Перейти до змісту

Телефонні аферисти

Bee

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розведення на гроші з номера 0956403857. Пропонують людям, які щось продають, оплатити товар по перечисленню після надання їм всіх даних карточки. Після відмови персональних даних вимикають розмову. Будьте обережні.

Опубліковано

нащо ж ви CCV код даєте незнайомим людям ще й по телефону (я так розумію), якщо гроші перерахувати потрібно на картку, достатньо тільки номеру картки.

Опубліковано

а розводіла стоїть біля банкомата привата

потім почнеться - а скажіть код з смс і тд.

схеми накатані, не нові і не оригінальні...

Опубліковано

а розводіла стоїть біля банкомата привата

потім почнеться - а скажіть код з смс і тд.

схеми накатані, не нові і не оригінальні...

ну, не знаю, на це поведеться тільки повний даун, як на мене... :0160:

Опубліковано

Всякі є, і всяких треба....якщо дзвонять то знач не всіх війна забрала....ну і варіант попасти на старшу людину яке не петрає в тому...

Опубліковано

ну, не знаю, на це поведеться тільки повний даун, як на мене...

10% людей страждають на підвищену "внушаємость", + не всі знають про те що не можна розголошувати конфіденційні дані 3 особам.

Та що й казати, коли люди досі переводять гроші "нічним слідчим" - а ваш син-збив-побив-людину-давайте-рублі-все-утрясем

Опубліковано

нащо ж ви CCV код даєте незнайомим людям ще й по телефону (я так розумію), якщо гроші перерахувати потрібно на картку, достатньо тільки номеру картки.

Та я знаю цю ситуацію. А тому зловив на брехні де-якими питаннями. Звісно - номер картки, але ж думають що хтось і клюне.

Опубліковано

ща казати, у мене подруга на це повелася.

сказала номер картки, прізвище, рік народження.... вона мені коли це розповідала, в мене з кожною фразою очі все більшими робились... а їй лише 30))) а ви кажете "люди старшого віку" :)

Опубліковано

097 339 29 36 Мини разводик - приходит один звонок, типа "маячок" . Если перезваниваешь - идут гудки, но на самом деле идёт мгновенное соединение и слушаешь запись гудков. У меня с мтс списало как за обычный звонок на киевстар. "С миру по нитке..." или как это правильно понять, не знаю.

Опубліковано

097 339 29 36 Мини разводик - приходит один звонок, типа "маячок" . Если перезваниваешь - идут гудки, но на самом деле идёт мгновенное соединение и слушаешь запись гудков. У меня с мтс списало как за обычный звонок на киевстар. "С миру по нитке..." или как это правильно понять, не знаю.

тарифний план типу--- за вхідні дзвінки нараховуються гроші..... вот і маячать на інші оператори

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Моей Маме тоже недавно звонили ночью, хорошо что у нее дочька, а не сын, который якобы попал в милицию :)

Опубліковано

Пару дней мне звонят с +380567335040, сегодня утром поднял трубку, там типа Приватбанк, тра-та-та. Я девушку четко и ясно послал на йух. Они жене уже пару раз звонили, чуть не сказала девичью фамилию матери, во время сообразила. А вообще этот телефон в интернете засвечен уже давно: https://www.google.com.ua/search?q=%2B380567335040&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:ru:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=HcL7UpyRM6fs4wSWtICoBA

и жалоб на него много.

Удивляет то, что стационарный номер в Днепропетровской области еще никто не "попросил успокоится", жаль. В реалии ничего сделать нельзя, надо просто игнорировать и не сообщать данные. В спам отправить, и всё.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

як би не прикро це звучало але я вчора попався на гачок шахраїв типу такого:

Отже виклав я деякі деталі від автомобіля на продаж в сландо і сьогодні зателефонував мені покупець ( 0938580321, представився як Чусин Роман Іванович ) з пропозицією купити деякі товари загальною вартістю 6500грн, навіть поторгувався, домовилися про безкоштовну доставку до Дніпропетровська (це десь 300-400грн) до дверей, навіть адресу і ПІБ дав, сказав - зараз перерахує мені всю суму. Через деякий час мені телефонує псевдопрацівник ПриватБанка ( 0567670365 представився як Сіковський Віталій Іванович ) і розказує, що мені поступив платіж від юр.особи в такому то розмірі, я підтведив, що такий платіж я і чекаю... він сказав, що платіж прийшов від юр.особи і оскільки я раніше не отримував кошти від юр.осіб то мені треба пройти спеціальну процедуру аутентифікації, тобто я маю підійти до банкомата продиктувати їм якиїсь код і вони мені зарахують кошти, які банкомат одразу видасть, потім запитав баланс карти - ну я і сказав (там було декілька грн), на що він відповів, що він не може перерахувати мені суму більшу за наявний баланс і порадив поповнити рахунок на 2000грн, щоб він перерахував і я зняв кошти за 4 підхода ... тут я сказав, що погоджуюся і пішов у відділення банку для консультації де мені і сказали, що це РОЗВОД! Я позвонив так званому працівнику приватбанка і поганяв з нього та сказав, що записую розмову, за що він пообіцяв заблокувати мою карту. Через пару хвилин мені приходить смс від покупця, що типу йому хочуть через мене заблокувати рахунок і він буде скаржитися на мене в міліцію))))

Посуті розвод не новий, в банку сказали, що за останній місяць до них зверталися з подібними історіями ~10 чоловік, але вони нічого зробити не можуть.

