Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 хвилин тому, Smith сказано:

Та не йопйогомать. Чесслово... Ну до чого тут рашка? Ми зараз обговорюємо те, що відбувається тут і зараз. Що за комплекс меншовартості весь час оглядатись на рашку - а що там, а як там, а чому там?

бо цей дєятєль якого давно було вислати туди чий паспорт він має. чому Україна стає країною де збирається зброд таких як шустер. їх виганяють к єбєням з інших країн а вони їдуть сюди і вчать жити когось хоча самі підари що проби немає де ставити.

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А якщо підійти до питання по іншому? Мені цікаво - скільки представників влади та депутатів від БПП та НФ ходило до Шустера? Ходили? Ходили. Так чого зараз бучу здіймати. Не подобався Шустер - нефіг було туди лазити. Нехай інші там язиками плещуть. А так виглядає на банальне зведення рахунків від влади, яка позиціонує себе як демократична зі всіма "витікающімі". Ось про що зараз мова, а не про Шустера як людину. Що він за фрукт - це було відомо давно, ще з часів ВФЯ.

Опубліковано

Ходили але виглядало це убого. КОли щось один хоче сказати і туєва туча налітала і все перебивала і зривала. як вчора юлька в южаніної.

Опубліковано
45 хвилин тому, la20 сказано:

бо цей дєятєль якого давно було вислати туди чий паспорт він має. чому Україна стає країною де збирається зброд таких як шустер. їх виганяють к єбєням з інших країн а вони їдуть сюди і вчать жити когось хоча самі підари що проби немає де ставити.

Шустер вчить нас як нам жити???!!! WTF???

чи може гості з його студії...

Опубліковано
5 хвилин тому, la20 сказано:

Ходили але виглядало це убого. КОли щось один хоче сказати і туєва туча налітала і все перебивала і зривала. як вчора юлька в южаніної.

Так в тому і справа - не треба було ходити.

Опубліковано
1 час назад, la20 сказал:

якого давно було вислати туди чий паспорт він має

До вашого відома - Шустер має паспорт Італії! Вчить матчастину перед тим як голосно писати :)

Опубліковано
2 hours ago, la20 said:

Ну чого ж убого, навіть дуже так нічого

Один

Два

І таких походів Пороха на ефіри до Шустера немало. Ало тоді треба було набирати рейтинги на критиці влади, а зараз навпаки, якомога більше обмежити критику. Мавр зробив свою справу і скрипач більше не потрібен.

Опубліковано
8 годин тому, igorgame сказано:

До вашого відома - Шустер має паспорт Італії! Вчить матчастину перед тим як голосно писати :)

а якби ти почитав раніше перед тим постом то б бачив що про Італію я писав. АЛе є інфа що в нього і канадський паспорт є.

Опубліковано
12 хвилин тому, la20 сказано:

АЛе є інфа що в нього і канадський паспорт є.

Відкрию Вам страшну воєнну таємницю,. У Шустера подвійне громадянство-Канади, Італії)))

Опубліковано
15 минут назад, la20 сказал:

а якби ти почитав раніше перед тим постом то б бачив що про Італію я писав. АЛе є інфа що в нього і канадський паспорт є.

відео вище пропустим для коментування, правда ? А хулє там коментувати ? Тоді була перемога, а зараз зрада, чи навпаки

Опубліковано

на цій сторінці є два відео, Одне яке в мене на сторінці відображається частково там де баба щось базарить і відео яке я викладав на попередній сторінці то що ти від мене хочеш по якому відео?

Опубліковано
27 минут назад, la20 сказал:

на цій сторінці є два відео, Одне яке в мене на сторінці відображається частково там де баба щось базарить і відео яке я викладав на попередній сторінці то що ти від мене хочеш по якому відео?

іпать ти дурака включив, ок, в ігнор

Опубліковано

ти сам дурака включаєш я спитав про яке відео. якщо про те де наєм з шустером базарить то там шустер каже що він ляшка запрошував з вказівки янека і ко і що з того. це відео я сам викладав.

якщо про там де баба базарить я його дивитись не буду, якась москальська мразь під музику ну нах.

Опубліковано
8 годин тому, yu2007 сказано:

Ой-ой-ой, що я найшов

Петро Олексійович про українсько-російські стосунки в студії у Савіка у 2012 році.

Суцільне паліво. Паліво палівське. І не тільки ментальною і фізичною інтеграцією Петруся в тайожний союз, але й його чіткою оцінкою для чого не потрібно робити реформи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...