Venom Опубліковано 17 Березня, 2014 в 17:19 #126 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 17:19 Цікаво, яке відношення в ПС та Самооборони до громадян України російської національності (во завернув). Чому запитую. Останнім часом в бар періодично заходять нові люди, яких раніше не бачив. Ну, це не дивно, оскільки автостанція поряд. А сьогодні зайшов крепкий чоловік, російською спілкувався без акценту, пожалівся, що протягом 12 років живе в Луцьку, а сьогодні в "Мальвіні" його образили члени ПС за його російську мову. Довго сперечалися, оскільки я не вірю, що в Луцьку таке могло трапитись. Чи провокасьйон?
odna Опубліковано 17 Березня, 2014 в 18:26 #127 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 18:26 А також набираються бажаючи, хто пройшов від Самооборони підготовку у ліцеї, або служив і має військовий досвід для посилення погранзагонів на Білорусько-Українському кордоні. На три-чотири дні. Зараз там перебуває наш загін, якій потрібно буде змінити, орієнтовно, у середу.А можна детальніше? Потрібно буде разом патрулювати кордон, чи стояти на блок постах? Вимоги до кандидатів тільки служба в ЗСУ чи ще є якісь вимоги? І якщо можна то уточнити коли планується виїзд з Луцька.Всі вимоги до добровольців написані в оголошенні. Про виїзд попередня інформація - у четвер. Але про остаточне місце і час збору буде повідомлено особисто кожному, хто зголосився.Цікаво, яке відношення в ПС та Самооборони до громадян України російської національності (во завернув).Чому запитую. Останнім часом в бар періодично заходять нові люди, яких раніше не бачив. Ну, це не дивно, оскільки автостанція поряд. А сьогодні зайшов крепкий чоловік, російською спілкувався без акценту, пожалівся, що протягом 12 років живе в Луцьку, а сьогодні в "Мальвіні" його образили члени ПС за його російську мову.Довго сперечалися, оскільки я не вірю, що в Луцьку таке могло трапитись. Чи провокасьйон?Этим вопросом не заморачиваюсь и вам советую. Идиотов всюду хватает. Лично я сижу в штабе Самооброны и говорю по переменно, то на том, то на том. Я не замечаю перехода и окружающие замечаний не делали еще. Русскоязычная я тут точно не одна. И на Майдане если не большинство, то добрая половина была русскоязычных патриотов Украины, в таком же соотношении было в ПС и в Самообороне. Что не скажешь про политические силы. Там уже пропорции иные. Лично знаю ни одного такого "патриота", которые рубашки рвали за неньку Украину в мирное время, а на Майдан так и не выбрались и сейчас бухтят в варежку и дальше сидят не рыпаются. Даже на такую мелочь, как патрулирование улиц, им духу не хватает.
Виталій Опубліковано 18 Березня, 2014 в 14:27 #128 Опубліковано 18 Березня, 2014 в 14:27 Доброго дня Вам odna !Ви як обізнана людина підкажіть будь ласка, - чи можливо пройти одноденний курс ВП в Луцькому ліцеї звичайній пересічній людині, чи людина повинна мати посвідчення самооборони ?Дякую.
Vadimm Опубліковано 19 Березня, 2014 в 06:14 #129 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 06:14 А що, Самооборона переїхала на Перемоги 14?
