Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щоб цих дебілів розігнати , спочатку треба прийняти нормальні виборчі закони --- відміну мажоритарки і відкриті списки

А хто ці закони прийматиме?

Опубліковано

я всі теми на борді не читаю

Я також. Але ти на борді також не перший день, а 6 років. та й пошук не відміняв ніхто.

Опубліковано

точно дежавю:

Новым начальником управления МВД в г. Киеве стал генерал-майор Александр Терещук, который ранее был уволен с этого поста по люстрации.

Об этом свидетельствуют данные, размещенные на сайте ГУ МВД Украины в Киеве.

Опубліковано

По Яресько. Яресько є родичкою Катерини Ющенко.На вигляд проста писката баба. Насправді мутила на інвестиційних фондах разом з чоловіком, а недавно розійшлась і відсудила в нього практично всі мульйони.

Опубліковано

По Яресько. Яресько є родичкою Катерини Ющенко.На вигляд проста писката баба. Насправді мутила на інвестиційних фондах разом з чоловіком, а недавно розійшлась і відсудила в нього практично всі мульйони.

Звідки інфа?

Опубліковано

Від юристів які слідкували за процесом розлучення. Короче не просто вона як її акцент і манера спілкуватись.

Опубліковано

Министр экономического развития и торговли Айварас Абромавичус радостно сообщил, что в Украину наконец-то пришли инвестиции - Инвестиционная компания Horizon Capital купила лидера украинской интернет-торговли компанию Rozetka.ua.

«Lenna Koszarny (учредитель и главный исполнительный директор Horizon Capital Елена Кошарна) из Horizon Capital объявила о новой инвестиции в Rozetka.ua», – написал он в своем блоге в Twitter c инвестиционной конференции, организованной украинским правительством в Вашингтоне в понедельник.

Horizon Capital основана в 2006 году и управляет тремя фондами – Emerging Europe Growth Fund (EEGF), EEGF II и Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).

Владелец и экс-глава компании Наталия Яресько с конца 2014 года возглавляет Минфин Украины.

Опубліковано

Шокін намагається "замнути" справу прокурорів-хабарників – активісти

Генпрокурор Віктор Шокін у Печерському райсуді Києва особисто намагається отримати дозвіл на обшук у молодих прокурорів ГПУ, які затримували корупціонерів з ГПУ та прокуратури Київської області.

Про це сказано у заяві "Центру протидії корупції", наданій "Українській правді".

Крім Шокіна, за даними активістів, тиск здійснюють його заступники Володимир Гузир і Юрій Столярчук. Останній також є керівником Головного слідчого управління – саме його заступника впіймали на хабарі 5 липня.

Факти тиску підтвердив і заступник генпрокурора Віталій Касько.

"Керівництво ГПУ продовжує тиснути на команду слідчих та прокурорів. Лунають погрози звільнення процесуального прокурора, який давав дозволи на всі арешти та обшуки", – заявив він.

За словами Каська, минулого тижня у слідства вилучили справу без дозволу прокурорів і повернули тільки в понеділок.

"Заступник генпрокурора Юрій Столярчук, безпосередньо під керівництвом Гузиря, проводить паралельне розслідування законності дій процесуальних керівників та слідчих, збирають про них інформацію. Я можу розцінити цей тиск як спробу розвалити всю доказову базу по справі прокурорів-хабарників, намагання дискредитувати команду слідчих та прокурорів, що повстали проти системи", – додав він.

Опубліковано

Министр экономического развития и торговли Айварас Абромавичус радостно сообщил, что в Украину наконец-то пришли инвестиции - Инвестиционная компания Horizon Capital купила лидера украинской интернет-торговли компанию Rozetka.ua.

«Lenna Koszarny (учредитель и главный исполнительный директор Horizon Capital Елена Кошарна) из Horizon Capital объявила о новой инвестиции в Rozetka.ua», – написал он в своем блоге в Twitter c инвестиционной конференции, организованной украинским правительством в Вашингтоне в понедельник.

Horizon Capital основана в 2006 году и управляет тремя фондами – Emerging Europe Growth Fund (EEGF), EEGF II и Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).

Владелец и экс-глава компании Наталия Яресько с конца 2014 года возглавляет Минфин Украины.

Мде, а янику захопити розетку так і не вдалося. На разі куди проворніші "політики" )))
Опубліковано

Шокін намагається "замнути" справу прокурорів-хабарників – активісти

Мене це і не дивує. Але... Якщо вони "дожмуть" Давіда, то на всіх реформах можна ставити великий хрест. Все інше - болтологія.
Опубліковано
Опубліковано

Уже озвучено в ВР що є 90 підписів...

