Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (20.01.2014)

kmd

Рекомендовані повідомлення

только что в онлайне беркуты кидали 2 коктейля в людей

1390374035-berkut_fire.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

А може ще окремо межтгіря оголосим окремою державою? (обнесем забором і забетонуємо). Що Ви мелете люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..........самий гірший це спустять все "на тормозах" і тоді Заходу буде ЖЖЖО**@@ повна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ці саморобні фальконети капець як влучно били цілу ніч

уже підтверджують 2 стреляні смерті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..........самий гірший це спустять все "на тормозах" і тоді Заходу буде ЖЖЖО**@@ повна!

Будь-які спроби зробити жопу, викликають зворотні, протижопні, дії у народу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВІДОМО ІМ'Я ЛЮДИНИ, ЯКУ ЗАСТРЕЛИЛИ НА ГРУШЕВСЬКОГО

Середа, 22 січня 2014, 08:58

Версія для друкуКоментарі0

Молодими чоловіком, якого застрелили на вулиці Грушевського є Сергій Нігоян.

Про це повідомляють джерела Української правди.

"Це Нігоян Сергій - активний учасник євро майдану", - сказав співрозмовник.

За словами джерела, він отримав одне кульове поранення в шию, одне – в голову.

Не відомо, які саме кулі було використано, бо це стане відомо лише після розтину.

Джерела також підтвердили, смерть ще однієї людини, яка напередодні впала з 13-метрової колонади стадіону Динамо. Він загинув у реанімації.

Українська правда

Все про: МВС

Гади вже стріляють на ураження.

Знайшов ролик з його участю. Немає слів, лише мурашки по тілу. (Сорі відео не знаю як розмістити тут).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов ролик з його участю. Немає слів, лише мурашки по тілу. (Сорі відео не знаю як розмістити тут).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що наша місцева влада? Що наші обранці, чому вони мовчать в цей тривожний час, чому не здійснюють повноваження. які ми їм делегували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То поїхали чи ні? О котрій виїхав той автозак? Бо з тієї статті нічого незрозуміло.

Які взагалі новини з Лідавської?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те, що з ВВ-шниками луцькі беркута пробують виїхати - по суті брєд

вони ще з 19-го в Києві... та і база у них в УБОЗі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВВ тут (по крайній мірі був), а беркут там

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про що і кажу... бо кругом пишуть "беркутівці з внутрішніми військами"... там одні ВВ... беркута в Києві з неділі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це взагалі 2 різні підрозділи. те саме, шо вв і дпс. та вони і між собою не особо то і дружать, скоріше навпаки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може ще окремо межтгіря оголосим окремою державою? (обнесем забором і забетонуємо).

война-окружение-песочница-577144.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в курсі)) ВВ-шники для беркуту - салаги і гарматне м'ясо... самі ж себе вважають "елітою"... але ми самі бачимо, яка насправді та "еліта"... еліта виродків, катів, мучителів та вбивць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теперішні відносини між ними перемінні в залежності від виснаження ВВ.

теперішні відносини між ними перемінні в залежності від виснаження ВВ.

Янукович привітав громадян України з днем соборності

небезпечний момент. Протестувальники ринулись щільно до щитів і обидві сторони настроєні агресивно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жириновский считает, что пока Украину не разделят, "бойня" продолжится

........і він правий! Чому може бути Північна і Південна Корея!?.......а Україна ні? Буде спокій - захід та схід отримають кожен своє....

он Іванофранківські приняли закон на сесії що не визнають закони прийняті ВР .......

Шо ты несешь!! Где ты там видал спокойствие?!

Надеюсь, ты просто школота, а все нормальные мужики, просто, в Киеве уже.

Смотрю на форум и так и хочется сказать: "Здоровые, взрослые мужики, если вы теперь не в Киеве, то хотя бы сделайте вид, что вы там, не пишите не форумах, не позорьтесь", но я не буду этого говорить, а то у некоторых тонких личностей от моих нЕрвных выкриков давление поднимется. Настроение испортится. Аппетит пропадет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВВ-шникам би зараз просто на місці розвернутись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже сегодня думала, что им бы просто выполнить команду "Кругом".