romaxa11 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:46 #130 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 09:46 Пришло время личной ответственности и низовой самоорганизации.Що це означає. Правий сектор, Самооборона, Автомайдан і реальні (а не фіктивні) організації такого плану - це є головні інструменти самоврядування громади.Кожен чиновник, чи то начальник СБУ, чи УМВС чи Прокуратури, який буде виступати з заявами про розпуск даних громадських об'єднань, буде виступати проти громади. Буде протиставляти своє відомство громаді. Ці організації жодним чином не створюють загрозу безпеці України (навпаки), не порушують громадський спокій (навпаки) і являються найкоротшим містком між громадою і чиновниками, які вже зараз і в найближчий час знову будуть старатись відмежувтись від громади страшною вивіскою "влада".Це що відбулось в Україні - це досягнення не правоохоронців (навпаки), не СБУ (навпаки) - це досягнення громадянського суспільства. Де ви були, що робили було видно чітко і неозброєним оком. Тому, якщо громада, її вплив на владу, вам тисне, заважає, вносить дискомфорт, то чи не краще поміняти країну проживання, наприклад, Росію. Там громада не впливає, і жодним чином не заважає владі владарювати. А якщо не хочете міняти прописку, то будьте добрі співпрацювати з громадою, радитись з нею і відповідати перед нею. Закінчились часи компартії, Януковича і т.д., нам не потрібна сильна владна вертикаль. Для чого вона? Щоб централізовано розкрадати бюджет і контролювати побори з населення? Просто кожен виконує свої функції і в разі не виконання, чи перевищення службових повноважень, має звільнитись. Працюйте на здоров'я, але й нам не заважайте жити на здоров'я. А що, Самооборона переїхала на Перемоги 14? так, другий поверх.
sneki Опубліковано 19 Березня, 2014 в 11:54 #131 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 11:54 Ну як на мене щоб шось ініціювати "розпустити" требе як мінімум для початку щось створити. Маю на увазі саму Самооборону. Як на мене діти по 14-15 в "натівській формі" ну це не те що потрібно для патрулювання нічних вулиць в умовах сьогодення. Про це я переконався особисто під сьогоднішньої нічної стрільби в "Старій підкові" (Техас).І тому, як на мене, дії та результати ПС в цьму напрямку, виглядають більш ефектними та ефективними.
romaxa11 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 12:21 #132 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 12:21 Ну як на мене щоб шось ініціювати "розпустити" требе як мінімум для початку щось створити.То як? звільнити хабарника можна тільки створивши умови для нього на новому місці? Так?Казали ж чітко ДАІ не потрібне, достатньо ППС (патрульно-постова служба). В них є гарні машинки тойоти, от хай і патрулюють.
Ko3bMa Опубліковано 19 Березня, 2014 в 12:31 #133 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 12:31 В них є гарні машинки тойоти, от хай і патрулюють. Та вони і патрулюють. От тільки, як казали хлопаки, при цьому бояться її погнути, коли запихуєш в неї нетверезого порушника
difoto Опубліковано 19 Березня, 2014 в 13:27 Автор #134 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 13:27 Ну як на мене щоб шось ініціювати "розпустити" требе як мінімум для початку щось створити. Маю на увазі саму Самооборону. Як на мене діти по 14-15 в "натівській формі" ну це не те що потрібно для патрулювання нічних вулиць в умовах сьогодення. Про це я переконався особисто під сьогоднішньої нічної стрільби в "Старій підкові" (Техас).І тому, як на мене, дії та результати ПС в цьму напрямку, виглядають більш ефектними та ефективними.Що такого ефектного створив ПС? "Діти" насправді віком по 18-20 років, саме той вік, що служить у армії. І ще раз - які дії та досягнення Правого Сектору у цьому напрямку? Самооборона створила нічне патрулювання, більше 20 людей з міліцією та автомобілями. Самооборона відправила людей на кордон, зі зброєю, вам нагадати, скільки поїхало від ПС? В Самооборони сейф ломиться від документів по антикорупційних справах(реально, пістолети вже не вміщаються - все папками забито)."Міряйтесь" між ПС та Самообороною на перекурах, хто є дієвіший та ефективніший. Це не прохання - надалі будь-які закиди "Хто кручє - ПС чи Самооборона?" будуть видалятись.
Андрій Віталійович Опубліковано 19 Березня, 2014 в 13:35 #135 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 13:35 Що такого ефектного створив ПС?створив ефективний піар))
INVICTUS Опубліковано 19 Березня, 2014 в 15:03 #136 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 15:03 Про це я переконався особисто під сьогоднішньої нічної стрільби в "Старій підкові" (Техас).яка ще стрільба?
