Перейти до змісту

Самооборона Луцька

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Megaherz, а ти впевнений, що правому так необхідна твоя інформація? Без образ, просто запитання.

Щоб без образ - закрию очі на момент, коли перейшли на "ти".

І по темі: так - потрібна . Хлопець, до якого я підійшов, аж не знав до кого мене направляти, а потім просто попросив мене дзвонити в штаб.

Також хотів би дещо повідомити люстраційній групі , але таке передчуття що буде як і з правим сектором.

Всіх закликають не бути байдужими, робити свій вклад і т.д.. А коли хочеш допомогти інформацією, то немає куди/кому її повідомити.

• Відповідей 212
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Всіх закликають не бути байдужими, робити свій вклад і т.д.. А коли хочеш допомогти інформацією, то немає куди/кому її повідомити.

Там до речі є скринька для пропозицій і дівчата окремо за столом сидять. Напряму до штабу не пускають. Можна було попросити когось викликати звідти.

Опубліковано

Там до речі є скринька для пропозицій і дівчата окремо за столом сидять. Напряму до штабу не пускають. Можна було попросити когось викликати звідти.

Я в штабі був - мене проводив представник правого сектору.

Доведеться справді на папірець все писати і кидати у скриньку.

Опубліковано

Megaherz, на хвилиночку уявіть, скільки зара роботи. Телефони, звичайно, є, але "гарячої лінії", як такої, фактично, немає. Поки шо. Тільки тиждень самовладдя, майте розуміння. Залиште свою інформацію, будь ласка, якщо можете, в приватні повідомлення мені. Я передам у штаб в самооборони. Обіцяю. Сьогодня після роботи. Я там волонтер у пресслужбі. Далі мого привата інформація нікуди, крім штаба не піде. Я навіть можу її не читати, мені самій так спокійно. Ви заховайте під спойлер, а відкриють і прочитають, кому треба.

Опубліковано

Приходь в ОДА, в штаб самооборони, здається ні одної заяви ми не лишали без уваги, тим більше таких, що стосуються люстрації.
Опубліковано

Megaherz, а ти впевнений, що правому так необхідна твоя інформація? Без образ, просто запитання.

Щоб без образ - закрию очі на момент, коли перейшли на "ти".

І по темі: так - потрібна . Хлопець, до якого я підійшов, аж не знав до кого мене направляти, а потім просто попросив мене дзвонити в штаб.

Також хотів би дещо повідомити люстраційній групі , але таке передчуття що буде як і з правим сектором.

Зайди на сайт http://волинь.net там є вкладка "ЗАЯВА" напишіть по зразку і приносьте.Всі заяви підшивають і розглядають.

Сайт в стадії доробки,але заяву можна вже бачити.

Опубліковано

Давайте раз і назавжди: якщо в когось є інформація щодо того чи іншого громадянина або зібрання громадян - одразу повідомляти за вказаними телефонами, в темах, в приват, або мовчати і не робити з себе Джеймса Бонда.

Дістали вже, чесно.

Опубліковано

Штаб Самообороны нуждается в канцтоварах. Список прилагается.

Кто хочет помочь, приносите, непосредственно, в ОДА, в 209 кабинет. (Можно оставить на посту в холле).

Канцтовари 28.02.14.rar

Опубліковано

До уваги всіх учасників Самооборони Майдана (м.Луцьк).

Сьогодні, 01.03.2014 року, о 18.00 відбудеться загальний збір для обговорення подальшого плану дій.

Прохання з’явитись усім, збір біля облдержадміністрації.

В зв’язку з активізацією шахраїв, що прикриваються потребами революції та Самообороною закликаємо усіх учасників Самооборони Майдану в районах Волинської області зв’язатись з координатором для створення обласної структури нашої організації. Всі хто протягом тижня не зв’яжеться з нами, не матиме права називати себе Самообороною. Телефон координатора 0507563332, Андрій

Люстраційний комітет Самооборони Майдану (Волинь) закликає експертів, що мають досвід боротьби с корупцією, долучитись до нашого комітету. Телефон координатора 0677005500, Богдан

