Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

є така інфа з Києва від родичів, що каретам швидких місцевим тітухи попробивали колеса вчора, і на Львівських номерах багато швидких......

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Що може бути? Армію б засікли на підходах до Києва. а видати бойову зброю міліції можна і на місці.

Армія є. Вчорашнє фото на в"їзді в Київ, Теремки.

1962596_723419137697929_122128605_n.jpg

Ще хтось повідомляв що везуть БАТ

Опубліковано

Буде жорстка зачистка.

Влада евакуює своїх тітушок і ВВ.

Це означає що будуть бойові дії. :(

Можливо вони їдуть "наводити порядки" на західну Україну. Може тому зараз і перемир"я?

Опубліковано

Наразі поранено понад 20 правоохоронців.

Встановлено, що мітингувальники на Майдані Незалежності, можливо з будівлі консерваторії, відкрито застосували вогнепальну зброю стосовно військовослужбовців та працівників «Беркуту».

Наразі потерпілим надається долікарська медична допомога.

Вчора телеканали оприлюднили відео, де народний депутат

УЗГ МВС України

http://mvs.gov.ua/mv.../article/985032

Схоже на якусь нову провокацію...

Опубліковано

мені здається, що яник здався, і дав добро раші робити що вона захоче,тому забирають "наших виблюдків" і запустять своїх

дай боже, щоб воно подохло швидше

Опубліковано

Провокація!!?? Дивитись в монітор і судити??! Це війна! Рахунок жертв іде десятками. А люди, по-вашому, мають захищатись бруківкою і дубинками?

Опубліковано

Провокація!!?? Дивитись в монітор і судити??! Це війна! Рахунок жертв іде десятками. А люди, по-вашому, мають захищатись бруківкою і дубинками?

Я мав на увазі те, що снайпер силовиків міг, так би мовити, пожертвувати пішаками...

Опубліковано

засудіть,чи замінусуйте, но я хочу висловитися.

на скілька я знаю, в Україні не було зроблено жодного терористичноко акту чи захвату (я маю на увазі взрив бомб,чи взяття в заручників людей, чи массове знищення громадян). Я про те - що ми нікому не мішаємо - Афганці,Чеченці нас не трогають, США ми не потрібні, а Європа давно вважає за своїх. і власних террористичних угрупувань також Україна немає,тому творить що завгодно.

Я вважаю правильними діями,що утворився "правий сектор" який може взяти яйця в руки,і показати, що вони все-таки є. Так, це смерті, так, це страшно, но держава МОЖЛИВО зрозуміє, що вони не боги та не всемогутні.

У кожній країні,яка ішла до справедливості були активно налаштовані угрупування,які давали відсіч усім, хто нагинав побратимів.

• Адміністратори
Опубліковано

Как "брукивкою" и "дубинками"? Если беркут с огнестрельными ранениями?

Жорстокість породжує жорстокість.

Я собі думаю, якби людей не вбивали пачками, в тому числі і не під час бойових дій.

Не пиздили за допомогою бандюків.

Зворотньої відповіді не було б.

На жаль події на даний момент адекватні до ситуації.

Опубліковано

Я мав на увазі те, що снайпер силовиків міг, так би мовити, пожертвувати пішаками...

Все может быть...... Ни кто не может быть уверен в данной ситуации, что он прав......

Опубліковано

http://youtube.com/watch?v=s7jVEF9AZOI

цікаво, цього літа хтось поїде відпочивати в Крим з Зх. і центральної України?

Главное чтобы Крым, не отсоединился до лета и не ввел визы:)

Опубліковано

Влада відводить міліцію, відкликає ДАІ, звільняє певні території із центру, планує підпали і руйнації приміщень ВР по зразку підпалу Будинку профспілок

Про це у «Фейсбуці» повідомив народний депутат від «Батьківщини» Олександр Бригинець.

«Їхня мета – зімітувати агресивність опозиціонерів, які нібито штурмують органи влади. Насправді, опозиція не планує ніяких підпалів, а захоплення, які проводяться по Україні, не мають мети знищення будинків», - заявив він.

Тобто все-таки бояться санкцій і хочуть виставити Майдан терористами в очах Європи. А озброєнням "тітушок" показують, що народ воює не проти "влади", а проти іншої ....частини "народу".

Опубліковано

http://www.volynnews.com/news/authority/videozvernennia-bashkalenka-do-volynian-ne-yidte-do-kyyeva-/

ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ БАШКАЛЕНКА ДО ВОЛИНЯН: НЕ ЇДЬТЕ ДО КИЄВА

живий-здоровий і повний сил... жаліли його??? а він сьогодні знову за своє...

• Адміністратори
Опубліковано

http://youtube.com/watch?v=s7jVEF9AZOI

цікаво, цього літа хтось поїде відпочивати в Крим з Зх. і центральної України?

Главное чтобы Крым, не отсоединился до лета и не ввел визы :)

Тоді до них в принципі ніхто не поїде :)

• Адміністратори
Опубліковано

laser, серце наповнюється ще більшою ненавистю

Вони вірять у те що ми нацисти. :(

Це дуже шкода.

І воюють з нами як з ворогами Українського народу, точнісінько як і ми.

Опубліковано

"Щойно по Грушевського вздовж Арсенальної в сторону урядового кварталу проїхало декілька машин з військовими в супроводу міліції.." - написав у "Твіттері" журналіст Влад Содель.

!_1392886238.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...