолання психотравматичних станів біосоціального походження (посттравматичний синдром, бойовий синдром, зняття напруги і агресії серед людей, що перебувають в стані напруження, безпричинної стурбованості або навпаки стурбовані і невдоволені усім на світі, і тд і тп. )

1. Вибачте, але тут може висловити свою думку кожен бажаючий. Наприклад - я.

2, Цікаво почути про результати, успіхи. Чи може це теж не моя справа ?

Опубліковано

То що ви пропонуєте? Задля "високої ідеї" прикривати всі недоліки тих, хто зараз мітить в нову владу? То так ми виростимо нового януковича.

А про нового януковича це Ви гарно сказали!

Насправді я вивчаю настрої і реакції людей на певні (назвемо їх) подразники, картина звичайно не тішить. Рада за людей (які це продемонстрували),що вміють абстрагуватись від непотрібного і не важливого на даний час.

А от картинка людини з пістолетом на фоні смертей спричинених вогнепальною зброєю - погана ідея...

П.С. Ображати нікого не збиралась, а реакція ваша говорить сама за себе.

Опубліковано

Людина задала питання, на яке сама не знає, або не хоче відповідати.

Видаліть тему будь ласка.

А то лише небо коптить даром.

Опубліковано

Дайте тоді нарешті чітку відповідь- кому потрібна Ваша тема на цьому форумі в цей час?

Даю чітку відповідь - ця тема потрібна була мені! Якщо Вам була не потрібна чому на неї заходили? Якщо мені не потрібна тема про якусь техніку, то я туди не заходжу, ні в цей час ні в інший - логічно?!

Опубліковано

Всім дякую за участь у неоголошеному експерименті. Особлива подякаCherman, за надзвичайний прояв культури та вічливості, а також за стриманість і розуміння.

Як ви самі бачите в суспільстві де банальне питання може викликати стільки агресії (в тому числі на особистісному рівні) напевне не все гаразд.

Можете закрити цю тему.

Опубліковано

Дайте тоді нарешті чітку відповідь- кому потрібна Ваша тема на цьому форумі в цей час?

Даю чітку відповідь - ця тема потрібна була мені! Якщо Вам була не потрібна чому на неї заходили? Якщо мені не потрібна тема про якусь техніку, то я туди не заходжу, ні в цей час ні в інший - логічно?!

А про наслідки цієї теми для психотравмованих станів біосоціального походження Ви подумали?Логічно припустити, що маючи такий досвід та розум Ви їх прорахували наперід.На живих людях досліди ставите? Ще й скромно прикрились мамою.

Опубліковано

А про наслідки цієї теми для психотравмованих станів біосоціального походження Ви подумали?Логічно припустити, що маючи такий досвід та розум Ви їх прорахували наперід.На живих людях досліди ставите? Ще й скромно прикрились мамою.

Я пишу абсолютно правдиві речі, моя мама так як і кілька знайомих вважають саме так, як я написала на початку. "Досліди" заключались в отриманні відповіді на досить просте питання, що в ньому Вас так образило?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...