В зв’язку з активізацією людей, що бояться потрапити під дії люстраційного комітету, відбувається інформаційна компанія з дискредитації дій Самооборони Майдану. Тому ми сформували прес-центр для підготовки об’єктивних матеріалів по всьому спектру робіт, що провела й буде проводити в подальшому Самооборона. Для повноцінного функціонування прес-центру є потреба у журналістах з досвідом роботи у ЗМІ. Телефон координатора, 0673974649, Андрій

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Побратими! Самооборона Майдану Волині, спільно з Правим Сектором, Автомайданом та Громадським сектором ініціювали створення Комітету Громадської Люстрації, до якого мають увійти 7-15 членів. Кандидати в Комітет мають відповідати наступним критеріям:

1) не бути посадовою особою органів влади та організацій, що підлягають люстрації,

або депутатом будь-якого рівня на даний час;

2) не бути членом будь-якої політичної партії;

3) не бути адвокатом, працівником судових або правоохоронних органів;

4) не мати судимості;

5) не бути причетним до жодних корупційних справ (використання службового

становища, хабарництво, відмивання коштів та інше);

6) стиль життя повинен відповідати офіційним доходам;

7) мати вищу освіту;

8) користуватися суспільним авторитетом та довірою в громаді;

9) відповідати люстраційним критеріям, визначеним в Декларації про громадську люстрацію

Просимо громадськість долучитися до обговорення кандидатів. Хто на Вашу думку достойний? Пропозиції надсилайте на адресу: [email protected]

Опубліковано

Кандидати в Комітет мають відповідати наступним критеріям:

3) не бути адвокатом,

Шкурне питання: а чим адвокати вам не догодили? Люди вільної професії, не державні службовці, не судимі, вимоги для отримання права на адвокатську діяльність дуже високі.

Чи вплинув стереотип "всі адвокати - хабарники"?

Без образ, плз. Я - адвокат, і розглядала б можливість праці в люстраційному комітеті, якби не ця умова.

Опубліковано

Шкурне питання: а чим адвокати вам не догодили?

Коротко і "грубо" - у люстраційних процесах не може приймати участь особа, яка навіть теоретично могла б впливати на рішення вищих інстанцій. Ви, як адвокат, можете бути захисником Януковича В.Ф. у суді.
Опубліковано

Шкурне питання: а чим адвокати вам не догодили?

Коротко і "грубо" - у люстраційних процесах не може приймати участь особа, яка навіть теоретично могла б впливати на рішення вищих інстанцій. Ви, як адвокат, можете бути захисником Януковича В.Ф. у суді.

Дякую, Дмитре.

Не розумію, що таке "вищі інстанції".

Вважаю, що ви керуєтеся презумпцією винуватості особи (натомість, дуже трудно і тяжко презумпція невинуватості вживається у наше право). Це помилка.

Ви позбавляєте себе можливості використати знання з юриспруденції фахівців.

ІМХО, строго ІМХО

Опубліковано

Я ж написав - "грубо". Я не в змозі , і ніхто інший не в змозі подолати певну нашу бюрократію у заявах, тощо. Самооборона лягає спати і встає в один і той самий час(00:00-00:00), без перерв. Якщо ви готові допомогти - звертайтесь! Можна особисто до мене - 099 3070083. "Адвокат- не адвокат" це на даний момент дрібниці, які будуть вирішені у приватному порядку, якщо ви дійсно бажаєте допомогти, а не придертись до заяви.

Опубліковано

Сьогодні вночі, як автомайдан патрулював вулиці Луцька з екіпажем ДАІ. Жодного порушення руху виявлено не було, все спокійно. Працівники ДАІ вели себе адекватно, реальне відчуття співпраці. В кінці зміни переговорив з ними. Зарплата 2000грн. Запитав, яку зарплату вони хотіли б отримувати - 5000грн. Вважаю що це абсолютно адекватні гроші. Об'єднати ДАІ і ППС, створити автомобільні вуличні патрулі заточені на безпеку громади. Контролювати чітко виплати. Гроші невеликі, враховуючи підвищений ризик для життя. В подальшому можна оптимізувати відомство і ще більше підняти зарплату, як і в інших силових відомствах. Все це реально і можливо, якщо хтось з начальства не буде втіхаруху будувати своє маленьке межигір'я.

