Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я не вірю депутатам, які вийшли з ПР.

Я не вірю правоохоронцям,які вчора либлячись виходили з свого схрону.

І всіх закликаю їм не вірити.Вони роблять хід конем,троянськім конем.

Чесно навіть не уявляю поки,як вийти з тої ситуації,в якій опинилась країна.Але шансів у беззбройних дуже мало.Майже немає.

Вони скоріше чорти ніж ангели, це зрозуміло, але якщо з їхньою "допомогою" вдасться врятувати життя людей, то чому б не спробувати їм на деякий час повірити.

Опубліковано

Це просто жах

Снайперы стреляют в медиков!!! Целятся в шеи и головы!

238245435369e01c19e24597580586a8.jpg

Ну не віриьтся мені що можуть наші люди стриляти та ще й в медиків... Схиляюсь до найманців або кацапи якісь... ((((

Опубліковано

там уже немає наших,всі вже повиїзджали, я вже говорив про це, одні кляті москалі, боже,спали їх на козацькій землі. я не повірю,щоб "наші" так безжалістно убивала хлопців та дівчав, НЕ ВІРЮ!!!

ССО в дії, гори москва!!!

Опубліковано

Це просто жах

Почитай Харківські та Донецькі форуми --- повіриш!!!!

Ну не віриьтся мені що можуть наші люди стриляти та ще й в медиків... Схиляюсь до найманців або кацапи якісь... ((((

Опубліковано

Україна, клянусь Богом, я люблю тебе!

Ніна Ярмаркіна Новини з-під Новомосковська, там блокують потяги: разобрали рельсы - поезд никуда не поедет!!! Баррикада... народу человек 300... есть местные депутаты от оппозиции...

Опубліковано

Це просто жах

Хто саме там стріляв у людей невідомо, проте з часом уся правда буде доступна і тоді жоден виблюдок хто б він не був(наш, ваш, найманець, москалюга недобита чи ще якесь кодло) не уникне справедливого народного покарання.

Опубліковано

Не дуже втішні новини з верховної ради. На даний момент зібралося всього десь 130-140 депутатів. Яценюк заявив, що будуть сидіти там до тих пір поки не зберуться 226.

Опубліковано

Bg63xSTCMAAiJfT.jpg

Щоб шаблі не брали, щоб кулі минали голівоньки Ваші! Героям Слава!

І свіжа новина для підтримки духу:

Український президент шукає шляхів втечі. Російський поки не дає гарантій

Близько години тому Віктор Янукович телефонував Володимиру Путіну. Він просив надати гарантії на випадок утечі з України, повідомляє Хвиля, посилаючись на джерело в Кремлі.

За його інформацією, Путін ухилився від конкретної відповіді. Між тим, сьогодні в Сочі російський керівник провів закриту нараду з приводу ситуації в Україні. За підсумками зустрічі було прийнято рішення зайняти вичикувальну позицію.

Також стало відомо, що Росія ухвалила рішення не видавати обіцяного раніше другого траншу в рамках московських угод.

http://espreso.tv/new/2014/02/20/zmi_putin_zlyvaye_yanukovycha

Опубліковано

Кто меня знают, подтвердят, что церковь я не признаю, духовенство не уважаю, но батюшки на Майдане служат, по настоящему, людям и Богу. Они герои. Как и все, кто на Майдане.

Опубліковано

селище Міліоративне (Дніпропетр.обл.) люди лягли на рельси, зупинили потяг з військами. СЛАВА ГЕРОЯМ!

Опубліковано

Український президент шукає шляхів втечі. Російський поки не дає гарантій

Близько години тому Віктор Янукович телефонував Володимиру Путіну. Він просив надати гарантії на випадок утечі з України, повідомляє Хвиля, посилаючись на джерело в Кремлі.

За його інформацією, Путін ухилився від конкретної відповіді. Між тим, сьогодні в Сочі російський керівник провів закриту нараду з приводу ситуації в Україні. За підсумками зустрічі було прийнято рішення зайняти вичикувальну позицію.

Також стало відомо, що Росія ухвалила рішення не видавати обіцяного раніше другого траншу в рамках московських угод.

http://espreso.tv/ne...aye_yanukovycha

Хай терміново вилітає в Сомалі.

Забере своїх стоматологів ,.... - в сомалі його з нетерпінням чекають.

Опубліковано

http://youtu.be/VDrC7mE6uOE

У Борисполі місцеві мешканці вийшли на вулицю полювати на «тітушок», яких, за словами активістів, звозили цієї ночі в Київ. Люди заблокували проїзд через місто, встановивши три блок-пости.

«Коли сьогодні вранці, в центрі міста Бориспіль, стояли наші жінки і поруч проїжджали автомобілі з Харкова і почали стріляти по наших людях -- після цього повстав Бориспіль», -- каже Ярослав Годунок, депутат Бориспільської міської ради.

За словами Годунка, місцеві жителі зупинили мікроавтобус з номерами полтавської області, в якому сиділи молодики.

Бориспільчани планують стояти до тих пір, поки в парламент не проголосує за повернення до Конституції 2004 року.

Опубліковано

Кто меня знают, подтвердят, что церковь я не признаю, духовенство не уважаю, но батюшки на Майдане служат, по настоящему, людям и Богу. Они герои. Как и все, кто на Майдане.

Я всегда говрил в разделе "религия",что нельзя судить о религии,вере и церкви по отдельным личностям как,например Гундяев и Ко. Есть истинно следующие писаниям люди и священники.

И Майдан это подтвердил.Эти люди, как никто,понимают,что все под Богом ходим и на

Его милость уповаем.И как известно:"не бывает атеистов в окопах под огнем".

Будучи на Майдане был поражен удивительным взаимопониманием и уважением друг к другу представителей разных конфессий.Они не делят Бога.Это поистинне разумные и милостивые люди.Каждый раз когда на Майдане читалась молитва,затихал даже ветер и у всех в душе становилось спокойно и тепло.

Я уверен,что батюшка на фото ни за что не променял бы возможность спасать тысячи душ на 600-й мерс и денежный приход как у Павлуши Лаврского.

Низкий поклон таким отцам.Пусть им воздасться за жертву ихнюю.

Опубліковано

Президент Украины Виктор Янукович около часа назад звонил Владимиру Путину и просил о предоставлении гарантий на случай бегства из Украины. Об этом сообщил источник «Хвилі» в Кремле. По информации источника, Путин не дал ясного ответа Виктору Януковичу. Между тем, сегодня в Сочи президент России провел закрытое совещание по ситуации в Украине. По итогам которого было принято занять выжидательную позицию.

Также стало известно, что Россия приняла решение не выделять второй транш Украине в рамках Московских соглашений.

http://hvylya.org/news/exclusive/yanukovich-poprosil-putina-o-zapasnom-aerodrome.html

Опубліковано

За всю історію незалежної України не відбулось сотої долі того, що відбулось за 2 дні. Ця кров на Януковичі. Як він керував країною стільки років? Чому ми були такі сліпі? Чому ми таке допустили? Лукашенко в порівнянні з ним - ангел. За такі заслуги одна нагорода - смертна кара.

Опубліковано

За всю історію незалежної України не відбулось сотої долі того, що відбулось за 2 дні. Ця кров на Януковичі. Як він керував країною стільки років? Чому ми були такі сліпі? Чому ми таке допустили? Лукашенко в порівнянні з ним - ангел. За такі заслуги одна нагорода - смертна кара.

XUoVdUwiwNM.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...