Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (30.01.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Найкраще з того, що було на громадському. Варто передивлятись по два рази на тиждень та показувати всім знайомим і незнайомим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Можливо як хтось натрапить, скіньте силку.(ультраси відловили пару тітушок й гасили їх... )

Плз, Дніпропетровськ:

http://www.youtube.com/watch?v=zYHm9K1JxS4&feature=youtu.be

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слава Україні!

Про надзвичайно прості і абсолютно правильні речі розповідає Крихітка. Готовий підписатись під кожним її словом. Послухайте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а от незнаю чи то справді сьогодні. Бо в першого автора відео Kapp Kappa в його каналі є відео розгону беркутом і вказана вчорашня дата. ну але там на стільки масово женуть, що мимо ЗМІ така подія не могла пройти непоміченою. Ось: http://www.youtube.com/watch?v=p_tkAyxfnAI

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а от незнаю чи то справді сьогодні. Бо в першого автора відео Kapp Kappa в його каналі є відео розгону беркутом і вказана вчорашня дата. ну але там на стільки масово женуть, що мимо ЗМІ така подія не могла пройти непоміченою. Ось: http://www.youtube.com/watch?v=p_tkAyxfnAI

Козли!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скоріш за все це відео розгону 01.12.2013 на Банковій, бо тут навіть снігу нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скоріш за все це відео розгону 01.12.2013 на Банковій, бо тут навіть снігу нема

Банкова! 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯП. Янукович в реанімації

Мені от дуже, дуже цікаво було б почути кримчан! Крим самий перший кричав про введення НС! Він його отримав, не хай не військовими то погодою!

Крим кричав що яник їх президент і отримав його. Ваш президент здав Крим китайцям з потрохами!

То ви ще за нього? Все ще у вас стабільно та добре?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://pereveslo.org.ua/index.php/politika/item/6421-jakshho-arm%D1%96ja-vijde-na-vulicju-vona-perejde-na-b%D1%96k-narodu.html

«Якщо армія вийде на вулицю — вона перейде на бік народу»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Провокатор"... Дякую тобі , брате! ))

BfaFFm7IIAAqtVU.jpg

трохи позитиву. з твітера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявляєте собі??? -- Іван Франко. 22-24 травня 1883р.:

БЕРКУТ

.............

Я не люблю тебе, ненавиджу, беркуте!

За те, що в груді ти ховаєш серце люте,

За те, що кров ти п’єш, на низьких і слабих

З погордою глядиш, хоч сам живеш із них;

За те, що так тебе боїться слабша твар,

Ненавиджу тебе за теє, що ти цар!

І ось блищить мій кріс — ціль добра, вистріл певен,

І вбійчеє ядро під хмари понесе він.

І замість нести смерть згори на земне ложе,

Ти сам спіткаєш смерть під хмарами небоже.

І не як божий суд, але як труп бездушний

Ти впадеш, судові тих моїх куль послушний.

І не остатній ти! Нас є стрільців стосот;

І все, що звесь беркут, полоще кров’ю рот,

Вивищуєсь над мир, тривогу й пострах сіє, —

Те кулі не уйде, як слушний час наспіє.

А труп бездушний ми без жалю, без промови

Ногою копнемо й підемо дальш на лови.

Афігєть... Я в шоці, як він передбачив наче. сам вірш втричі довший, це кінець вірша.

В Киеве на Европейской вывесили большой баннер с этим отрывком. А у нас Луцке что висит? Скромный ситилайт с обновленной версией гимна Украины. И на том спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯП. Янукович в реанімації

Мені от дуже, дуже цікаво було б почути кримчан! Крим самий перший кричав про введення НС! Він його отримав, не хай не військовими то погодою!

Крим кричав що яник їх президент і отримав його. Ваш президент здав Крим китайцям з потрохами!

То ви ще за нього? Все ще у вас стабільно та добре?

Спілкувався вчора з товаришем з Севастополя. Він доросла адекватна людина.

Але ту єрсь, що він вчора ніс передати словами не можливо. Будь яка інформація з мого боку не сприймається - як вода в пісок.

Загальна теза: Да, мєня ета власть не устраивает, но ну н@хYй что-то менять.

Пічаль ....

Місяць тому спілкувався на тему майдану з подругою з Євпаторії. В неї більш адекватна позиція (юрист як не як) але зводиться до того, що нема альтернативи (Сєня, Клічко і Тягнибок для них не варіант).

