Jump to content

Скільки коштує домен?

Recommended Posts

Скільки буде коштувати реєстрація доменних імен типу:

- .ua

- .com.ua

- .lutsk.ua

і підтримка кожного з них протягом року?

Домен Цена за год, грн Описание

ua 468 Домен .UA регистрируется только на основании свидетельства на знак для товаров и услуг. Подробнее

com.ua 63 Домен COM.UA является доменом общего назначения

lutsk.ua - условно беслатный

p.s. что? пристыдили мы тебя в пятницу :rolleyes:

• Адміністратори
lutsk.ua - условно беслатный

Найближчим часом буде платним.

Вже спостерігаються цікаві речі(зміни):

% % .UA whois

% Domain Record:

% =============

domain: lutsk.ua

remark: Volynian region geographical domain zone

admin-c: UADM18-UANIC

tech-c: VPB-UANIC

dom-public: YES

nserver: vizor.vizor.lutsk.ua

nserver: ns.zp.ua

nserver: ns.ua.net

nserver: ns.net.ua

changed: WS1-UANIC 20040304132355

source: UANIC

розшифровка admin-c:

% Administrative Contact:

% ======================

nic-handle: UADM18-UANIC

organization: Адміністрація LUTSK.UA

address: Not Available

e-mail: [email protected]

org-id: N/A

mnt-by: NONE

changed: UADM18-UANIC 20040304131828

З цього виходить, що візор вже не являється адміністратором lutsk.ua.

А тепер дивимось що ж собою являє e-mail: [email protected]

domain: wit.kiev.ua

admin-c: WS1-UANIC

tech-c: WS1-UANIC

tech-c: YZ-UANIC

status: OK-UNTIL 20090801000000

dom-public: NO

nserver: ns2.iptcom.net

nserver: ns.yz.kiev.ua

mnt-by: HOST4-UANIC (ua.hostmaster)

remark: Serdakovskiy Vitaliy

changed: WS1-UANIC 20070703150830

% Administrative Contact:

% ======================

nic-handle: WS1-UANIC

person: Виталий Сергеевич Сердаковский

address: 130, my first street corrected, second house corrected

address: 123 MY FAVORITE CITY CORRECTED

address: UA

address: 130, ул. Тельмана, 4

address: 03150 Киев

phone: +38 (044) 529-3521

phone: +380 (44)4193205

url: asd

remark: some remarks

changed: WS1-UANIC 20070911122335

% Technical Contact:

% =================

nic-handle: YZ-UANIC

person: George L. Yermulnik

address: 208, L.Ukrainki blvd., 34

address: 01133 KIEV

phone: +380 44 5025252

fax-no: +380 44 5025252

url: http://yz.kiev.ua

remark: YZ-RIPE

changed: YZ-UANIC 20070111164138

Що мені треба зробити, якщо я хочу мати сайт типу adwocat.lutsk.ua ? До кого звертатися? Що нести?

2Yarchik http://nic.lutsk.ua/

2serega а платный ето ничего, елси бы было всё автоматизировано как у инама, например,

а то сделается как обычно, у Визора, драть деньги незачто :rolleyes:

и абсче, зона же не визора, визорчеГ же ее только обслуживает, я неправ?

вем всё можно,

только раделяйте понятия - имя, хостинг имени, хостинг сайта

всё ето отдельно

• Адміністратори
2Yarchik http://nic.lutsk.ua/

2serega а платный ето ничего, елси бы было всё автоматизировано как у инама, например,

а то сделается как обычно, у Визора, драть деньги незачто :rolleyes:

и абсче, зона же не визора, визорчеГ же ее только обслуживает, я неправ?

таки да, тільки він мав монопольне становище і при отриманні заявки на домен міг сам собі його залишити і відповісти відмовою або просто відібрати існуючий домен і передати його іншому, що і сталось з http://web.archive.org/web/*/http://autobazar.lutsk.ua, подивіться різницю в липні-серпні 2004 року. Мої заявки при створенні lm.lutsk.ua на різні домени типу game, soft... були відхилені, якщо не помиляюсь в 2004 році(можна підняти архів переписки) з відповіддю про те, що практично в той же день поступили заявки на ті ж домени, при тому які саме домени мали зареєструватись знав лише я та [email protected]

От я й зареєстрував щойно сайт на iname та провів оплату. Жду тепер - що далі буде :rolleyes:

только раделяйте понятия - имя, хостинг имени, хостинг сайта

Ну регистрация имени и поддержка его в течении года что-то стоит. Не очень дорого.

Продление поддержки имени на след.год тоже похожая сумма выходит.

Хостинг сайта тоже должен быть не очень дорогим.

