Перейти до змісту

У кого какой расход топлива? (Статистика)

flashhero

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
29 минут назад, Sandro сказал:

Юріч не уточнив що теща штовхала всю дорогу :lol:

Та да)). А ще та тітка на двох милицях допомагала штовхати))).

А якщо серйозно, то заміри робились по дорозі до санаторію, так що я був в машині сам і налєгкє).

Опубліковано
28 минут назад, R01and сказал:

Додатково, був немаленький попутний вітер.

Угу, я ще й парус поставив.

Нашо та мова, я назад до Луцька їхав з двома тьотками і повним багажником, проти вітру (судячи з твоїх слів про вітер) і розхід при в'їзді в Луцьк показував 3л/100км. 

Опубліковано
9 минут назад, R01and сказал:

Тяжко просто повірити :) 

Чим заправляєте?

Повірь, просто повірь)). Мені 42 роки, займатися такою фігньою не бачу сенсу. Та й взагалі не обманюю по життю, так мама навчила. Жінка каже, що то мій головний недолік)). Я навіть через митницю з якимсь лівим товаром спокійно проїхати не можу, тому в свій час тим бізнесом не став займатись. 

Заправляюсь соляркою з рук, з каністр (прямі поставки з Мозира і Литви :)).

П.С. Можу прям зараз для невіруючих піти і зняти відео (фото, як я поняв, підозрюють що підтасував) показників комп'ютера. Я їх не збивав з вчорашнього вечора. Зараз там розхід показує 3,4л/100км, так як зранку були прогріви і їздив по місту.

Опубліковано
47 минут назад, Юріч сказал:

Повірь, просто повірь)). Мені 42 роки, займатися такою фігньою не бачу сенсу. Та й взагалі не обманюю по життю, так мама навчила. Жінка каже, що то мій головний недолік)). Я навіть через митницю з якимсь лівим товаром спокійно проїхати не можу, тому в свій час тим бізнесом не став займатись. 

Заправляюсь соляркою з рук, з каністр (прямі поставки з Мозира і Литви :)).

Це ж MEGANE в тебе?

Опубліковано
3 минуты назад, R01and сказал:

Якщо і не вірю, то не Вам, а комп'ютеру машини:)

Ще раз повторю, комп показує вірно. Я веду облік розходу палива вже з січня місяця в програмі. Записую скільки залив, яка ціна, який показник одометра. Так ось комп'ютер показує точно, похибка може деколи бути до 0,1 літра.

Ось зняв тільки що відео:

27 минут назад, Adis сказал:

не вірю, я раз  катався в новому смарті 12 року, літровий дизель з турбіною брав 3 літра і не менше на трасі.

Ті Смарти ніколи економними не були. Бензинові з мотором 0.8 л п'ють 7-8 літрів по місту.

• Подобається 1
  • +1 4
Опубліковано

Вчора був такий меган на автоматі  в ремонті, я обнулив комп і проїхався по місту кілометрів 5  . Комп показував 7.8л\100км. Можливо я мало проїхав, можливо була мала швидкість і передача була не найвища. До обнулення там  світилось взагалі 8.4 Через тиждень буде інший меган, подивлюсь ще в нього.

А ось Гольф 4  1.9дизель 

2c31b9167b8d7ef01ce7622cbdeaf3ab5f852c29

Опубліковано
1 година тому, Kiolan сказано:

Вчора був такий меган на автоматі  в ремонті, я обнулив комп і проїхався по місту кілометрів 5  . Комп показував 7.8л\100км. Можливо я мало проїхав, можливо була мала швидкість і передача була не найвища. До обнулення там  світилось взагалі 8.4 Через тиждень буде інший меган, подивлюсь ще в нього.

А ось Гольф 4  1.9дизель 

2c31b9167b8d7ef01ce7622cbdeaf3ab5f852c29

1. Витрата залежить який автомат - гідро- на малолітражках дуже сильно збільшують витрати палива.

2. На не прогрітому авто - витрата така і буде. Короткі поїздки дуже не економні.

Для найнижчих витрат потрібно знайти баланс між швидкістю, вибраною передачею та обертами двигуна. Але варто пам'ятати, що лобовий опір повітря росте в квадраті - при 100 км/год буде більше в 4 рази ніж при 50 км/год. Тому економні режими для більшості сучасних автомобілів не будуть швидкісними. 

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Юріч сказано:

На прогріви йде левова частка розходу.

На сучасних дизелях стоять догрівачі - десь вебасто, десь інші. Без них вони дуже довго виходять на робочу температуру. Влітку відповідно вони не працюють тому і менші витрати пального.

• Дякую! 1
  • 2 місяця потому...
Опубліковано
10 годин тому, rl72 сказано:

хтось з цими хлопцями розходом пального хоче помірятись?)))

Тут міряються не в ту сторону

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Пассат б5+ 1.8 т., газ/бенз.

Який розхід по бортовому мае бути на холостому ходу? В мене після заміни ременя грм на холостому 1.5-1.6 l/h.

Середній розхід по бортовому 13.6!

Сталась така ситуація після заміни ремня, роліків, хоча до того розхід був 9 літрів газу середній. І на холодну заводиться погано, секунд 5 стартером крутити треба. Авто купив місяць тому. Хтось щось може підказати по цьому питанню?

Опубліковано (змінено)

Город

Зима -7.4

Весна-лето  -6.4

трасса 

5.4-5.6 (в зависимости от скорости + кондей)

если тошнить в гавно 4.5-4.8  но это не езда а порнуха. 

Машина в6 2.0 dizel механика (ручка)

Змінено користувачем DarkMonk
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Дані за 2016 рік,але  видно структуру ціноутворення. Наприклад,на дизпаливо націняють більше,ніж на бензин.

DpNn5P2XgAAG1k4.jpg 

• 1 місяць потому...
Опубліковано (змінено)

Для тих,  хто  вважа'є , що на WOG та ОККО дороге   , якісне та особливе  пальне 

Змінено користувачем Kiolan

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...