Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Передають, що горить дача медведчука.

Да, по "Пятому" передали. НАРЕШТІ!!! Давно пора було починати партизанську війну, а не тупо лізти на автомати!

Я дивуюсь, чому до цих пір не горіли ні один панськй маєток!

Опубліковано

Важко щось коментувати,коли не можеш зібрати пазл,бо нарізаних картинок багато,але не всі частини присутні.

Кілька думок:

1. Мені сьогодні навели кілька прикладів того,що влада перебувала вчора в істериці і ресурси їхні закінчились.В МВС в Києві виганяли проти Майдану усіх,навіть клєрків та айтішніків.Але коли перший же автобус з ними обстріляли невідомі з калаша,всі повернули назад.

Також усними наказами виганяли всіх військових з МО воювати з "терористами".Офіцери масово почали відмовлятись від виконання наказів і попередили,що особовий склад проти народу не поведуть.

Це все завдяки тому,що народ піднявся в регіонах і пішла хвиля.

2. Завдяки тому,що населення перекрило всі можливі шляхи поповнення злочинної влади живою силою, перевага стала на нашому боці. Також на нашу користь зіграло те,що ми перекрили шлях "тітушкам" і "топазам" практично по всьому фронту і тилу. Доречи це те,за що мабуть найбільше ми маємо гордитись.

3. Силовики вже мали інформацію,що в регіонах народ взяв все під контроль,при чому десятками тисяч народу.І коли Майдан отримавши поповнення живої сили і зброї,пішов в атаку,вони обісралися.Першими сциканули "герої"-ВВшники,які вконтактє хизувались один перед одним,як мочат бєндєровцев і схвально гримали щитами,коли беркутня рвала державні прапори і била ногами поранених.Далі труханув сексуальнозбоченосадомазохічний бееееркут. Ну про армію говорити нема що,бо там нема нічо.

Вроді всі кроплені карти ми вибили і набрали козирів. І при таких раскладах КулявлобКувалдаЖлоб тягнуть час і підписують якусь угоду з портретом.Даючи можливість злиняти з країни основним злочинцям.

Те що силовики повернулись в місця основної дислокації добре? Не знаю.Тепер вони відпочинуть,поповнять арсенал і будуть готові діяти в іншому місці.Можливо в "буйних" регіонах, де силовики невнятно й під тиском стали на сторону народу,але при першій нагоді знову почнуть мочити народ.

Чи почали діяти за планом "Б"? Можливо. Через кілька днів дасться знати.Путін не признає поразок і не прощає принижень.Думаю,що Харків буде діяти за його планом і москальський чобіт вступить на наші чорноземи.

Нашу країну зараз можна брати однією дивізією.Армії нема,ментура продажна,СБУ прокорумповане і недієздатне.

Чи допоможе НАТО? Мабуть ні.Бо вони також брали участь у складанні плану "Б".

Це моє ІМХО і думки вголос.Як нам не йти за цим сценарієм? Потрібно вичисляти куда нас заганяють і бігти в протилежний бік.Тоді сценарій буде ламатись.Поки нам це вдавалось.У всякому разі мені так здається.

Хоча знову повторюся-пазл не складається.

Дай нам Боже розуму,розсудливості і сили.Слава Україні!

Опубліковано

Так, він молодець. З 3х один більш-менш адекватний. Може дійсно не розуміється у політичних тонкощах. Його лишити, тих 2х клоунів зливати.

Опубліковано
Це моє ІМХО і думки вголос.Як нам не йти за цим сценарієм? Потрібно вичисляти куда нас заганяють і бігти в протилежний бік.Тоді сценарій буде ламатись.Поки нам це вдавалось.У всякому разі мені так здається.

Хоча знову повторюся-пазл не складається.

Дай нам Боже розуму,розсудливості і сили.Слава Україні!

Армія закинута і розтягнута московськими посіпаками, а СБУ недієздатне, це факт. А от якщо не здати зброю, як волає трійка, а "побігти в протилежний бік" - озброїти народ? Ідеально - легалізувати зброю, як в Швейцарії, але можна і без цього - достатньо звести в кожен райценр невеликий арсенал, облаштувати стрільбище і оголосити запис в "народну дружину", яку там вишколяти, думаю бажаючих буде навалом.

Проти партизанщини москалі тридцять раз подумають, поки попруть

Опубліковано

Кличко щойно вибачився перед майданом.

Так, він молодець. З 3х один більш-менш адекватний. Може дійсно не розуміється у політичних тонкощах. Його лишити, тих 2х клоунів зливати.

Як гарно ведуться люди.Це називається політтехнологія.Не думали,чого саме Кличко вибачився? Рейтинг в нього вище,чим у падєльніків. І він його опа і знов підняв.Мужиииик,чо.

Жирним виділив протиріччя,на яке розрахували його політтехнологи.

Опубліковано

А толку? Кличко до цих пір кидається то туди, то сюди, не може визначитись, куди йому, до красивих, чи до розумних...