Опубліковано

На заседании во вторник, 14 июля, Верховная Рада Украины приняла во втором чтении и в целом законопроект №2423, который раскрывает информацию о движимом и недвижимом имуществе граждан. За соответствующее решение проголосовали 246 народных депутатов при минимально необходимых 226, передает корреспондент издания "ГОРДОН".

Тобто , можно буде дивитися нерухомість і авто наших чиновників та депутатів

Опубліковано

тобто чиновники й депутати тепер перереєструють все на *дальніх* родичів з іншими прізвищами, або взагалі на *мертві душі* з правом користування та спадкування

Опубліковано

На заседании во вторник, 14 июля, Верховная Рада Украины приняла во втором чтении и в целом законопроект №2423, который раскрывает информацию о движимом и недвижимом имуществе граждан. За соответствующее решение проголосовали 246 народных депутатов при минимально необходимых 226, передает корреспондент издания "ГОРДОН".

А вони, як завжди виявляться голі і босі, живучи на одну зарплатню депутата))))
Опубліковано

тобто чиновники й депутати тепер перереєструють все на *дальніх* родичів з іншими прізвищами, або взагалі на *мертві душі* з правом користування та спадкування

Значно важливішим є реєстр майна у постійному використанні. Але це вже питання роботи шпіонів, журналістів та громадських активістів :)

Опубліковано

Лапін здається підписав, 80-й

Коли стало зрозуміло, що для поршня і його галімої братви розвалити країну не складає жодних моральних заборон, ми з кумом почали аналізувати, що станеться, якщо ту всю шушваль жостко валити-гнати і будувати країну знуля. здається, що можна, головне, щоб середні і вищі військові займались охороною кордонів. Репутаційних втрат не буде, вже все що можна втрачено, ми папуаси. Жодного безвізового вступу не передбачається і чим далі тим буде гірше. Сатрап поршень довів своєю бездіяльністю і мордою обісраного країну до повного маразму. Варіант перший, як на мене, найреальніший - шокін перемагає, Україна перестає існувати, або повстання-скидання всього що повязане з однотуровим. Короче страшна жесть з мінімальним шансом на нерозвал. Варіант два - це все підстава шокіних і генпрокурорм стає Давід. Сатрап поршень вчасно підлаштовується під реальність і вже просто тихенько кулуарно добуває свій позорний строк. Україна потроху вигрібає з регіонально-есдеківсько-бютівсько-свободівсько і т.д.-мєнтовсько-прокурорсько-суддівської срані.

Перемога шокіна-поршня - перемога маскви; перемога Сакваралідзе - шанс на майбутнє, іншого не дано.

Опубліковано

Андрій Парубій

1 год. ·

Новий закон про вибори ухвалено!

Я провів десятки зустрічей та дискусій щодо нового виборчого закону з експертами, громадськими діячами й головами фракцій.

І можу сказати: закон не ідеальний. Але це однозначно величезний крок уперед. До нової, дійсно цивілізованої виборчої системи.

Найголовніше у новому законі про вибори – неможливість формування послідовності списку в партійних кабінетах. Послідовність будуть визначати виборці. І це однозначно б’є по політичній корупції.

Бо сьогодні боротьба з корупцією в усіх сферах, включно з виборчою, має стати національним пріоритетом. Навіть більше - національною ідеєю.

І це - не питання, яке місце має займати Україна в рейтингу корумпованих країн. Це - питання виживання держави.

Ще раз наголошую - боротьба з корупцією - це наш Другий фронт. І сьогодні на ньому ми здобули дуже важливу перемогу.

Опубліковано

Яйценюка серйозно нагнули в Обами. Очкасте крільчисько клялось що прийме всю необхідну законодавчу базу. От я собі думаю, нафіга нам взагалі на вибори українського президента ходити? Вибираємо завжди реальний непотріб, убогий шмір, що всю наступну каденцію тільки й виправдовується в своїй імпотентності. Підтримуймо американський президентів. Я голосую за МакКейна і підтримую республіканців. Фактично тільки на америкосах тримаємось ми як країна. Поршень капітулював відразу після обрання і все що робив в подальшому, то намагався всьому світові пояснити які ми слабкі і що у нас нема шансів. Без америкосів не було б України в 21-му столітті.

Брати участь в виборах, обманювати, підкуповувати, розводити обіцянками. щоб захопити найсоціальнішу найважливішу посаду в країні і почати грабунок, очолити корупцію, контрабанду, саботаж. І це в час війни. Оточити себе клептократичними кримінальними нездарами, щоб довести моральний стан нації до нуля. Хто ця людина? І чи ця потвора людина?

Зайняти позицію гвалтівника-шантажиста, прикриваючись військами агресора на кордоні, чинити контрреволюцію, занюруючи країну в безпросвітне лайно. У мене немає слів.

Коли я бачу цю перекошену запухшу харю мене тошнить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...