Перейти до змісту

15 маршрут в нашому місті

Гість Voovan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

За останніх 2-3 тижні спостерігаю значне зменшення принаймні 15 маршруту, зранку (впринципві і ввечері) на роботу доїхати фактично не можливо, їдеш як шпрот в банці, причому потрібно ще й чекати хвилин 20. Догадуватись можна багато, але хтось можливо достовірну інфу має?

Опубліковано

Можливо через вихід на різні маршрутні напрямки БОГДАНІВ порахували, що "15" (БОГДАНІВ) забагато - бо їх перекриватимуть інші маршрутні рейси. :(

Опубліковано

замного, когда они пустые летают, на другие направления невтиснешся

а чером на других маршрутах богданы тоже не появляются :(

Опубліковано

заметил чо 15-ки значительно поменьшали в направлении ЦУМ-Лучеськ-Вашавка-ЦУМ, зато в обратном направлении одна за одной, невыгодно чтоли против часовой ездить, или голова у них кружится чтоли? ;):) :)

на работу утром реально стало добраться проблема...

Опубліковано

наскільки я пам*ятаю, під кінець року планувалося зменшення кількості маршрутних таксі до 300 чи 400шт. в загальному. плюс "пижики-бусики" мали ліквідовувати, а замість них пускати БОгдани.

я помиляюсь?

Опубліковано

Панове, я не знаю кому там 15-ток бракує, але коли я ввечорі, в районі так 22-23 год. виходжу з телекому біля Проміня, то на якусь 9 чи 10 на ДПЗ дочекатись, то велике щастя, а 15-ки тим часом, одна за одною, повітря возять.

Опубліковано
заметил чо 15-ки значительно поменьшали в направлении ЦУМ-Лучеськ-Вашавка-ЦУМ

в зворотному напрямі це вже 15а...кажись :blush:

Опубліковано
Shura Такими? ;)

med_gallery_497_58_12665.jpg

Ні, в нас більші :)

Точно більші :)

gallery_497_58_9753.jpg

ЖЖоте!

Форум буде хорошою знахідкою для власників Богданів, з побитими зеркалами...

Опубліковано
Форум буде хорошою знахідкою для власників Богданів, з побитими зеркалами...

я думаю, глянув на количество зарегистрированых пользователей, владельцы побитых зеркал тихотько пойдут на "формулу" за зеркалами ;)

Опубліковано

повертаючись до теми: сам 15-ками рідко їжджу, але помітив, що вони тепер постійно забиті ходять (вдень)... куди діли частину Богданів поки не зрозуміло - вмене за вікном стоянка Санрайза, машин стільки ж, як було раніше.

Опубліковано

да-да, вернемся к теме.

в Луцке и так маршруток на душу населения чуть ли рекордно по Украине.

а то, что на работу забитые. так в часы пик весь траспорт забит.

а днем всегда пустой ездит.

да и вообще. меньше маршруток = ниже аварийность. это применимо к любому городу в нашей стране.

Опубліковано
Панове, я не знаю кому там 15-ток бракує, але коли я ввечорі, в районі так 22-23 год. виходжу з телекому біля Проміня, то на якусь 9 чи 10 на ДПЗ дочекатись, то велике щастя, а 15-ки тим часом, одна за одною, повітря возять.

Підтримую, але 15-ок проїде підряд 3-4 штуки і можна колядки співати. Часовий проміжок від 17 до 20.30 місце відправлення (чи спостереження) теж саме.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Блін а що ж буде зимою??? Як правило в зимній період к-сть людей яких перевозять маршрутки збільшується! І що ж робити?

Навчитись медитувати і уявляти себе шпротом в консервній банці на колесах????

Опубліковано

Маршрутки пропадають з рейсів з 17:00 до 20:00 тому що організації замовляють для розвезення своїх працівників по домівках <_<

Опубліковано

Вчора, 14,11 проїхався в новій 15 аля Богданчик але маленький в якому видали квиток за проїзд, щось новеньке?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...