Перейти до змісту

Освітлення вулиць та прибудинкових територій

moon

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть куди звернутись щодо освітлення прибудинкової території за адресами Арцеулова, 18-22. Ліхтарі вмикаються стандартно о 21:00-21:30, але ж зараз не літо і йти з роботи в 19:00 страшнувато. Якось взагалі можна врегулювати це питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо ви не це хотіли почути ))))"Да ви щасливчик!" (Ліхтарі вмикаються стандартно о 21:00, 21:30) на вул. Конякіна взагалі можуть не вкючити.

До речі добре запитання(Підкажіть куди звернутись щодо освітлення)сам цікавлюсь, хоча б на вулиці вмикали, про прибудинкову територію краще промовчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напевно "ЛуцькСвітло чи щось таке. Колись була така організація."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже зателефонувала, сказали - "дивно, ми вмикаємо в 17:00 по місту, коли темніє", обіцяли розібратись, тому буду контролювати. А то таке враження, що з трьох 9-поверхових будинків лише мені страшно додому з роботи повертатись.

24-71-94 - Комунальне підприємство "Луцьксвітло"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

світло зробили, як і обіцяли :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сюди можна ще заявочку подати.

www.opencity.in.ua

Проект хороший і потріюний. Дасть Бог і буде продуктивний.

Було, що написав недавно, не знаю, чи вони зробили чи випалково але ліхтар засвітився і світить до сих пір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сюди можна ще заявочку подати.

www.opencity.in.ua

Проект хороший і потріюний. Дасть Бог і буде продуктивний.

Було, що написав недавно, не знаю, чи вони зробили чи випалково але ліхтар засвітився і світить до сих пір.

Проект справді цікавий і потрібний, але працює видно пока вибірково. Я подав заявку що не світять фонарі. Її прийняли і мене про це повідомили. Точніше один на великий відрізок вулиці. Потім в мене уточнили адресу точну, я написав і подумав може й справді зроблять.

Сьогодні повідомили що все зробили і назвали причину, що десь замикало.

Та я вийшов ввечері, а нічого ж не працює. Виходить просто обманюють, а самі нічого не роблять ((( От чому всі цікаві і корисні проекти нехочуть працювати в Україні ? Напевне лінь...небажання щось робити...

Можна було б відкрити тему окрему по даному проекту на Борді, тільки в якому ж розділі ? Писати наскільки він працює чи ні .

post-11159-0-31651100-1389816272_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...