Вирішив погратись як всі - в політику, всунувся в депутати, а тут БАБАХ! - революція! І бідний не знає, що з нею робити! А тут не так, як на рингу, де ти бачиш морду, і знаєш, що з нею робити!

Він не жив народом, не жив з народом, не жив серед народу... Він поняття зеленого не має, що таке черга в поліклініці, що таке субсидія, що таке звичайний міськрайонний суд і виконавча служба... Та ніхєра він не знає! І не може він нічого радити майдану! Він повинен його слухати, якщо хоче кимось достойним лишитися!

Опубліковано

Кличко спортсмен і людина яка не підводила Україну (нас в світі знали як Чорнобиль і Кличко, тепер 2-ма революціями)... в нього мало досвіду ще в політиці, точніше ще не в'їхав видно в систему, яка напрацьовувалась роками....

А толку? Кличко до цих пір кидається то туди, то сюди, не може визначитись, куди йому, до красивих, чи до розумних...

Вирішив погратись як всі - в політику, всунувся в депутати, а тут БАБАХ! - революція! І бідний не знає, що з нею робити! А тут не так, як на рингу, де ти бачиш морду, і знаєш, що з нею робити!

Він не жив народом, не жив з народом, не жив серед народу... Він поняття зеленого не має, що таке черга в поліклініці, що таке субсидія, що таке звичайний міськрайонний суд і виконавча служба... Та ніхєра він не знає! І не може він нічого радити майдану! Він повинен його слухати, якщо хоче кимось достойним лишитися!

Слова ваші мають логіку і правду, але він і не в сімї олігархів виріс і не закордоном, а на україні і в сімї звичайних людей...

Опубліковано

А я не за Боксера, я за Порошенка як за фінансиста, бізнес якого знищили ПР і за Гриценка, просто як мужика.

Просто вибачення політика от в такому форматі, бачу вперше :)

Якби Ми мали військовий устрій Швейцарії, то нас би випалювали тільки ядерними зарядами. Інакше взяти Україну ні США+РОСІЯ ні Китай не змогли б. Хоча щодо останнього зараз сумнів, занадто серйозний людський ресурс.

Опубліковано

jack74 - не треба так про Кличка - він спортсмен міжнародного класу і як людина робить все що його силах! (на відміну від кроля і бика)

Опубліковано

якби була можливість зібрати таку велику кількість люду, не для штурму, а просто обложити верховну раду, щоб у тих бійців що залишились і депутатів від такої кількості ноги тремтіли.

Опубліковано

jack74 - не треба так про Кличка ...

"так" - це як? Я не маю на увазі, що він поганий. Я маю на увазі те, що не потрібно йому повторювати слово в слово "блєяніє" тягнибика і кулівлоба! І не потрібно робити піарних жестів і па. Йому потрібно почути МАЙДАН, прислухатись, пройнятись ним і піти з ним! І може тоді йому вдасться піти НА ЧОЛІ нього!
Опубліковано

це добре що не в'їхав у систему, ми якраз збираємося міняти систему влади

Треба міняти так як дійсно смерті людей будуть марними і нам буде стидно, що в потрібний час і місці цим не скористались....

Ця сранна система це система России чи мабуть Рядянського союзу, яку потрібно давно було викинути...

Опубліковано

А я зараз категорично проти радикальних дій !!!!

Бля да виберуть новий кабмін, одразу овоча можна зливати.

Ні куди він не втече.

Росіі він нафіг буде неп потрібен, а ми в шоколаді.

Решта теж не втече далеко - міжнародний трибунал річ пожиттева, і не факт, що в росіі за пять десять двадцять років ніфіга не поміняється.

От хай сидить і чекае на свою смерть - це набагато важче ніж просто смерть.

Пямятаєте як мати вбитого говорила .

І це стосується всіх президента, міністрів,.... Всіх до останнього беркутівця - вони будуть як нациські преступники все життя нікчемне своє тремтіти та ховатись.

А ви хочете завтра бля штурм, всех повесить. - чим ви кращі за них?

Такими діями росія точно введе війська а нас всіх зажене в ліса - ви цього хочите?

Опубліковано

принаймі я вважаю що з трьох Кличко більш чесний, але менш досвідчений і хитрий

Досвід діло наживне, А на рахунок хитрості- ніхто не задумувався, як Кличку вдається громити всіх його супеників?

Так він років 10-15 тому казав ,,Я маю чуйку,, Це інтуітивне відчуття, що суперник робитиме через секунду. Обманний, чи правдивий його фінт. Так в політиці така чуйка ще більш важлива.

Хоча в нових умовах роль перзидента вже зовсім не така велика

Ну і в кожній сильній партії має бути бойове крило, і має бути політичне крило.Це в першу чергу ефективну з розподілу праці, і завжди кожній людині лише щось одне вдається найкраще.