Но возникли сомненья в их невинности, когда они аплодировали Беркутям щитами, когда те волокли пленных через оцепление

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вони не раз мені про це писали. просто не завжди в них є такий настрій. їм в такому разі потрібна буде підтримка. якшо протестувальники не зрозуміють що відбувається -- ВВшникам хана. крім того кількість кинутих в них пляшок зменшує бажання піти вперед до людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Постоянно слежу за событиями, на сколько это для меня возможно, в воскресенье вечером возвращались от родных из Белоруссии, пока там были объяснили им что на самом деле происходит у нас в стране, а то у них представление что нам всем промыл мозги Запад, как пересекли границу сразу позвонил друг и сказал что начинается штурм Майдана, так страшно стало, даже дети затихли на заднем сиденье, ехали и молились, когда доехали до Луцка завозили этому звонившему другу конфеты и он обьяснил, что это не штурм, противостояние на Грушевского, не знала радоваться или расстраиваться... Так к чему это я...теперь наткнулась на видео с Яценюком, где он всех пытается отозвать с Грушевского назад на Майдан...так вяленько, робко...понимает, что его слова уже никому не интересны, люди доведены до предела, до отчаяния...и поняли что теперь только "Кто, если не мы"...Видела Клычко, который занял более активную позицию, был рядом с людьми, несмотря на опасность одно не пойму, где Тягныбок ( вы простите, может я туплю, что то упускаю) но он ведь такой радикальный всегда был...признаю, что недолюбливаю его. наверное потому, что я русскоязычная украинка, соответственно, отношение ко мне ему подобных очень неприятное(пришлось сталкиваться), но казалось бы, вот его "звездный" час, то к чему "свободовцы" КАЗАЛОСЬ, всегда стремились...и где они, почему их не видно среди мужчин на Грушевского, повторюсь я могу много недопонимать, мое представление обо всем складываетсяиз Инет новостей и обсуждения здесь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представники Правого сектору стверджують, що "Беркут" використовує вогнепальну зброю

І кілька слів про загиблого активіста...

TAy4j.jpg

Цей юнак загинув у боротьбі за свободу України, за вільну, назалежну демократичну державу.

Він є справжнім героєм. Я щиро вірю, що його ім'я назавжди залишиться в історії становлення нашої держави,

Щире співчуття рідним і близьким Сергія.

Низький уклін його батькам, що виростили справжнього героя, борця за волю і незалежність нашої держави.

Убитий сьогодні на Грушевського Сергій Нігоян був вірменином та приїхав на Євромайдан з Дніпропетровська

Сергій Нігоян, 20 років. Вірменин. Народився і живе в Україні, у селі Березнуватівка Дніпропетровської області. На Євромайдан приїхав 8 грудня. Сергій постійно чимось зайнятий. Він або стоїть в охороні, або дрова рубає на кухні. Часто це бачу. Розповідає, що із самого початку дивився по ТВ новини про Майдан і не міг спати ночами. 7-го грудня сусід із села підвіз його до Дніпропетровська. Сергій шукав, де у Дніпропетровську збираються люди, щоб підтримати київський Євромайдан. Шукав, шукав і не знайшов. Тоді поїхав на вокзал. Купив квиток на потяг до Києва. Батькам зателефонував уже з Майдану. "Батько запитав, ти куди зник?", - переказує розмову хлопець. Коли дізнався, де син, дуже розхвилювався, просив бути обережним.

Сергій спить у наметі або у будинку профспілок. Запитала, чому приїхав. "Це моє майбутнє теж. Мені жити у цій країні", - відповідає він.

І після цього Азіров ще сміє казати, що серед протестувальників лише націоналісти з західних областей?!!! :0156:

Слава Україні! Смерть ворогам!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є варіант,... ну просто я подумав логічно і чисто гіпотетично... стрілець вистрілює боєкомплект і вертається назад за другою рушницею, тобто він сам не заряджає. могли підсунути патрон зі свинцевою кулею

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там не рушниці, а обойми в них міняються...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...