EleKtrik Опубліковано 19 Березня, 2014 в 15:08 #137 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 15:08 Що такого ефектного створив ПС? "Діти" насправді віком по 18-20 років, саме той вік, що служить у армії. І ще раз - які дії та досягнення Правого Сектору у цьому напрямку?Самооборона створила нічне патрулювання, більше 20 людей з міліцією та автомобілями. Самооборона відправила людей на кордон, зі зброєю, вам нагадати, скільки поїхало від ПС? В Самооборони сейф ломиться від документів по антикорупційних справах(реально, пістолети вже не вміщаються - все папками забито)."Міряйтесь" між ПС та Самообороною на перекурах, хто є дієвіший та ефективніший. Це не прохання - надалі будь-які закиди "Хто кручє - ПС чи Самооборона?" будуть видалятись. difoto що на це скажеш http://www.volyn.com.ua/?rub=8&article=0&arch=1653
odna Опубліковано 19 Березня, 2014 в 15:51 #138 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 15:51 Доброго дня Вам odna !Ви як обізнана людина підкажіть будь ласка, - чи можливо пройти одноденний курс ВП в Луцькому ліцеї звичайній пересічній людині, чи людина повинна мати посвідчення самооборони ?Дякую.Пройти курс може кожен бажаючий, але ви маєте передзвонити на гарячу лінію, щоб уточнитити, коли.Про це я переконався особисто під сьогоднішньої нічної стрільби в "Старій підкові" (Техас).яка ще стрільба?Людину, мабуть, кантузило: стрільба, малолєткі, аааа!!!Що такого ефектного створив ПС? "Діти" насправді віком по 18-20 років, саме той вік, що служить у армії. І ще раз - які дії та досягнення Правого Сектору у цьому напрямку?Самооборона створила нічне патрулювання, більше 20 людей з міліцією та автомобілями. Самооборона відправила людей на кордон, зі зброєю, вам нагадати, скільки поїхало від ПС? В Самооборони сейф ломиться від документів по антикорупційних справах(реально, пістолети вже не вміщаються - все папками забито)."Міряйтесь" між ПС та Самообороною на перекурах, хто є дієвіший та ефективніший. Це не прохання - надалі будь-які закиди "Хто кручє - ПС чи Самооборона?" будуть видалятись. difoto що на це скажеш http://www.volyn.com...cle=0&arch=1653Про це гімно вже було писано-переписано.В центрі, до речі, шариться ПС, у більшості, Самооборона там присутня тільки зі скринькою для пожертв.
difoto Опубліковано 19 Березня, 2014 в 15:56 Автор #139 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 15:56 difoto що на це скажеш скажу, що треба стріляти не голубів, а подібних журналістів. Знаєш анекдот про сарай і що на ньому написано?
Lexx_Giant Опубліковано 19 Березня, 2014 в 16:16 #140 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 16:16 Молодняк треба вчити.. Головне щоб в гопоту неперетворилися.. І чому не в 'бойових умовах', це робити... а ми і ГШР завжди підстрахуємо і обламаємо роги бухому блядь патріоту.
EleKtrik Опубліковано 19 Березня, 2014 в 18:25 #141 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 18:25 Про це гімно вже було писано-переписано.Тань ткни лінк, не зустрічав.difoto що на це скажеш скажу, що треба стріляти не голубів, а подібних журналістів. Знаєш анекдот про сарай і що на ньому написано?Анекдот то я знаю, але веду до того, що люди туди записуються а як наслідок такі статті, і доречі не на порожньому місці. Ти б краще пояснив, а не анекдоти бородаті розказував! Бо такі їсторії вміють гарно розкручувати і міняти з сірого на чорне, "а оно, нам, нада"?Молодняк треба вчити.. Головне щоб в гопоту неперетворилися..Я саме до того і вів, гопота- вона і в самообороні - гопота.Якщо людина в самообороні, правому секторі, тощо це не робить її автоматом святою і не переводить в касту "неприкасаємих ". Ось до чого я, і хтілось би знати як у Самообороні вирішують такі інциденти?