І навіть Юлій Цезар, котрий міг робити декілька справ одночасно,не махався мечем краще за останнього центуріона в його імперії.І не ліз на передову.Принаймі кожен раз.

Опубліковано
Наслідком сьогоднішньої заяви Правого сектору може стати реалізація російського сценарію – ще більше смертей та розкол країни

Під час свого виступу на Майдані лідер Правого сектору Дмитро Ярош заявив, що Правий сектор не здасть зброї, поки Янукович не піде у відставку.

Ярош також заявив, що Правий сектор готовий взяти на себе відповідальність за подальший хід революції.

Зазначимо, як пояснив народний депутат від «Батьківщини» Олександр Бригинець в своїй статті на Еспресо.TV, опозиція пішла на компроміс з Януковичем, щоб зірвати його домовленості з Москвою, які передбачають продовження кровопролиття та розколу країни як наслідок.

Нагадаємо, раніше представник Правого сектору виголосив зі сцени Майдану ультиматум Януковичу, давши йому час до 10 години ранку, щоб піти у відставку. Якщо все піде за цим сценарієм існує висока вірогідність того, що в центрі Києва знову буде бійня, режим звичайно впаде, але Янукович спробує втекти в Харків. Там буде зроблена спроба створити новий ПіСУАР.

При цьому, якщо Янукович підпише закони про повернення до Конституції 2004 року, а парламент змінить Кабмін та керівництво парламенту, питання примусової відставки Януковича вирішиться максимум протягом двох-трьох тижнів.

http://espreso.tv/new/2014/02/21/pravyy_sektor_mozhe_realizuvaty_rosiyskyy_scenariy

Опубліковано

Литовцы назвали виновных в кровопролитии в Украине (+полный список)

http://glavnoe.ua/news/n166341

раніше б від Еуропи такі заяви...

В цьому списку забули:

- Герман

- Ахметов (спонсор хренов)

- Путін (подстрекатель)

Опубліковано
Наслідком сьогоднішньої заяви Правого сектору може стати реалізація російського сценарію – ще більше смертей та розкол країни

Під час свого виступу на Майдані лідер Правого сектору Дмитро Ярош заявив, що Правий сектор не здасть зброї, поки Янукович не піде у відставку.

Ярош також заявив, що Правий сектор готовий взяти на себе відповідальність за подальший хід революції.

Зазначимо, як пояснив народний депутат від «Батьківщини» Олександр Бригинець в своїй статті на Еспресо.TV, опозиція пішла на компроміс з Януковичем, щоб зірвати його домовленості з Москвою, які передбачають продовження кровопролиття та розколу країни як наслідок.

Нагадаємо, раніше представник Правого сектору виголосив зі сцени Майдану ультиматум Януковичу, давши йому час до 10 години ранку, щоб піти у відставку. Якщо все піде за цим сценарієм існує висока вірогідність того, що в центрі Києва знову буде бійня, режим звичайно впаде, але Янукович спробує втекти в Харків. Там буде зроблена спроба створити новий ПіСУАР.

При цьому, якщо Янукович підпише закони про повернення до Конституції 2004 року, а парламент змінить Кабмін та керівництво парламенту, питання примусової відставки Януковича вирішиться максимум протягом двох-трьох тижнів.

http://espreso.tv/new/2014/02/21/pravyy_sektor_mozhe_realizuvaty_rosiyskyy_scenariy

Читайте мій пост вище.

Всі думаючі люди так вважають.

Я так надіюсь.

Опубліковано

Передають, що горить дача медведчука.

Да, по "Пятому" передали. НАРЕШТІ!!! Давно пора було починати партизанську війну, а не тупо лізти на автомати!

Я дивуюсь, чому до цих пір не горіли ні один панськй маєток!

В Обухівському районі Київської області сталося займання в будівлі, що належить політику, лідеру "Українського вибору" Віктору Медведчуку.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі обласної міліції.

"Міліція отримала повідомлення від ДСНС про пожежу в будинку Медведчука в Обухівському районі", - розповів начальник прес-служби міліції Київської області Микола Жукович у п'ятницю ввечері.

Він додав, що зараз пожежники гасять вогонь, а міліція виїхала на місце події.

Як розповіли джерела Української правди, цією дачею Віктор Медведчук фактично не користується.

Вона складається із кількох дерев'яних маєтків, що знаходяться на березі річки Стугна в сосновому лісі.

Територія маєтку складає близько 39 га.!!!

Раніше там знаходилися громадські пляжі.

Опубліковано

http://espreso.tv/ne...iyskyy_scenariy

Читайте мій пост вище.

Всі думаючі люди так вважають.

Я так надіюсь.

Я проти кровопролиття людей, але й проти щоб яник досі був на посаді президента.... що робити?

Хай депутати вирішують це питання... хватить крові!!!!!!!!!!!! ТРЕБА ВЕРТАТИСЯ ДО ЖИТТЯ І ВІДБУДОВУВАТИ КРАЇНУ!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...