Опубліковано

Сьогодні вночі, як автомайдан патрулював вулиці Луцька з екіпажем ДАІ. Жодного порушення руху виявлено не було, все спокійно. Працівники ДАІ вели себе адекватно, реальне відчуття співпраці. В кінці зміни переговорив з ними. Зарплата 2000грн. Запитав, яку зарплату вони хотіли б отримувати - 5000грн. Вважаю що це абсолютно адекватні гроші. Об'єднати ДАІ і ППС, створити автомобільні вуличні патрулі заточені на безпеку громади. Контролювати чітко виплати. Гроші невеликі, враховуючи підвищений ризик для життя. В подальшому можна оптимізувати відомство і ще більше підняти зарплату, як і в інших силових відомствах.

Перш за все потрібно було б реформувати УМВС, передати міліцію на баланс місцевих бюджетів, чисельність особового складу відповідна до кількості мешканців населеного пункту, а звідси і зарплати вийшли б вищими, як на мене чисельність нинішнього особового складу занадто велика для нашого міста, відповідно працівники були б повністю підконтрольними громаді, а не міністру-клептоману, про таку реформу вже говорили депутати ВР

Опубліковано

Самооборона знайшла власника гвинтівки, якою вбили голуба в центрі Луцька

Представники Волинської Самооборони Майдану з'ясували, що голуба в центрі Луцька вбили з пневматичної зброї, яка належить людині з об’єднання «Молодіжний Майдан».

Про це заявив член штабу Самообоорони Богдан Климчук.

Нагадаємо, газета Волинь нова у суботу оприлюднила розповідь журналіста Василя Нагорного. Її автор розповів, як на його очах у центрі міста пострілом з невідомої зброї вбили голуба, за чим спостерігали діти. Журналіст висловив здогад, що це могли зробити люди, які перебували у фургоні з написом «Самооборона», який стоїть у центрі міста.

За словами Климчука, після появи такого повідомлення у ЗМІ, він одразу пішов на місце пригоди і з’ясував, що голуба вбили з пневматичної зброї.

«Я був особисто у фургончику на Театральному майдані, що біля сцени. Там є представники «Молодіжного Майдану». Я розмовляв із хлопцем Павлом. Він визнав, що пневматична зброя, з якої стріляли, належить йому. Але заперечив, що це він стріляв», - зазначив Климчук.

Климчуку не вдалося дізнатися, хто саме стріляв, проте він запевняє: це точно були не представники Самооборони.

Опубліковано

Климчуку не вдалося дізнатися, хто саме стріляв, проте він запевняє: це точно були не представники Самооборони.

Що ти хтів сказати?
Опубліковано

а якого ви взагалі звертаєте увагу на того голуба? можна подумати, це найбільше гавно, що льють на самооборону чи правий сектор.

плюньте. всі кого це реально хвилює - хомякі тирнетовські...

Опубліковано

Самооборона функціонує, можливо недостатньо пі-ариться, але робить багато корисної справи, попри "несприятливу" ситуацію. Існують певні потреби для існування. Далі - список цих потреб:

потреби штабу 16.03.14.rar

Хто має можливість допомогти, будемо дуже вдячні. Можливий з часом переїзд на нове місце, тому слідкуйте за новинами.

Поки що штаб Самооборони знаходиться в приміщенні ОДА

Опубліковано

Є необхідність у ці дні посилити патрулювання вулиць. Посилити та продовжити в часі. Тепер буде дві зміни патрулів. З 18-ї до 24-ї та з 20-ї до 2-х.

Телефонуйте на штаб Самооборони, записуйтесь, на який день, на яку зміну ви можете підключитись.

067 11 00 577

067 11 00 677

066 34 18 053

А також набираються бажаючи, хто пройшов від Самооборони підготовку у ліцеї, або служив і має військовий досвід для посилення погранзагонів на Білорусько-Українському кордоні. На три-чотири дні. Зараз там перебуває наш загін, якій потрібно буде змінити, орієнтовно, у середу.

Опубліковано

А також набираються бажаючи, хто пройшов від Самооборони підготовку у ліцеї, або служив і має військовий досвід для посилення погранзагонів на Білорусько-Українському кордоні. На три-чотири дні. Зараз там перебуває наш загін, якій потрібно буде змінити, орієнтовно, у середу.

А можна детальніше? Потрібно буде разом патрулювати кордон, чи стояти на блок постах? Вимоги до кандидатів тільки служба в ЗСУ чи ще є якісь вимоги? І якщо можна то уточнити коли планується виїзд з Луцька.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...