Интересует конкретно, во что выливаются эти суммы при регистрации, например, ursa.lutsk.ua с покупкой имени на год и хостингом на год.

К кому лучше обратиться, чтобы не было заморочек с оформлением сайта? У кого качественнее хостинг? Кто уже регистрировал сайт, какие впечатления?

В мене теж виникає купа питань, оскільки я ніколи не стикався з цим.

1. Хто може недорого зробити сайт (типу візитка, до 10 сторінок), але з можливістю поповнення мною інфи та формою зворотнього зв'язку?

2. Де найкраще по співвідношенню ціна/якість розмістити (хостити - я знаю це слово!) сайт, хто міг би мені під цей сайт виділити кілька е-мейл адрес.

3. Чим відрізняється хостинг імені від хостинга сайта, і в скільки мені обходтиметься і те, і інше?

хто міг би мені під цей сайт виділити кілька е-мейл адрес.

насколько я понимаю, внутри домена у тебя неограниченное количество адресов e-mail типа [email protected]

только нада прикручивать под него почтовик...

p.s. что? пристыдили мы тебя в пятницу :rolleyes:

ага. фишка с продажей IP уже неактуальна... вместо вопроса "у тебя есть IP-адрес?" теперь актуально "у тебя есть WEB-сайт?" :nun:

• Адміністратори
В мене теж виникає купа питань, оскільки я ніколи не стикався з цим.

1. Хто може недорого зробити сайт (типу візитка, до 10 сторінок), але з можливістю поповнення мною інфи та формою зворотнього зв'язку?

2. Де найкраще по співвідношенню ціна/якість розмістити (хостити - я знаю це слово!) сайт, хто міг би мені під цей сайт виділити кілька е-мейл адрес.

3. Чим відрізняється хостинг імені від хостинга сайта, і в скільки мені обходтиметься і те, і інше?

Як правило реєстратор розміщує твій домен на своїх ДНС серверах - це і є підтримка домена. в той же час реєстратор дає тобі якщо не безкоштовно, то за невелику суму можливість розмістити твій сайт використовуючи твій домен, що вони взялися підтримувати за твої гроші, на своїх серверах а також створює для тебе певну кількість поштових скриньок використовуючи свій поштовий сервер. З іншої сторони ти можеш винести від них свій домен на свої ДНС сервери(може тобі так зручніше рулити), можеш купити чи отримати безкоштовно хостинг в інших хостингових компаній і врешті решт поставити свій поштовий сервер і рулити практично необмеженою кількість поштових скриньок в межах свого домену..

• Адміністратори

Поштовий сервер зможеш розмістити і в себе, на свому роутері.

Взявши статичну IP адресу. Місячна абонплата, 18 грн в випадку з фотакомом.

serega, дякую... але поставлю питання так: якщо я прийду на Фотаком зі своїм ім'ям adwocat.lutsk.ua та компакт-диском, на якому весь сайт - все інше ви мені зробите? Так, щоб я мав доступ до сайту, який буде на ваших серваках, і на ваших же серваках мржна буде замутити під мій сайт кілька поштових скриньок? Скільки приблизно мені треба бабла?

• Адміністратори
serega, дякую... але поставлю питання так: якщо я прийду на Фотаком зі своїм ім'ям adwocat.lutsk.ua та компакт-диском, на якому весь сайт - все інше ви мені зробите? Так, щоб я мав доступ до сайту, який буде на ваших серваках, і на ваших же серваках мржна буде замутити під мій сайт кілька поштових скриньок? Скільки приблизно мені треба бабла?

Як говорить Роман, це все (пошта, сайт) можна і на твому роутері(сервері) зробити. Не думаю що твій сайт на перших порах буде генерувати стільки трафіка, що не дасть нормально працювати офісу через існуючий канал до провайдера.

ps: А чому не advokat? - я думаю що люди почувши саме так його напишуть, хоч і не відомо якої воно мови.

adwocat - це ближче до польського, чи на те і розраховано?

lawyer (англ.) буде тяжкувато для людей :(

Я зареєстрував інше ім'я, ніж тут вказую :( Просто не хотів світити назву домена, щоб мене хтось не випередив. А якщо це можна зробити на базі нашого роутера - то, мабуть, так і буде... Але мені казали, що там якийсь РНР 4.3 або вище движок треба...

Я зареєстрував інше ім'я, ніж тут вказую :) Просто не хотів світити назву домена, щоб мене хтось не випередив.

mecenas.lutsk.ua? :(

Так, як написав serega - advokat.lutsk.ua

Заявку зробив, кошти вніс, мені повідомили, що кошти внесено, і що розпочата процедура реєстрації.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...