Перейти до змісту

У Луцьку подорожчає проїзд у маршрутках

Galiant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://www.volynnews...-konkurentsiyi/

«Тригривневі» маршрутки в Луцьку не витримали конкуренції

Ну да, більш ніж впевнений, що вони думали про "свої дупи", коли запроваджували підвищення цін. Про людей не подумав ніхто))))

• Відповідей 465
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я теж за тролейбуси, але з ними є купа проблем

швидкість - старі ледь плентаються... тобто про те, щоб швиденько добратися з пункту А в пункт В навіть мови нема

купа пенсіонерів - зранку тролейбуси забиті пенсіонерами, котрі всі кудись спішать саме в той час, коли всі їдуть на роботу

я вже мовчу про запахи... особливо літом... там здохнути можна... а лиш спробуй вікно відкрити - на тебе кричатиме з десяток бабуль, котрі, обливаючись потом у 30-градусну спеку, казатимуть, що не відкривай, бо холодно

як варіант - лишити трохи старих тролейбусів, вийнятково для пільговиків

закупити нові, котрі будуть 100% платні

тоді і дихатиметься нормально... і ті, хто дійсно поспішає, встигнуть в пункт призначення

я тобі скажу що і в маршрутках те саме робиться що по місту що за межами міста вонь і дихати немає чим!!!

Ну да, більш ніж впевнений, що вони думали про "свої дупи", коли запроваджували підвищення цін. Про людей не подумав ніхто))))

от цікаво! а у пасажирів хтось запитав чи їм підняли зарплати, і чи зможуть вони сплачувати 3грн. за проїзд

Опубліковано

ахахахаха, а казали треба мінімум по 3 а то і по 3,5. А тут бац, і швиденько і по 2,5 вже більше-менш влаштовує, бо пасажиро-потік зменшився. Так і думав, що ця система 2,5-3 не приживеться саме в Луцьку, в нас явно не мегаполіс для диференціації. Правда сильно радіти нема чого, бо якщо і далі долар не впаде, то там де 2,5 то і 3 до кінця року може бути.

особливо літом... там здохнути можна... а лиш спробуй вікно відкрити - на тебе кричатиме з десяток бабуль, котрі, обливаючись потом у 30-градусну спеку, казатимуть, що не відкривай, бо холодно

життєво :D

Опубліковано

в маршрутках те саме робиться

Бабулі там в час пік не їздять і тому..тільки тому... там порівняно легше. Всі ми будемо старими...

Да і взагалі: купіть власний транспорт і забудьте про проблеми даного характеру

Опубліковано

На волинь-пост

Як і раніше, 1,50 гривні платять за проїзд і пасажири автобусів №15 та 15а. Тут ціну навіть не пробували піднімати. Ба! Більшість пасажирів стали дуже вибагливими і чекають виключно цього маршруту.

ЛПЕ знає як косити бабло)) :sm110:

Опубліковано

от цікаво! а у пасажирів хтось запитав чи їм підняли зарплати, і чи зможуть вони сплачувати 3грн. за проїзд

Про людей не подумав ніхто))))

Кеп)

Опубліковано
Да і взагалі: купіть власний транспорт і забудьте про проблеми даного характеру

Надивишся на ідіотів на дорогах, начитаєшся, як цей транспорт крадуть - аж бажання зникає <_<

Опубліковано

я тобі скажу що і в маршрутках те саме робиться що по місту що за межами міста вонь і дихати немає чим!!!

я тролейбусами не їжджу саме через ті причини, що описував... в маршрутках ще куди не йшло

Опубліковано
А хто вже їхав № 9, 9а, 12, 18, 19 та 22 у кінцеву по 2,5 а не по 3?

Їхав сьогодні в 12, правда не до кінцевої. На наклейках - 2.50, ніяких попереджень типу "кому на кінцеву - тому по морді 3".

Опубліковано

На мій хлопський розум ... Квиток це предмет який веде контроль ... кількість людей які проїхали..... тобто оподатковується і не осідає у карманах .... тут же говорять що починати треба з себе і тут же все теж саме . все іде по чорній касі .

Опубліковано

А хто вже їхав № 9, 9а, 12, 18, 19 та 22 у кінцеву по 2,5 а не по 3?

Вчора їхала спочатку від Лучеська до ЦУМа 12кою, потім звідти на ГПЗ - 9кою.

Думаю, не має значення кінцева зупинка, чи ні. В 12ці - була наклейка - проїзд 2,5грн, в 9ці видивилась наклейку, що проїзд коштує 3грн.

Опубліковано

не скажу що було меньше людей по місту як зазвичай

Не дуже знаю як хто. Але я, наприклад, зайшла в 9ку, кинула водію 3грн, маршрутка рушила, я ще трошки почекала здачу і аж тоді вичитала, що проїзд коштує 3грн. Зрозуміло, що я вже нікуди не виходила, їхала до місця призначення не по 2,5, а по 3грн.
Опубліковано

За такую цены должны поднять уровень обслуживания! Пусть водители одевают пиджак и рубашку, поставят кондиционер, чистый салон, за это можно и 3 грн заплатить

Опубліковано
Пусть водители одевают пиджак и рубашку, поставят кондиционер, чистый салон

Та хоча б не напихували повну маршрутку народу, перестали влаштовувати перегони та триндіти по телефону.

Опубліковано

у 19 беруть по місту 2,5грн, в ГП -3.

Не бачу логіки. По місту можна їхати, і їздять ~14км за 2,5грн. А якщо треба доїхати в ГП ще 2-3км, то вже 3грн....

Уточняв в АТП, те яке обслуговує маршрут, кажуть що по 3, якщо в село!

От такі то пироги!

Опубліковано

їхав 9 в Рованці - 2,5 грн., така і вивіска "проїзд - 2,5 грн.". в понеділок брали по 3 грн

Опубліковано

Перевізники, які працюють на маршрутах № 9, 9а, 12, 18, 19 та 22, знизили вартість проїзду з допустимих 3 гривень до 2,50, а на маршрутах №15 і 15а лишили на рівні 1,50.

Наостанок посадовець додав, що згодом питання тарифів будуть переглядати, оскільки перевізники вимагали у міської влади встановити вартість проїзду на всіх без виключення маршрутах у розмірі 3 гривень - у такому разі проблема маршрутів, які ігноруються, відпала б

Опубліковано
як варіант - лишити трохи старих тролейбусів, вийнятково для пільговиків

закупити нові, котрі будуть 100% платні

тоді і дихатиметься нормально... і ті, хто дійсно поспішає, встигнуть в пункт призначення

1. За какие деньги и кто их купит?

2. Интересно, а как это новый троллейбус должен будет обогнать старый, чтобы быстрее доехать в точку Х? Троллейбусы - они, блин, привязаны к проводам ;)

Опубліковано

Перевізники, які працюють на маршрутах № 9, 9а, 12, 18, 19 та 22, знизили вартість проїзду з допустимих 3 гривень до 2,50, а на маршрутах №15 і 15а лишили на рівні 1,50.

ранок. 19-ка. з Гірки полонки 3 грн по місту 2.5

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...