lilechka Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 08:51 #1 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 08:51 Дівчатка, хочу щось смачненьке та оригінальне приготуватиПоділіться рецептиками та розкажіть що будете готувати
la20 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 08:53 #2 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 08:53 Шашлик на НР саме то.
lilechka Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 08:59 Автор #3 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 08:59 Шашлик на НР саме то. У нас уже маринується
bodia88888 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 09:06 #4 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 09:06 Дівчатка, А мо трохи підправити? а то дискримінація получається ? Ми ж в ЄС плануємо ПС. Особисто - буду робити олів"є. І стояти воно буде по праву сторону від шампанського (а точніше яблучного сідру).
lilechka Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 09:25 Автор #5 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 09:25 А мо трохи підправити? а то дискримінація получається ? Ми ж в ЄС плануємо ПС. Особисто - буду робити олів"є. І стояти воно буде по праву сторону від шампанського (а точніше яблучного сідру). Готують то, в основному, дівчатка А хлопчики активно їм допомагають Олів'є у нас не планується. Важкий то салат та й приївся за стільки років
Foross Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 09:33 #6 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 09:33 печена рибка саме то
bodia88888 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 09:42 #7 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 09:42 ...та й приївся за стільки років навіщо ж традиції ламати ? Хоча б невеличку тарілку. А тіко шо в сусідній темі прочитав, що сідр то, який планував ставити на стіл - Ранетті. Прийдеться ставити "ГДР".
Анита Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 10:17 #8 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 10:17 Фарширована рибка та гуска з яблуками))))))
Foross Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 10:35 #9 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 10:35 як новий рік без олівє) а спати де? :_07:
tic-tac-toe Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 11:46 #10 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 11:46 раджу зробити закуску:звичайні великі бліни (на всю пательню), зробити піджарку із моркви натертої та цибулі з печерицями дрібно порізаними.Виходить незвично і доволі смачно.
bublik007 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 11:48 #11 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 11:48 Що б не приготували, головне щоб від душі! . З наступаючим Новим Роком всіх
Arven Rivendell Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 12:06 #12 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 12:06 А у нас кролик, тушеный в вине. А насчет оливье, в какой то Новый год я приготовила 3 разных салата, интересных, с необычными ингредиентами, сели за стол, а муж :"А где оливье?!". Теперь без него никак.
Sanver Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 12:26 #13 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 12:26 Олівє, Картошка, Оселедець. Бутерброди з ікрою,Помідори Русь - навіщо змінювати традицію, можна щось просто добавити нове до цього списку і свято гарантоване!))
bodia88888 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 12:28 #14 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 12:28 головне щоб від душі! Дивись, шішлік не пересоли . А то на другий день голова у нас буде боліти сушити крепко буде))))
Kleo Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 13:00 #15 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 13:00 Олів'є у нас не планується. Важкий то салат та й приївся за стільки років А в нас без олів"є нікак....на свята завжди стараюся зробити якийсь новий салатик, але всі новомодні салати через трохи приїдаються, а улюблене олів"є ніколи, тож традицію не змінюємо, але й ним одним не обмежуємось. Ось знайшла новий салатик, хочу спробувати САЛАТ "ВАЛЕРИЯ"200 г крабовых палочек 200 г моркови по-корейски 100 г твердого сыра 4 яйца 1 зубчик чеснока 20 гр. укропа 20 гр.зел.лука Соль, молотый черный перец, майонез Морковь выложить в салатник,сыр натереть на кр.терке,крабовые палочки нарезать кубиками (хоча як на мене, то соломкою буде краще),зелень и чеснок измельчить,яйца нарубить,посолить, поперчить и заправить майонезом. Має бути смачний. А ще полюбляю різноманітні салати з пекінської капусти, вона мені універсальна - що недодай, то зі всім получається смачненький салатик.
konva Опубліковано 31 Грудня, 2013 в 16:48 #16 Опубліковано 31 Грудня, 2013 в 16:48 смачний салатикморква на корейській терцісир чечель-теж довгими пасочками порватиі курка теж -довгими прядкамизаправка-йогурт несолодкий з часничком
MrVes Опубліковано 31 Грудня, 2013 в 17:09 #17 Опубліковано 31 Грудня, 2013 в 17:09 А в нас без олів"є нікак.... В кого на столі 31-го не буде олів'є - до тих новий рік не прийде! Це як забутися поповнити інтернет в кінці місяця
frv Опубліковано 31 Грудня, 2013 в 17:17 #18 Опубліковано 31 Грудня, 2013 в 17:17 Моя половинка забажала не тільки олів'є, а ще й шубу. Ці два салати вже більш як 20 років в нашій родині на свята готую я.
Slavco Опубліковано 31 Грудня, 2013 в 20:05 #19 Опубліковано 31 Грудня, 2013 в 20:05 Горшки в духовці, олів"є нарізав, ріжеться салат з зеленої цибулі під сметанкою, потім намажем бутерів з красними бубочками.Солені огірки-помідори, компот, настоянка на клюкві, шампанське та пиво в холодильнику. Вроді би готові до зустрічі НР.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.