Аналізуючи події останнього тижня все частіше задаю собі питання чи це варіант для мене. Знову в Україні вибір без вибору, хоча продовжувати далі жити так як жили останні роки не можливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майор милиции рассказал, как его пытали протестующие в КГГА

http://obozrevatel.com/crime/39154-major-militsii-rasskazal-kak-ego-pyitali-protestuyuschie-v-kgga.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Киеве похитили и избили российского журналиста

Журналист рассказал, что его выкрали люди в штатском, которые говорили "на чистом русском языке", без украинского акцента. Они отвезли журналиста на свою базу, где в течение всей ночи его избивали, выбив ему все зубы. У Перфильева также отобрали все деньги и российский паспорт. Затем его отвезли на Бассейную улицу, где он снимал квартиру, и выбросили из машины около подъезда.

бий своїх, щоб чужі боялись? чи просто журналісти всі в чорному списку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне вчера не удалось избежать неприятного разговора с мамулей. Она типичный совок с расщепленным сознанием и полиморальная. Кроме телевизора, интернет тоже смотрит, есть доступ к полной информации. Но! Совок головного мозга ничем не лечится. Когда я описываю то, что вижу своими глазами, ей это совсем не аргумент. У них очень простой ответ на все разоблачающие факты - пропаганда, сфабриковано, инсценировано, а мы зомбированы. "А ты знаешь?!!! Тот парень, который голый был? Так, есть видео, как он в Днепре зимой купается. Он - морж!!!" А раз морж, конечно же, то что ему голым на морозе попозировать перед камерами. И раз он морж, то он сам разделся, и все это инсценировал. Узнаете "логику"?

Кричит: "зачем они окна били, а теперь пол Киева сожгли, что не сожгли засрали?", (это после моих то описаний, как там на самом деле)

Спрашиваю, а помнит ли она, с чего началось? И что же оказывается? У них в мозге такая последовательность: Янукович не подписал, студенты вышли, потом стали окна бить, потом бульдозер пошел. "Стоп, говорю, а что было между "студенты вышли" и "окна бить"?", ответить она мне не смогла. Этот факт у них в сознании растворился.

Ладно, открываю ей глаза, пару тыщ беркутят побили сонных студентов, и тут начался Майдан, а тогда уже бульдозер под управлением мутных типов. И что в ответ? Плохо побили, раз не разогнали окончательно...

Она мне, конечно же, мать, но она для меня не стоит и мизинца любого из тех, что там сейчас стоят и готовы на все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna, халва алаху, у мене дома не має гомосовєтікусів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna, халва алаху, у мене дома не має гомосовєтікусів...

А у меня в семье на баррикадах я odna

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о. щойно на майдані виступав член партії районів - віталій грушевський.

таки партія валиться. може якраз в вівторок почнуть щось міняти, щоб більше не лилась кров героїв...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне вчера не удалось избежать неприятного разговора с мамулей. Она типичный совок с расщепленным сознанием и полиморальная.

odna, ти не одна така. У мене така ж проблема. З мамою дуже важко говорити на тему Майдану - для неї все так само сфабриковано, на Майдані зібрались бандерівці і т.д. і т. п.

Але у мене є велика група підтримки - моя дружина і вся її рідня (навіть теща :_16: ), і здається, нам усім трохи вдалося вичавити совок з її голови - дедалі частіше вона погоджується з нами під тиском незаперечних фактів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя бабуля зовсім іншої думки. До Януковича і ПР ставлення негативне. Передаю її слова "Щоб вони виздихали падлюки" !

ось такі вот справи :0161:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, щодо реанімації пана президента, то як би він тихесенько вріза дуба від якогось там діоксина чи ще якоїсь вкусняшки, то це був би найкращий варіант абсолютно для усіх, в тому числі і регіоналів і олігархів ну і звичайно нас з вами :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене ще місяць тому ситуація з мамою була аналогічна - вона мала совково-типічний менталітет і все сварилася, коли я за майдан "аж ногою тупала", як вона каже. Тільки-що (буквально годину тому) подивилася з мамою купу відео з борди - і Ляшка, і Соскіна і ще багато чого. Моя мама вже яра прихильниця Майдану, і те, що вона підтягуватиме своїх сусідів до цієї думки мене дуже тішить. Наші батьки насправді тішаться нашою сміливістю думок, дій, вчинків - я знаю це точно, хай навіть і не показують цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, щодо реанімації пана президента, то як би він тихесенько вріза дуба від якогось там діоксина чи ще якоїсь вкусняшки, то це був би найкращий варіант абсолютно для усіх, в тому числі і регіоналів і олігархів ну і звичайно нас з вами :)

Так, одним махом вирішилась би маса проблем! Можливо, заради миру, заради України лікарям, що його лікують, варто було б на деякий час забути про клятву Гіппократа?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...