Jump to content

15 маршрут в нашому місті

Guest Voovan

Recommended Posts

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

у меня предположение, что всем маршрутчикам два братца зеркала фонариками поразбивали :)

шура жж0т!!! ото нефиг обижать маршрутчиков... потом на роботу не доедеш!! бугага

они через жопу ездят,

днём у центра пачками стоят - проехать невозможно, а в часы пик фиг куда заедеш

Можливо через вихід на різні маршрутні напрямки БОГДАНІВ порахували, що "15" (БОГДАНІВ) забагато - бо їх перекриватимуть інші маршрутні рейси. :(

замного, когда они пустые летают, на другие направления невтиснешся

а чером на других маршрутах богданы тоже не появляются :(

заметил чо 15-ки значительно поменьшали в направлении ЦУМ-Лучеськ-Вашавка-ЦУМ, зато в обратном направлении одна за одной, невыгодно чтоли против часовой ездить, или голова у них кружится чтоли? ;):) :)

на работу утром реально стало добраться проблема...

наскільки я пам*ятаю, під кінець року планувалося зменшення кількості маршрутних таксі до 300 чи 400шт. в загальному. плюс "пижики-бусики" мали ліквідовувати, а замість них пускати БОгдани.

я помиляюсь?

Панове, я не знаю кому там 15-ток бракує, але коли я ввечорі, в районі так 22-23 год. виходжу з телекому біля Проміня, то на якусь 9 чи 10 на ДПЗ дочекатись, то велике щастя, а 15-ки тим часом, одна за одною, повітря возять.

заметил чо 15-ки значительно поменьшали в направлении ЦУМ-Лучеськ-Вашавка-ЦУМ

в зворотному напрямі це вже 15а...кажись :blush:

вроді власники посварились і з маршрутів знято 11 машин

Shura Такими? ;)

med_gallery_497_58_12665.jpg

Ні, в нас більші :)

Точно більші :)

gallery_497_58_9753.jpg

ЖЖоте!

Форум буде хорошою знахідкою для власників Богданів, з побитими зеркалами...

Форум буде хорошою знахідкою для власників Богданів, з побитими зеркалами...

я думаю, глянув на количество зарегистрированых пользователей, владельцы побитых зеркал тихотько пойдут на "формулу" за зеркалами ;)

повертаючись до теми: сам 15-ками рідко їжджу, але помітив, що вони тепер постійно забиті ходять (вдень)... куди діли частину Богданів поки не зрозуміло - вмене за вікном стоянка Санрайза, машин стільки ж, як було раніше.

да-да, вернемся к теме.

в Луцке и так маршруток на душу населения чуть ли рекордно по Украине.

а то, что на работу забитые. так в часы пик весь траспорт забит.

а днем всегда пустой ездит.

да и вообще. меньше маршруток = ниже аварийность. это применимо к любому городу в нашей стране.

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
  • 2 weeks later...

Маршрутки пропадають з рейсів з 17:00 до 20:00 тому що організації замовляють для розвезення своїх працівників по домівках <_<

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...