Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (20.01.2014)

kmd

Рекомендовані повідомлення

я маю на увазі 12 калібр, гладкостволка. обойми нема, підствольна труба як магазин, патрони закладаються по одному знизу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Гільза 12го калібру - це тільки гільза 12го калібру. Начинка може бути будь-яка, від солі до кулі.

Читайте:

Травматический патрон 12 калибра

Патроны с эластичной пулей

12 калибр травматические патроны

Плюс:

Специальные средства нелетального действия

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я про це і кажу, що могли підсунути набої з тверлдими кулями... в такому разі кінці в воду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я маю на увазі 12 калібр, гладкостволка. обойми нема, підствольна труба як магазин, патрони закладаються по одному знизу

патрони відрізняються... навіть ззовні

не вірю я, що спецназівець переплутав патрон із гумовою кулею і з справжніми.. ще плюс говорять, що кульові отвори надто акуратні, тобто це, скоріш за все, СВД

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я чисто гіпотетично, для них підміна патронів була б ідеальною. заряджала одна людина, яка знала що заряджає... по одному "свинцевому патрону" в один боєкомплект наприклад. Не всі всинцеві (ну бо зразу відчутно по масі стрільцю буде), а один, ршта гумові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з рушниці 12-го калібру так влучно(прямі попадання в голову і в серце) не вцілиш...

а підміна патронів у снайпера - це нереальна річ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вірю я, що спецназівець переплутав патрон із гумовою кулею і з справжніми.. ще плюс говорять, що кульові отвори надто акуратні, тобто це, скоріш за все, СВД

СВД? На Майдані? Для того, щоб застрелити одного-двох рядових мітингувальників? Ви серйозно? Якщо вже використовують снайперів, то першим ділом б'ють "офіцерів".

Це цілком могло бути щось під патрон 5.6

300px-.22_LR.jpg

ну я чисто гіпотетично, для них підміна патронів була б ідеальною. заряджала одна людина, яка знала що заряджає... по одному "свинцевому патрону" в один боєкомплект наприклад. Не всі всинцеві (ну бо зразу відчутно по масі стрільцю буде), а один, ршта гумові

Наскільки я знаю, відповідальність за зброю несе той, кому її видають. В тому числі і за набої.

Так що в "один заряджав - другий стріляв" якось не дуже віриться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

міліція доказує що вогнепальної зброї у них немає !

у снайперів теж свд з гумою мабуть ????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кримські снайпери(світло-коричнева форма) з СВД-хами лазили ще в грудні

а чому не реально? наказ про дозвіл на використання вогнепальної зброї є, гумові кулі вже не діють на людей(психологічно)... вот і вирішили когось підстрелити, щоб налякати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ви ж бачите, шо той шо стріляє -- він не заряджає, він тільки бігає назад і вертається.

СВД беркут не використовує, це для них антикваріат. Крім того не така то вже вона і влучна, провірено

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[

СВД? На Майдані? Для того, щоб застрелити одного-двох рядових мітингувальників? Ви серйозно?

Серйозно. Якщо ні, тоді що ось цей "боєць" там робить?

uryF4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коректувальник... вот чого гранати так влучно падають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коректувальник на даху? для кидання гранат?? то не артилерія, щоб її коректувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну как сказать. РГ-6 стріляє по навісній. А де сніг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по навісній, але не по координатах

снайпери то на дахах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серйозно. Якщо ні, тоді що ось цей "боєць" там робить?

А це вже цікаво. Народ на площі в курсі про них?

Все одно, використання СВД для "рядових" - занадто вже явно схоже на провокацію до штурму.

Якщо вже стріляють, то не людей, які читали Шевченка, а координаторів-сотенних. Все одно занадто.

Хто бачив поранення вбитих? Які розміри вхідних-вихідних отворів? Який напрям польоту через тіло? СВД це вам це 5.6

коректувальник...

Спостерігач-розвідник

UPD:

Тир? 0_o

Beke33DCAAAYc8-.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіть гуму вони мають право використовувати по ногам .а тут?" безпредел"

як на мене беркуту оправдання нема ніякого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перед цим гранати залітали далеко і чітко. руками так не кинеш. їх вистрілювали з РГ-6 по навісній. Якшо використати лафет, то навіть рушницею по навісній можна перестрілювати через стіну по координатах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Показували сьогодні серед Людей

d047ac35ca78.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перед цим гранати залітали далеко і чітко. руками так не кинеш. їх вистрілювали з РГ-6 по навісній. Якшо використати лафет, то навіть рушницею по навісній можна перестрілювати через стіну по координатах

чітко - то як? в гущу людей? так їх там повсюди було багато

кидання світлошумових гранат з РГ-6 з лафетом по координатах і по наводці коректувальника - то трохи фантастика)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодня в 9-00 помер ще один майданівець, було поранення в грудну клітку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sniper, ви погано собі уявляєте роботу коригувальників і стрільби артилерії за їх допомогою, навіть якщо припустити що гранати запускають якимось механізмом, то там корегувальника непотрібно, там і так все добре видно, а з великої відстані все одно кидати не зможуть, так як час польоту буде великим і граната підірветься ще по дорозі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВВ-шники почали рух. Самі дали інформацію, що зараз в будь який момент їм можуть дати наказ на Київ. По інформації активістів на даний момент людей біля бази мало.

Потрібна термінова мобілізація і допомога біля військової частини внутрішніх військ на Лідавській.

Максимальний репост!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...