Я зателефонував своєму товаришу-слідчому і той сказав, що це дохлий варіант - в них є купа справ де реально люди втратили хороші гроші, але досі ніодна не розкрита(((

Ось так ці розводіли і наживаються - і виходить безкарно, адже як і imei телефона так і номер телефона легко змінитию

Опубліковано

Посуті розвод не новий, в банку сказали, що за останній місяць до них зверталися з подібними історіями ~10 чоловік, але вони нічого зробити не можуть.

Я зателефонував своєму товаришу-слідчому і той сказав, що це дохлий варіант - в них є купа справ де реально люди втратили хороші гроші, але досі ніодна не розкрита(((

стандартна відмазка :(

Опубліковано

0567670365 псевдоагент привата

0934456946 клієнт на сландо

вчора як писав заяву в міськ відділі міліції, то за вчорашній день таких заяв було вже 5

Опубліковано

Через картки славнозвісного Приват банку неодин знайомий лишився грошей. Схема напрацьована й відома, але жертв нажаль не меншає((( Служба безпеки банку навіть не намагається унеможливити дані випадки. Прикро, що банк тільки впарює картки, а елементарну пам'ятку про афери з ними не може надати клієнтам. Як не дивно тільки з приватом таке стається. Спасибі Коломойському...

Опубліковано

Через картки славнозвісного Приват банку неодин знайомий лишився грошей. Схема напрацьована й відома, але жертв нажаль не меншає((( Служба безпеки банку навіть не намагається унеможливити дані випадки. Прикро, що банк тільки впарює картки, а елементарну пам'ятку про афери з ними не може надати клієнтам. Як не дивно тільки з приватом таке стається. Спасибі Коломойському...

Не банк винний, а те, що Приват став банком "де факто", модно і потрібно для бізнесу мати там рахунок, особливо інет-розрахунки. Де більше крадіжок в селі чи в місті? В місті і в селі однаково на кількість мешканців, тільки в місті їх в сотні разів більше, так і з банком, клієнтів дуже багато.

Опубліковано

Не банк винний, а те, що Приват став банком "де факто", модно і потрібно для бізнесу мати там рахунок, особливо інет-розрахунки. Де більше крадіжок в селі чи в місті? В місті і в селі однаково на кількість мешканців, тільки в місті їх в сотні разів більше, так і з банком, клієнтів дуже багато.

наприклад: маю картку Аваль вже років 9, жодного нюансу ні в мене, ні в знайомих.

Опубліковано

всі так на приват гонять хоча в більшпсті випадків люди самі винні бо віддають дані самі.

В мене на тому ж сландо один номер, а на приват СМС приходить зовсім на інший.

ОДин раз до мене дзвонили розказували хню. КОли сказав рєбята не тужтесь я знаю про цей розвод. Поплювався в тел мол це не розвод і якщо я не хочу продати свій товар то сам винний.

Опубліковано

Увага, новий розвод! Знайомий продає будинок, дзвонить до нього мужчинка, представляється, каже, що вони з дружиною в зв'язку з відомою ситуацією збираються переізджати з Криму на Західну Украіну і ім сподобався його будинок, хочуть купувати. Завтра він буде виізджати і як буде на кордоні передзвонить. На другий день зранку дзвонить, каже що стоіть на кордоні, питає, чи не передумали продавати, бо "він вже завтра приіде". Біля обіду знову дзвонить і каже, що рос. кордон проіхав, підійшла його черга на укр., але треба прикордоннику дати "на лапу" 100 грн., щоб пропустили, а в нього тільки рублі і долари. "Чи не могли би ви на 100 грн. поповнити моб. киівстар цього прикордонника, а я як приіду то поміняю долари і віддам". Продавець будинку тут і зрозумів, в чому справа. Він думає що то зеки тим займаються.

номер 0953777995

Опубліковано

Біля обіду знову дзвонить і каже, що рос. кордон проіхав, підійшла його черга на укр., але треба прикордоннику дати "на лапу" 100 грн., щоб пропустили, а в нього тільки рублі і долари. "Чи не могли би ви на 100 грн. поповнити моб. киівстар цього прикордонника, а я як приіду то поміняю долари і віддам". Продавець будинку тут і зрозумів, в чому справа. Він думає що то зеки тим займаються. номер 0953777995

брєд сивої кобили...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...