SOAD Опубліковано 19 Березня, 2014 в 18:26 #142 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 18:26 самооборону треба розпускати
EleKtrik Опубліковано 19 Березня, 2014 в 18:44 #143 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 18:44 самооборону треба розпускатиЯкщо робиш такі заяви, то будь ласка - обгрунтовуй!
zaHARE Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:02 #144 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:02 самооборону треба розпускатипроснулися, б-ді.
difoto Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:31 Автор #145 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:31 і хтілось би знати як у Самообороні вирішують такі інциденти?Які саме? Якби людина подзвонила у міліцію або до Самооборони , розповіла б про подібний випадок - ми б відреагували, а скоріше перенаправили б це до Правого Сектора, бо вони знаходяться в центрі, а ми на той момент були в ОДА. А постфактум можемо тільки об'явити - це якісь малолітні мудаки з пневматом. Ну і те, що вони до Самооборони відношення не мають, я думаю нікому пояснювати не треба.
EleKtrik Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:33 #146 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:33 і хтілось би знати як у Самообороні вирішують такі інциденти?Які саме? Якби людина подзвонила у міліцію або до Самооборони , розповіла б про подібний випадок - ми б відреагували, а скоріше перенаправили б це до Правого Сектора, бо вони знаходяться в центрі, а ми на той момент були в ОДА. А постфактум можемо тільки об'явити - це якісь малолітні мудаки з пневматом. Ну і те, що вони до Самооборони відношення не мають, я думаю нікому пояснювати не треба.Ок, саме це мене і цікавило.
odna Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:51 #147 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:51 Про це гімно вже було писано-переписано.Тань ткни лінк, не зустрічав.http://www.volyn.com.ua/?rub=8&article=0&arch=Вас еще жизнь не научила не верить всему, что говорят, а особенно пишут?Лично я уже не верю никому. Даже то, что вижу своими глазами, стараюсь проверить: ущипнуть себя, или проморгаться. А еще лучше "переспать" - утро вечера мудреней.
jeger01 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:55 #148 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:55 http://www.volynnews.com/news/society/za-chyyi-koshty-isnuye-samooborona-maydanu-na-volyni/
EleKtrik Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:56 #149 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:56 http://www.volyn.com...article=0&arch=Вас еще жизнь не научила не верить всему, что говорят, а особенно пишут?Лично я уже не верю никому. Даже то, что вижу своими глазами, стараюсь проверить: ущипнуть себя, или проморгаться. А еще лучше "переспать" - утро вечера мудреней.Не вірю нікому, тому і перепитувався в темі. Дякую за ссилку, там знайшов вичерпну відповідь.
difoto Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:58 Автор #150 Опубліковано 19 Березня, 2014 в 19:58 А тепер давайте повернемось до справжньої "Самооборони Майдану Волині" і до результатів нашої роботи.Аваков проводит конкурс на замещение поста главы УВД в четырех областях под общественным контролемПубличная процедура кадровых назначений в системе МВД с участием общественности стартует в 4 областях.Об этом сообщил министр внутренних дел Украины Арсений Аваков в среду, сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Укринформ. «Реализация новой модели назначений на руководящие должности в региональных управлениях начинается в 4 областях - Киевской, Волынской, Львовской и Тернопольской», - сказал Аваков. По его словам, кандидаты на должности пройдут жесткий отбор по разработанным критериям. Кроме того, в обсуждении кандидатур будут участвовать представители общественности. «Нам необходимо решить сложную задачу - запустить процесс изменений и не потерять при этом управление системой », - заявил министр. Источник: http://censor.net.ua/n276667
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.